Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NEMANJA MATIĆ OSTAJE NEZAMENLJIV U DRESU "VUČICE" IZ VEČNOG GRADA Featured

MATIC R

Srpski internacionalac, alfa i omega veznog reda Rome Nemanja Matić/36) pored imenjaka Vidića i Aleksandra Mitrovića je dao svoj pečet engleskom fudbalu, posle Mančestera, nastavlja da potvrđuje svoj kvalitet.  Nemanja će nositi dres Rome do kraja 2024. godine.

Nakon prvog potpisa, prošlog leta, i odličnih nastupa u dresu "vučice" iz italijanske  prestonice, usledio je  produžetak saradnje na još godinu dana.

Novi jednogodišnji ugovor sa Đalorosijem, je došao posle uspešnih pregovora. Matić je  prihvatio opciju produženja saradnje pošto je ispunio  uslove da opcija bude aktivirana, prenosi La Gazeta delo Sport.

Matić je več odigrao 36 utakmica, i potvrdio da je nezamenljiv na sredini terena za Murinjovu ekipu.

Iako u poznim igračkim godinama Nemanja je ostaje primer vrhunskog profeionalca, i pravi vođa mladih igrača. Kao retko ko im pomaže da se što brže, i što lakše uklope, i dostignu nivo kome teže. Bove, Kristijan Volpat i Benjamin Tahirović su redovni akteri "časova fudbala" kod Nemanje.

Za razliku od Matića, fudbaler od koga se mnogo više očekivalo, Žoržinjo Vajnaldum nije opravdao očekivanja, i seli se iz Rima. Najveći razlog je teška povreda, tako da je očigledno da   njegova pozajmica iz Pari Sen Žermena neće biti produžena.

Roma se bori za plasman u Ligu šampiona. Trenutno je na petom mestu sa bodom manje od četvrtoplasiranog Milana.

Italijanski Kalčo je  prekidu, zbog nastupa reprezentacije  u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvi 2024. godine, pa je  Nemanja Matić iskoristio slobodno vreme da skokne do  rodnog kraja i isprati kako protiče  ulazak svog Vrela na srpskoligaški Zapad, treći rang u razorenoj fudbalskoj Srbiji.

Posle NEDAVNO, skandaloznih grafita ispisanih na Ubu, zbog otvorene podrške Matića Nemanji Vidiću, dok je bio akter "trke" za predsednika FSS, uvek spremni za promene, naravno na bolje, zagriženi valjevski fudbalski fanataci u Valjevu, ističu bi rado videli Nemanju Matića u svom Valjevu. U  bilo kojoj ulozi ga žele, da prosvetli urnisani fudbal u gradu na Kolubari.

U Valjevu dugi niz godinane  ne samo fudbal, nego sport u celini je  sveden na nivo Radničko sportskih igara iz prošlog veka.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas