Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KERBERI, I BEZ NAŠEG OTETOG NOVCA ODBRANIĆEMO LJUDSKOT, MLADOST I SVOJE VALJEVO Featured

va arena 2 1Potpisom rešenja vd načelnika Gradske uprave Valjevo  rešenje o raspodeli 7,8 miliona dinara za sufinansiranje medijskih projekata iz oblasti javnog informisanja u 2021,godini, na  predlog Komisija za izbor projekata, obistinile su se  opravdane sumnje u čast  vlasti.

Kerberi i ostali podobni su dobili novac namenjem časnom, na žalost  sve manjem ostatku, nekada srpske perjanice novinarskog esnafa.

Istrajno  i časno bez  milimetra odstupanja  u svim vremenima  borba za istinu,  pravdu jednakost i  slobodu javne reči,  a pre svega   čast i ljudskost se nastavlja.

 Od  39 pristiglih projekata na konkurs za oblast javnog informisanja, iz gradskog budžeta, novcem građana Valjeva  sufinansiraće se 16 projekata.

 Najprizemniji  kerberaj, mijenstrim,  fejk njuz  mediji   kao i proteklih par godina nastaviće i u 2021. da troše  poklonjen, nikada zarađen i opravdan časnim delima, oteti novac Valjevki i Valjevaca.

Očigledno, kerberima, pr dobošarima,  i  licimurima svih formata sve je  dopušteno i dalje u Srbiji.

Časni mediji, na žalost sve ih  manje kao i  u ostalim sredinama i u Valjevu su nevidljivi i nepodobni za famoznu svevideću komisju.

Više od polovine, bezrazložno smanjenog budžeta u odnosu na prošlu godinu, dobili su kerberi,  mejnstrim i fejknjuz prorežimski prodavci magli, ulizice i pudlice.

Posla nisu  čista poodavno.

Iz budžeta Valjeva namenjenog  za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja godinama novac se sliva u džepove  prestoničkog  haračlije, i valjevskog Beruskonija u pokušaju.

Haračlija je samo promenio adresu.

Virovački baron minhauzen   je zakačio "bingo". Dobio je 2,5 dok   fejknjuzeri dele samo 2,4 miliona dinara.

Dovoljno je bilo promeniti malo Bećkovićevu "Kad dođeš u bilo koji grad" i nazoveš svoj projekat  "Da dođeš u naš grad" ili "Kad dođeš u Valjevo" i "Bez  prepreka",    eto ti  "binga".

Informativno preduzeće Radio Valjevo doo Beograd, Ulica Makenzijeva 79,  direktor Zoran Majdak član SNS, za svoj projekat je dobio 800.000 dinara. Beogradsko preduzeće In Network Novac iz budžeta grada Valjeva za medije ide u još dve prestoničke firme.In Network solution, vlasnik Radio Valjeva i portala Kolubarski.info, i direktorom Zoranom Majdakom, dobilo je 400.000 dinara za projekat "Bez prepreka", a  TV Super-Sat communication, osnovan u junu 2020. za projekat "Gradske teme" dobila 250.000 dinara.  Milionče za Igora Žeželja, vlasnika Kurira nije šala.

Istu suma ide na račun Kopernikus Cable Network iz Niša za projekat "Idemo u Valjevo".  Kopernikus Cable Network, vlasnik  Kopernikus televizije, pripada preduzeću Twinel d.o.o. iz Niša, Zvezdana Milovanovića, poverenika SNS-a za Niš.Šabačka Agencija MR Media za projekat "Male priče velikog Valjeva "gricnulo" je  150.000 dinara.

Tzv  valjevski mediji, i firme ima i onih koji stvarno jesu častan medij, ukupno 9 dobili su  2,1 milion dinara.

TV Valjevo plus će inkasirati 800.000 dinara za projekat "Potencijali valjevskog kraja",  Veb portal Vamedia Slavica Savić Vujanac, za projekat "Ženske brazde"  upola manje 400.000 dinara, Radio 014 dobio je 250.000 dinara za projekat "Dan za ekologiju".

Za projekat "UdahnimO2 – druga faza", Bojan Jovanović PR Agencija za izradu veb portala "Titan web design", osnivač portala Valjevskaposla.info,  150.000 dinara. kao i PR Agencija za izradu veb portala Ivice Markovića Tower za projekat "Sve o COVID VAkcinaciji".  

Studio za ples i zabavu LJM,  za projekat "Nestrpljivi snovi – deca su naša nada" dobio je 150.000 dinara.

Nenad Kudić PR atelje za oblikovanje i izradu predmeta od drveta Jelena ART JK Valjevo Va 014 info, za projekat "Poštovanje različitosti i širenje kulture ljudskih prava" dobio je 100.000 dinara, isto toliko i Radio pravoslavne eparhije valjevske "Istočnik" za projekat "Od Nikole do Svetog Nikolaja".

  Članovi komisije za izbor medijskih projekata sufinansiranih iz budžeta grada Valjeva su: Igor Kostić, član Udruženja radio stanica RAB Srbija; odgovorna urednica portala Zeleni minuti.rs i Pančevomojkraj.rs Violeta Jovanov Peštanac kao predstavnik Udruženja elektronskih medija Comnet, i Danijela Ivanković, urednica TV Zona plus u vlasništvu  Nikole Gašića, mlađeg sina načelnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića.

Komisija nije prepoznala vrednost i značaj sufinansiranja  iz budžeta Valjeva, projekte većine valjevskih novinara.

Na listi "podobnih" nisu  RTV MARŠ/http://marsh.rs/ sa projektom ("Valjevo za vreme pandemije – naučene lekcije", zatim portal- internet novine  /Kolubarske.rs/ sa projektom "Budžet grada Valjeva u fokusu"),kao ni  veb partala patakpline/patak.co.rs ("Sve o javnim nabavkama")...

Pomenuta komisija je sledila predhodnike i po  treći put zaredom  portal mojsvetsporta.net, nije  ispunio kriterijume komisije za dodelu sredstava.

Projekat  "Poštovani predsedniče Aleksandre Vučiću, pomozite deci i sportistima Valjeva da dosanjaju svoj san, i konačno dobiju halu sportova umesto najavljene "kutije za cipele" nije bio po ukusu komisije.

Bez obzira za uskraćenih mimimum 1,5 miliona dinara u protekle tri godine, nema predaje!

Eliminacija za dodelu finansijskih sredstava  ni na koji način neće uticati na nastavak  borbe za bolje sutra dece i sportista Grada Valjeva,  a samim tim i svih Valjevki  i Valjevaca

Naprotiv odluka komiisije t.j. vlasti, predstavlja samo motiv više za nastavak borbe.

Našim i isključivo našim novcem na jednom od više podobnih mesta u u Gradu Valjevu borićemo se da u našem bude izgrađen Sportsko poslovni centar sa dvoranom od 3.500 fiksnih sedišta, i 1.500 na pokretnim tribinama, i zatvorenim olimpijskim bazenom.

arena spc va1

Glas protiv "spratnosti "se širi  i podrška SPC VALJEVO je sve jača i veća!

Gradu Valjevu ne treba  hala sportno-galerijski  objekat, nalik na mauzolej. 

 

Nepoželjnom  "galerijsko-spratnoj kutija za cipele" sa 3.500 fiksinih i 1,500 dodatnih mesta, a  pod  istim krovom i  salom za balet, ipsred sa "mauzoleja" da 256  parking mesta i  dodatnih 4-5 za autobuse, nije mesto u Gradu Valjevu.

Šta tek reći da drugofazni  objekat, preko puta "kutije za cipele"  

Kongresni centar sa apartmanima  od 70-80m2 trenutno trenutno ne treba Valjevu.

Kritički i dobronamerno smo ulazali da postoji generalni projekat, našli  bolji fukcionalniji, estetski  rešen,  u skladu sa harmonijom i persepektivom.Uz sve to već plaćen, dakle u startu sa nižom cenom !

Slična,ako ne i gora priča su nova još "dva spratna objekta".

Spratni  parking u centru grada, i všespratno obdaništa su ideje "pionira" ponovo u odori "četnika" koji bi sad zida i podno Petog puka.

Spratni"parking  sa cvećem i parkom na krovu  preko puta gradske kuće iza "socijalnog"  i u neposrednoj blizini obdaništa, bogatiji za 50-ak parking mesta od  postojećeg je lako  prepoznatljiva nebuloza.

Umesto proširenja postojećeg parkinga  kod Doma zdravlja neko bi  bi da  gradi  preskupi  spratni  parking, preko puta Gradske kuće.

Bez  dva vatrogasna prolaza, sa izmeštanjem  trafo stanice, i podzemne kompletne infrastrkture( vrelovod, elektro, vodovod i kanalazicija) je besmileno preskupa investicija, kao i  plan o "spratnom" obdaništu na padini ispod Vatrogasnog doma".

Borbom  i ukzaivanjme  na promašaje, pobedićemo, duboko svesni da se do  istine, slobode,  i pravde stiže samo  neizmernim odricanjem i istrajnošću!

Mogući izbor da vratimo  poljuljanu veru i nadu u ljubav i radost postoji.

Jedini smisao života  je trenutno otet nečasnim i neljudskim postupcima umišljenih da mogu sve.

Još uvek nisu svesni da su gubitnici i da im nema spasa!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas