Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NE ZDRAVE SRBIJE IZOPAČENIM I BOLESNIM UMOVIMA Featured

narod prajd

U vreme kada se dešava zlo širom sveta, i danu dok moralnog posrnuća bezbožni i pre svega  nezdravi umovi, su šetali prestonicom Srbije, pod sloganim  "nismo ni blizu". Okruženi kordonim policije, protivnici svega što se kosi sa istinskim ljudskim i duhovinim vrednostima su poručili transparentom "Neću gej paradu u Beogradu - stop promociji LGBT i pedofilije u Srbiji - zauvek", šta misle o prajdu. 

Kod crkve Svetog Marka u Beogradu okupili su se građani i sveštana lica protivnici održavanju Beograd Prajda. Sa ikonama i zastavama i likovima svetaca, nosili su i obeležja  usmerena protiv lgbt promotera. Raščinjeni monah Antonije je predvodio oponente prajda, a narod je mirno protestvovao. Ludi su pevali  religijske pesme, okruženi policijom,  sprečeni da ostvari "bliski kontakat" sa  šetačima na Beograd prajdu.

antonije

Narod je  poslao  nedvosmislenu poruka  "borcima" za "građansko" partnerstvo" juče raskalašnim, i drskim do te mere da okače nakakvu krpu, svoje obeležje na zid skupštisnkog zdanja, Grada Beograda, gde ima mesta sami za zastavu Srbije i zastavu prstonice.

U takvoj Srbiji i teroru izopačenih, crkva javno nije stala na stranu Boga i vere,  nije  zašititila narod, od promotera  "građanskog partnerstva"

Simbol progresa je poštedeti i ostaviti na miru tihu i tolerantnu većinu, ane jučeranji događaj u srpskoj prstonici!

"Bože daj mi snage da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim one stvari koje mogu, i mudrost da ih razlikujem"

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas