Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

EURO LiITHIUM BALKAN: "DONACIJE U SPORT SU DOKAZ DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI" Featured

 EURO LITHIUM BALKAN INFO C

Kompanija EURO LiTHIUM BALKAN,   sedište je  u Divcima, a u Valjevu, u Pop Lukinoj ulici je INFO centar, sponzoriše više udruženja građana iz sveta sporta, a i udruženja iz drugih oblasti.

Povodom negativnih reakcija, i osude svih koji su prihvatili donacaje, oglasilo se  poslovodstvo kompanije.

U zvaničnom saopštenju EURO LiTHIUM BALKAN Odluku da se doniraju sredstava  po ličnom nahođenji sportskim i drugim udruženjima građana,  vidi kao potvrdu  uspešnog delovanja društveno odgovorne kompanije.

Stav kompanije je da sponzorisanje sportskih udruženja građana, ali i organizacija   neprofitablmnog profila,  predstavlja obavezu svakog odgovornog preduzeća, pod uslovom da može to sebi  da priušti.

„Zbog pomenutih donatorskih aktivnosti, na žalost, kompanija Euro LiTHIUM BALKAN se našla na stubu srama.

Dobre namere su predstavljene kao jeftin marketing. "Jedino što zanima nevladin sektor je iznos svake donacije ponaosob. Ne zanima ih doprinos donacija boljem funkcionisanju sportskih klubova“, navodi se saopštenju za javnost kompanije EURO LiTHIUM BALKAN.

"Povod za donaciju Vaterpolo klubu Valis,  je jubilej 30 godina postojanja, naredne godine. Pored Valisa Kompanija EURO LiTHIUM BALKAN donacijama je pomogla  Ženski odbojkaški klub Valjevo, Rukometni klub Valjevac, FK Polet – Popučke, FK Radnički, OFK Divci, Rukometni klub Metalac, Košarkaški klub Metalac, Handball Valjevo, Bokserski klub “Milenko Pavlović”, Dom kulture Izvor, Udruženje građana Autizam, Centar za poboljšanje položaja Roma i druge" stoji u saopštenju, sa posebnim osvrtom na društvenu odgovornost.

„Poštujući poslovnu politiku kompanije da nijedan biznis nije odvojen od društva u kom posluje EURO LiTHIUM BALKAN svakodnevno dokazuje da odgovornost prema društvu i zajednici možda često podrazumeva i novac. Ali  ali isto tako, da ni jedno udruženje ne može da se kupi, iako mu je potrebna pomoć da funkcionoše. Površnost, nepoznavanje materije i kuloarske priče su posledica, suočavanja sa istinom, i pravim argumentima“, navodi EURO LiTHIUM BALKAN.

Proteklog leta ekološka udruženja i neformalne grupe “Marš s Kolubare”, Lokalni Front Valjevo i EKOlubarska bitka su “obavestile”  javnost da pojedine valjevske sportske klubove sponzoriše kompanija Euro litijum Balkan. Zbog istraživanja  u Lukavcu,  protiv kompanije EURO LiTHIUM BALKAN u više navrata su održani narodni protesni skupovi.

U Valjevu ne od juče uspešno posluju strane kompanije, isključivo iz sopstevnog interesa, i  ogromne finansijske dobiti. Profitabilne si  neke  domaće-valjevske firme, ali...

Kako bi sportu, zdravstvu, kulturi prijale vrednije donacije od preskormnih par stotina evra, valjevskih donatora,  ne treba posebno isticati.

A tek šta bi značilo. umesto  trenutno aktuelne nesuvisle priče o"balonizaciji",  stvaranje uslova da se javno privatnim partnerstvom reši za početak stadion u Parku Pećina. Okrenut za 90 stepeni, da golovi budu na Jugu u Severu, postao bi hram fudbala u zelenoj šumi, kakav niko u Srbiji nema. Potreban je još jedan uslov,a to je da ima ko da igra , što danas nije slućaj. Drugo, donacijom za kupovinu toplotnih pumpi  u SRC ilimpiski bazem bi i bez famoznog  balona bio u funkciji, od 1.marta do 1.decembra. 

Javno privatno partnerstvo je šansa veka!

Valjevo konačno dobilo SPC(Sportsko poslovni centar) sa halom sportova i zatvorenim bazenom. Nije tajna da su svi pristigli  investitori u Valjevu samo iz ljubavi prema profitu, a ne zato da bi Srbiji, Valjevkama i Valjevcima bilo bolje. Kad bi neko imao ko da ih obavesti značaj javno privatnog partnerstva sigurno bi ponovo bašli svoj interes, aiko im je država dala baš SVE benefite!

Zbog "pravila" uvedenog 2000. godine upropasti, devastiraj, prodaj budzašto, ili pokloni za 1 dinar sve što vredi, Srbija grca, a običan svet živi na granici egzistenije.

Ima previše prostora u centru Valjeva, za realizaciju javno privatnog partnerstva umesto trenutno aktulne sulude "balonizacije" Grada.

Nova pijaca i buvljak, preko puta stare Železničke stanice, prostor bivše Strele", sada Laste, prodat je budzašto, i svi zajedno su surovi dokaz  sramnih korupcioniaških "akcija" i procena političke elite s kraja prošlog i početka 21.veka. Stari SUP je skoro 2,5, decenije samo obična livada. Pomenute lokacije su dovoljne za naj investiciju 21. veka.

Javno privatno partnerstvo donelo je Ljubljani sportski centar Stožice, plus fudbalski stadion u centru slovenačke prestonice.

Valjevo treba samo Zoran Janković (gradonočalnik Ljubljane), da obavesti neobaveštene. da je Grad Valjevo  živ, iako  decenijama izložen pljački, korupciji, promašajima  bitangi i  neodgovornih nezanalica.

Razgovor za početak može da prija, sigurno neće škoditi!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas