Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVAC TEO I DALJE VIRTUSOV CEO Featured

teo i ja osmehMILOŠ  Teodosić i Virtus su produžili saradnju na još godinu dana, stigla je potvrda  iz Bolonje. Na ovaj  način demantovana je nedavno izrečena nova u nizu  “istina” čelnika Crvene zvezde  da se Teo vraća u klub za koji navija.

Prekaljeni srpski košarkaški as nastavlja svoju bajku, posle OLIMPIJAKOSA, CSKA, I LA Klipersa u VIRTUSU iz  Bolonje.

Reprezentativac Srbije je u redovima Virtusa od 2019. godine, i u klubu su oduševljeni što će navijačima uživati u košarkaškoj ćaroliji alfe i omege   šampiona Italije,  koji se  bori za TOP-8 u Evroligi.

"U julu 2019. godine, po dolasku u Virtus sam izjavio, došao da  pobeđujemo. Mi smo  šampioni Italije. Igramo, i  nastavljamo da pobeđujemo. Hvala gospodinu Zanetiju, što nam veruje, a  znam šta očekuje od nas", poručio je  Teo.

Gensek Virtusa Paolo Ronki je ponosan zbog odluke Teododića da ostane član         Virtusa.

"Miloš je izabrao da ostane na putu koji je započeo 2019. godine i da se veže uz projekat našeg vlasnika Masima Zanetija čiji je cilj da Virtus bude stabilan u vrhu italijanske i evropske košarke. Osećam da je ponosan zbog toga što nosi medalju šampiona na svojim grudima. Srećni smo što ostaje sa nama i što  garantuje novi ugovor", poručio je Ronki.

Teodosić je bio MVP domaće lige u plej-ofu i igrao je zaista odlično za italijanski tim proteklih sezona, a u Evrokupu je bio najzaslužniji za titulu i plasman Virtusa u Evroligu, gde potvrđuje svoje košarkaško umeće.

Stariji Mišin brat  Jovan  uspešno vodi valjevski KK Metalac na putu ka ABA -2 ligi, a valjevski tim, kao najuspešniji u KLS u prvom delu šsmpionata, igra i na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u naredne nedelje u Nišu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas