Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

HISENSE OTVARA TREĆU FABRIKU, DECA VALJEVA SU SLEDEĆI KORAK Featured

 

Gorenje Hisense 3 Valjevo

Sutra će u Valjevu  biti otvorena treća fabrika Hisense Europe u Valjevu. Svečanosti će prisustvovati premijerka Republike Srbije Ana Brnabić, predstavnici Ambasade Narodne Republike Kine, lokalne samouprave, kompanije Hisense, brojni partneri i saradnici. 

Gorenje iz Velenja stiglo je u Valjevo pre  17 godina. U dve fabrike zaposleno je  1.750 radnika. Od 2018. godine Gorenje postaje deo je multinacionalne korporacije Hisense, jednog od vodećih svetskih proizvođača potrošačke elektronike i kućnih aparata, sa skoro 100.000 zaposlenih širom sveta.

Hisense Europe investira u kontinuitetu  svoj  u proizvodne pogone, i  u Valjevu  počinje sa radom  i treća fabrika za proizvodnju najmodernijih side-by-side rashladnih uređaja, za evropsko tržište na kojima Hisense posluje.

Radovi na fabrici Valjevo 3 počeli su prošle godine. Investivija je vredna preko  40 miliona evra. Nova fabrika izgrađena je na lokaciji nekadašnje valjevske firme ELIND Elektronika, u neposrednoj blizini pruge Beograd-Bar. U njoj će se proizvoditi rashladni “side-by-side” uređaji najnovije generacije, tzv. američki frižideri, namenjeni za izvoz na zahtevna evropska tržišta.

Prema prošlogodišnjim najavama, planirana proizvodnja u fabrici Valjevo 3 trebalo bi da iznosi 750.000 rashladnih aparata godišnje, a najavljeno je da će ukupna proizvodnja u sva tri pogona Hisense – Gorenja do 2025. odine biti 1,7 miliona uređaja na godišnjem nivou.

Za očekivati je da Hisense, posle donacije ZC Opšte bolnice Valjevo, MALO deo profita uloži  i u  Grad Valjevo, pre svega u sportsku infrastrukturu, od koje će biti koristi za decu Valjeva, ali i brojne zaposleni u Hisense Gorenju.

U  Sportskom centru  koji bi nosio ime Hisense, mogla bi se svake godine održavati  sportska  Olimpijada zaposlenih ove multinacionalne kompanije sa 100.000 zaposlenih širom sveta !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas