Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

JOVANKA ANDRIĆ “PREŽIVELA SMENU” OSTALA DIREKTOR HK KRUŠIK Featured

hk krusik jugDiplomirani  hemijski inženjer Jovanka Andrić dobila je podršku Nadzornog odbora vojne fabrike, i  naredne četiri godine biće na čelu HK Krušik, javili su  valjevski mediji.

Nadzorni odbor  fabrike se odlučio  da  nova   direktorka bude stara.

Ovih dana brujalo je po fabrici da će Jovanku Andrić zameniti mašinski inženjer Slobodan Đurić koga je baš ona postavila na visoko pozicionirano rukovodeće mesto u fabrici. Pored Jovanke Andrić i Đurića   na  konkurs raspisan prošlog oktobra se prijavio još jedan kandidat.

Jovanka Andrić je krajem juna prošle godine imenovana za vršioca dužnosti direktora „Krušika“, (ne)očekivano umesto Vladana Lukića,  naslednika Mladena Petkovića.

Od dolaska na čelo fabrike Jovanka Andrić se ne obraća javno medijima, već to  čini   rukovodstvo „Krušika“,  javnosti  isključivo  saopšetnjima.

Pre poslednjeg, o stanju  nedavno povređene radnice u “Upaljačnici”, o zbivanjima u fabrici, oglasilo  se krajem avgusta ove godine.

Tada je  rečeno: “  Ugovoreni  su poslovi na  izuzetno visokom nivou,  fabrika je na putu da dostigne najviši iznos ugovaranja u poslednjih nekoliko decenija. Radnike Krušika  krajem 2022. godine, posle dužeg vreme, očekuje povećanje plate. Krušik postaje fabrika kojoj se veruje. Ugovori za koje su do sada dobijene izvozne dozvole obezbeđuju uposlenost do kraja ove i veći deo prve polovine naredne godine“, navedeno je u avgustovskom  saopštenju za javnost.

Danas se  radnici se žale da su nedovoljno plaćeni, da sve češče nema grejanja u pogonima, posebno im smeta manjak radne opreme, a da su i mnogi  drugi  uslovi  rada. veoma loši. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas