Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠTETOČINA I DALJE HARA MUTANTOM?! Featured

 LOPTA FUDBAL1

Fudbalska sapunica umesto najavljivanog ”hemijskog čišćenja”  samo je opustila zapeklo blato. Od glasina se ne živi, jer već se nazire da u mutantu sa Kolubare sve ostaje po starom.

Predsednik Rodoljub Paunović će  biti inaugurisan tek kada bude dobio podršku većine i dalje javnosti nepoznatog skupštinskog saziva FK BK 2014.

Do tada ma koliko mislio drugačije, sve ostaje isto,  i nosi ukus truleža i propadanja u MUTANTU VALJEVSKOM!

Sa dve  adrese na dva ušća, Gradca u Kolubaru i Jablanice i Obnice u reku čije ime nosi lazarevački klub, danas u fudbalskoj eliti Srbije, valjevski mutant je u blatu do usta.

Klecnu li kolena, nema spasa, udaviće se!

U Parka Pećina tek što se pojavila nada i zračak svetlosti, da štetočina konačno nestaje, ponovo je mrak.

Još uvek se samo čeka  (o)čišćenje.

Aktuleno je dovođenje svakoga ko bi da misli da može da igra u u Parku Pećina, ali su aktuelni i odlasci momaka što prepoznaše oluju što se sprema.

Međutim, rukopis štetočina i luzer, ne menja i lako je  prepoznatljiv.

Najnoviji pokušaj proterivanja najvećeg profesionalca, “stranca” časnog čoveka i golmančine Mitra Pejovića, sramnom ponudom da brani za Zadragur, neka služi na čast očigledno naselom na prljavu igru gubitnika nad gubitnicina.

Kompleks golmana u pokušaju je neizlečiv Milane Milinoviču!

FUDBAL LOPTA 2

Nelegitimni predsednik  obasut je svakodonevnim sastancima, a Skupštine i zvaničnog silaska sa scene  Milana Milinovića još uvek nema.

Tragovi  luzera nose miris nečoveštva. 

Da li  to ŠTETOČINA ponovo kupuje   vreme?

Ma koliko bio uveren da će mu Roki pomoći da ne  položi  račune za razaranje i uništavanje fudbalske svetinje iz Parka Pećina, odgovaraće kad tad.

Neće mu pomoći ni prehodhodna vlast što mu je dala odrešene ruke, da razara valjevski fudbal, a ni aktuelna koja gura novce kapom I šakom u bunar bez dna, a što luzer u godinama baca u vetar u  najvećem  sportskom Centru troška.

Dva gubitnika trener prvog tima Srđan Jovanović, sada “posmatrač” izvođača radova, dokazanog u radu sa mladima, nekada igračine Peđe Simića,  i golman  Vlada Tadić, iako su ponavljači  još uvek su bez OTKAZA u mutantu?!

Međutim izbegavanje zvanićnog izlaska iz kluba Milana Milinovića sa ono malo preostalih  živih podrepaša i podguznih muva je  mnogo veće ZLO od dvojice trenera – gubitnika, nedoraslih ni PETOM,  a kamo li četvrtom rangu takmičenja.

Novi saziv bez ijednog anatemisanog i skaradnog dosadašnjeg člana dosadašnje Skupštine kluba sa imenom dva kluba, i   Vanredno skupštinsko zasedanje je prvi korak, ali štetočina konačno za sva vreme nestane iz fudbala.

Već viđeni predsednik Rodoljub-Roki-Paunović, bivši odličan fudbaler, ispade da je za sada  SAMO POSLUŠNIK štetočine i parazita, virovačkog barona Minhauzena,  Milana Milinovića, najodogovornijeg lica za kataklizmu valjevskog fudbala.

Ima li veće potvrde da štetočina i dalje vlada od činjenice da su  dalje  trener prvog tima  Jovanović i trener golmana Tadić.

Redovne plata gde su zaposleni, što je u redu,  ali  i “platice” u mutantu, što se kosi sa zdravim razumom,  sva je prilika  imaće i dalje.

Pomenuti   tandem je pored štetočine, lica bez trunke savesti, NAJODGOVORNIJI za sunovrat jesenas trećeg na  tabeli, a danas kluba ispalog u ČETVRTI RANG razvaljenog srpskog fubala.

Ne slučajno danas anatemisani su   novi dokaz besmisla.

U dalje su tamo gde ni po kakvim kriterijumima NE SMEJU BITI!

Kad  moljakaš, ali uzalud, da se kupi utakmica, pa posle serije poraza beščasno i nemoralno, "zarad višeg interesa" se ne povučeš, jasno je kakav je čovek.

Treći factor X kanalenja mutanta je ko zna od kada, prevaziđeni  trener golmana Tadić.

Produkt golman Milinković je postao isturena meta za sve koji se iole razumeju u fudbal. Do te mere je stagnirao da je čak sam sebi davao golove u Gornjem Milanovcu i u Parku Pećina, I to  u utakmici sezone sa Mladim Radnikom iz Požarevca. Prevaziđeni sistem  treniranja, doneo je nesigurnost, strah i  katastrofalne procene prilikom intervencija mladog golmana. Mlinković  je posle junskog neuspešnog izleta u TEK ponovo kod istog trenera u mutantu, sada “pojačanog” pored većine opstalih,  novim igračima iz prošlog veka.

Rodoljube Paunoviću ušao si u đavolsko  kolo.

Poznato ti je da iako si mlad i zelen u poslu  koji bi da radiš, I da želiš da se dokažeš. OčIgledno nisi svestan s kim imaš posla.

Samo znaj:”Ko  sa  đavolom tikve sadi…”

Do sada si bio veliki igrač, predani otac i suprug. Tek  si počeo da radiš nešto ima malo dodirnih tačaka sa tvojim fudbalskom prošlošću.

lopta pres

Nema više lopte, nema kopačaka, a novac je faktor zla. Koriste ga neljudi  da  od najvažnije sporedne stvari na svetu prave farsu.

Bori se,  i izbegni kako znaš da postaneš puko oruđje sejača zla i pašasti.

Ne dozvoli da budeš ničija marioneta i pion.

Častan si čovek, pamet u glavu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas