Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILOVAN BRKIĆ NIJE DOBRO, KONAČNO PREBAČEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU Featured

mbMilovan Brkić, glavni urednik magazina Taboid, zatvoren u pritvorskoj jedinici  Centralnog zatvora u Beogradu, prebačen je danas u Specijalnu zatvorsku bolnicu, potvrdio je za Danas njegov advokat Stevan Damnjanović.

Kako je istakao, Brkić se, prema njegovim saznanjima, nalazi u veoma lošem zdravstvenom stanju i prima infuziju. Brkić se od 6. maja nalazi u pritvoru, nakon što je objavljen snimak na kojem urednik Tabloida tvrdi da će “izgleda mladi klinci morati puškama da reše sudbinu Srbije”.

On je, takođe, rekao da od šetnji nema ništa, već da treba ući u skupštinu i “idiotu otkinuti glavu”.

Snimak je napravljen ispred zgrade Narodne skupštine, tokom jednog od protestnih okupljanja građana. U međuvremenu, Brkić je prvostepeno osuđen na 14 meseci zatvora zbog krivičnog dela pozivanje na rušenje ustavnog poretka.

Prema rečima Brkićevog branioca, Apelacioni sud u Beogradu mora do kraja ove ili početkom sledeće nedelje da odluči po žalbi koju je odbrana uložila na rešenje o produženju pritvora Brkiću. Što se tiče žalbe na prvostepenu presudu, Damnjanović navodi da je tek danas primio presudu i da će u roku od osam dana odbrana uložiti žalbu.

Magazin Tablodi je prethodnih dana pisao više saopštenja, tvrdeći da je Brkić u pritvoru izložen nehumanom tretmanu, te da mu je zdravlje dramatično ugroženo. Oni su apelovali na javnost da izvrši pritisak kako bi Brkić bio pušten na slobodu.

Izvor: Danas.rs

Medija centar Beograd/27. 7. 2023.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas