Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DVE ŽENE PREGAŽENE ZA 12 SATI U VALJEVU Featured

smrt zinasa 2

Dve žene su smrtno stradale u gaženju kamionom i vozom u Valjevu za nepunih 11 sati.

Na Blagu Mariju vozač kamiona bosanskih tablica je u raskrsnici Dušanove  i Pantiće ulice sinoć oko 18.30 pregazio ženu srednjih godina, a zatim je nastavio da vozi ka  Loznici. Vozilo je identifikovano na osnovu snimka sigurnosnih kamera sa lokala u pomenutim ulicima. Vozač se nije zaustavio posle nesreće jer tvrdi da nije video  žensku osobu, koja mu je  „ušla u mrtav ugao“. Policija je identifikavala vozilo, i kamoin je u Pričeviću zaustavljen, a protiv vozača su preduzete zakonom predviđene meere.

Na asfaltu u raskrsiniciu kojoj je došlo do tragedije  su vidljivi tragovi kočenja. Svedoci   ističu da je žena na biciklu pokušala da se skloni od kamiona, ali ju je vozilo  sustiglo i pregazilo u krivini iz Dušanove u Pantićevu ulicu. Dežurni u Hitnoj pomoći su  utvrdili da je žena smrtno stradala. Policija je izvršila uviđaj, obezbeđivala mesto tragedije po sparnom vremenu puna dva sata.

smrt zena zinasa 1

Saobraćaj je  u delu Pantićeve od Dušanove do Radničke bio u prekidu do 20.30 kada je telo  nastradale  žene prebačeno u mrtvačnicu. Iako je policija brzo i  besprekorno reagovala i obavila uviđaj, postavlja se pitanje šta je sa drugima, zaduženim da na isti način reguju. Biće da razlog je enormnog kašnjenaj ljudski faktor. Postavlja se pitanje  da li je previše  neodgovornosti i bahatosti odgovornih, a  zaduženih  za reakciju  u ovakvim situcijama. Faktor čovek je u svakom slučaju  ponovo zatajio.

Jutros oko 7 časova  nastradala je starija ženska osoba na pružnom prelazu na zaobilaznom putu za Užice kod Valjeva. Na baku je  oko 7 časova naleteo brzi voz na liniji Užice-Beograd.  Saobraćaj na barskoj pruzi je  bio prekidu 2 sata.Putnici iz voza su oko 8 sati   autobusom prevezeni za Beograd,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas