Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DECI VALJEVA OD AMERIKE MILION DOLARA, POLICIJSKOM OFICIRU PRITVOR, A BISERU JEZERU “ ROVNI”...

 

 

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil posle susreta sa valjevskim mališanima, toplih  reči srdačane dobrodošlice i pesmice na engleskom, u društvu gradnočalnika Lazara Gojkovića  položio je kamen temeljac  za izgrdanju još jedno obdaništa  "Bambi" u  naselju "Oslobodioci Valjeva".  EUCOM,  američki Program humanitarne podrške Evropske komande, u saradnji sa Kancelarijom za saradnju u oblasti odbrane, finansiraće sa milion američkih dolara  izgradnju pored postojećeg,  još  jednog vrtića.

Posle  svega što su “prijatelji” Srbije na čelu sa Amerikom uradili Srbiji i srpskom narodu tokom 72 agresije na suvernu zemlju, “predigrom” pred okupaciju Kosova i Metohije, država Srbija ponovo ima o dobre odnose sa SAD. Neguje ih i unapređuje. Od 2008. do danas programom EUCOM  je  u sklopu podrške američko srpskom prijateljstvu, uloženo 16 miliona dolara za različite projekte.

Taman toliko je potrebno da se ozare lica  10.000 valjevske dece.

Toliko naime košta dom sportovaa, sa halom sportova I zatvorenim bazenom. Bude li rađena valjevska sportska lepotica, funkcionalnija i lepša od svih  na svetu, urađena po  projektu  Vlade Slavice može da se zove i AMERIKA”

Posetu američkom ambasadoru  Valjevu u zasenak je bacila odluka Višeg suda u Beogradu o pritvoru do  30 dana za  policijskog oficira  iz Valjeva Katarine Petrović.

Policijski oficir Katarina Petrović je  lišena  slobode u ponedeljak 3.jula, zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja. Juče, 5.jula  joj je odlukom Višeg suda u Beogradu određen   pritvor do 30 dana zbog  mogućeg ponavljanja dela koje joj se stavlja na teret, stoji u obrazloženju VS u Beogradu.  

Advokat uhapšene tvrdi da ne postoje  elementi krivilnog dela  koje joj se stavlja na teret.

Policijski oficir  Katarina Petrović se tereti  za zloupotrebu službenog položaja. Ona je  poslanici Mariniki Tepić poslala izveštaj u kojem se potvrđuje da je kum predsednika Srbije Nikola Petrović u martu izazvao saobraćajnu nezgodu pod dejstvom narkotika i alkohola.

“Nikola  Petrović  je izazvao nezgodu pod dejstvom kokaina i alkohola” tvrdila je poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, na osnovu izveštaja sa lica mesta, dobijenog od Katarine Petrović. Bila je to impulsivna i ljudska reakcija rekao je za naš portal Branko Ivković, advokat Katarine Petrović.

“ U krajnoj liniji je načinila  neku vrstu disciplinskog prekršaja, u jasnoj nameri da  da se  utvrdi  istina o učinjenom krivčnom delu”, kategoričan je Ivković.

"Udruženi sindikati Srbije "Sloga"  najoštrije osuđuju odluku  o hapšenju i određivanja pritvora policiskom oficiru, uzbunjivaču iz Valjeva  Katarine Petrović, zbog optužbi za navodnu zloupotrebu službenog položaja", stoji u saopštenju USS  Sloga.

U “Slogi smatraju da je produženje pritvora do 30 dana nezakonito.

"Cilj je  je onemogući  javno pojavljivanje Katarini Petrović, do završetka sednice parlamenta, na kojoj se raspravlja o bezbednosnoj situaciji u Srbiji i zahtevima za smenu ministra policije Bratislava Gašića. Uvereni smo da nema osnova za produženje njenog pritvora. Umesto toga, treba  postupati u skladu sa Zakonom o policiji. Katarina Petrović se sumnjiči da je ukazala na dokumente koji se odnose na saobraćajnu nezgodu, u  kojoj je učestvovao Nikola Petrović, kum predsednika Srbije, a u kojoj su povređene dve žene. Ukoliko je pogrešila, a smatramo da nije, treba razmotriti njenu eventualnu odgovornost u slučaju povrede službene dužnosti u skladu sa Zakonom o policiji, ali pritom ne smemo zanemariti policijsku etiku i status uzbunjivača” stoji u saopštenju Sloga, koja poziva sve sindikate da im se pridruže  u jasnom i javnom osuđivanju odluke o pritvaranju Katarine Petrović i njenog momentalnog puštanja na slobodu", stoji u saopštenji ovog sindikata.

USS "Sloga" takođe zahteva od nadležnog tužilaštva da hitno ispita postupanje u ovom slučaju i obezbedi uslove za pravično suđenje Katarini Petrović, kao i adekvatnu zaštitu za uzbunjivače koji hrabro iznose istinu u javnost u cilju očuvanja integriteta institucija i unapređenja borbe protiv korupcije, stoji u saopštenju .  Udruženih sindikati Srbije "Sloga"

Nekadašnji direktor „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, poznat je valjevskoj jvanosti još iz vremena prodaje  JIP Radio Valjevo.

U oktobru 2015. godine, Radio Valjevo je za 17.400 evra kupila Petrovićeva sekretarica  Doris Aćimović iz Beograda. Zbog nepoštovanja ugovornih obaveza ugovor je raskinut u julu 2017. Godine. Radio Valjevo vraćeno akcijskom fondu, odnosno državi. U martu  2018. godine, Privredni sud u Beogradu doneo je rešenje o otvaranju stečaja Informativnog preduzeća Radio Valjevo, osnovu odluke Ministarstva privrede zbog prezaduženosti i trajne nesposobnosti plaćanja obaveza. Razlog  je blokada  računa Radio Valjeva, u trajanju  od  203 dana,  i dug od 1.164.232,80 dinara.  Direktor Radio Valjeva, nakon privatizacije a pre stečaja, bio je Zoran Majdak, a potom je bio odgovorni urednik Radio Valjeva d.o.o. u stečaju. Radio Valjevo je prodato za 400.000 dinara, a novi vlasnik ove medijske kuće  beogradsko preduzeće za informisanje i marketing In Network Solution, u vlasništvu  Zorica Jelača. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je, krajem februara 2018, oglasila prodaju IP Radio Valjevo u stečaju iz Beograda metodom neposredne pogodbe uz javno prikupljanje ponuda, a procenjena vrednost preduzeća je bila 795.582 dinara. Kako je tada navedeno u oglasu, najznačajnija imovina stečajnog dužnika je dozvola za pružanje medijske usluge i pojedinačna dozvola za korišćenje radio frekfencije koje važe do 1. decembra 2024. godine.

Nije nebitno reći da je Doris Aćimović, bivša vlasnica Radio Valjeva, majka Marka Aćimovića, koji je vlasnik i direktor Preduzeća Info 24 Media, koje je osnovano 2019.godine a nalazi se na istoj adresi (Džona Kenedija 51/3) na kojoj se nalazi i In Network Solution preduzeće Zorice Jelače,  novog vlasnika Radio Valjeva.   Marko Aćimović, sin Doris Aćimović prepoznat  je u  valjevskoj javnosti u januaru 2019. Kada je kako je tvrdio fizički napadnut  na Gradskom trgu. Na  protestu "Udruženja boraca rata od 1990. godine", okupljenih sa zahtevom da gradonačelnik Valjeva naci-faci-četnik u  pokušaju Boba Gvozdenović podnese ostavku. Aćimović se predstavio kao "novinar  Kolubarski.info", u vlasništvu Zorice Jelače.

Još 2012. Marko Aćimović je pao u oko široj javnosti posle posle hapšenja zajedno sa Zoranom Majdakom, tada vlasnikom piratskog Narodnog radija, osumnjičenih za malverzacije sa SMS kvizovima. "Blic" je tvrdio da  "Majdak  ima nekoliko medija i firmi čija je osnovna delatnost bila organizovanje i emitovanje programa sa kvizovima, kroz koje su oštećeni gledaoci za oko 32 miliona evra". Za usluge informisanja i za projekte iz oblasti javnog informisanja u džepove "podobnih" medija vlast širom  godinama gura ogromne sume novca.

I dok traju protesti širom Srbije zbog nasilja u svim oblastima i na svim nivioma, mejnstrim i fejk njuz mediji grme i "slažu" javnosti svoje  istine,  od Koluvije optuženog za aferu Jovanjica, pa redom. 

U Valjevu vlast  uporno ćuti, nema odgovora,  zašto Vlada Srbije godinama ne ulaže ništa u jezero Rovni, gde je jedino dozvoljeno gledanje u nestvarno bistru zeleno smaragdnu boju.

O najavljenog snabdevanja vodom Lajkovca, Uba, Lazarevca, Koceljeve... nema ništa. 

Nameću se brojna pitanja.

Čemu  ćutanje, šta se iza brda valja. Ko je "nanišanio" smaragdni dragulj,  ko bi da uzme Valjevu u Srbiji, posle rudnika, fabrika, kombinata, zemlje i valjevski biser jezero Rovni.

Istina se ne može sakriti. Isplivaće na površinu vrlo brzo, jer ne od juče, u novom milenijumu u Srbiji je sve na prodaju.  Ni jednoj vlasti od 2000. do dana ništa nije sveto.

Što se Valjeva tiče, Valjevke  i Valjevci su nešto posebno!

Od Alekse, Ilije, hiljada znanaih i neznanih  junaka iz dva svetska rata, od Stjepana, Žikice, Dragojla, sestara Ilić, Milice  Pavlović- Dare, Nade Purić...do onih što ih takođe vipe nema, a  borili su se protiv fašista i izdajnika na sremskom frontu, odlobašali zemlju, pa je je  gradili,   ponosno i svoj grad. Podizali su fabrike, bili udarnici i heroji rada.

Svako vreme ima svoje heroje.

Pa i ovo u kome živimo, okupirani fejknjuzerima  i mejnstrimašima.

Vara se svako ko misli da će Srbija i srpski narod  pristati da  budu najamna radna snaga modernih robovlasnika u odorama lažnih investitora, sa prepoznatljivim ukusom i mirisom  nacizma i fašizma.

Slobodni  građani su uvek znali da se bore, i izbore za pravdu, slobodu, jednakost i bezbednost. 

Borba je tek počela i neće biti laka. I večeras u 19 sati na Gradskom trgu u Valjevu će zagrmeti reči istine, slobode i ljubavi!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas