Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DIVJUNAK ISTINE VUK CVIJIĆ, PRKOSNI KRIK "OSUĐEN, A KRAĐA NE STAJE Featured

mrak

Za iskazani visoki profesionalizam i posebne domete u istraživačkom i analitičkom novinarstvu, kao i novinarsku hrabrost Vuku Cvijiću je uručena nagrada "Stanislav Staša Marinković".

cvijic fonetkiosk

Nagrada je usledila samo nekoliko dana posle fizičkog napada na Vuka u centru srpske prestonice.

Dok istraga tapka u mestu, tužilaštvo i policija se ne oglašavaju. Nije samo Cvijić napadnut. U Novom Sadu je Uglješu Bokića napao i udario pesnicom kasnije prepoznat bivši policajac Vladimir Kezmić. Napad se dogodio dok je Uglješa Bokić izveštavao ispred Novosadskog sajma. Više od stotinu mladih ljudi, pokrivenih lica, je bežalo iz Master centra Novosadskog sajma pošto su ih tamo otkrili predstavnici opozicije, u dan izbora 2.juna. Istog dana je batinaša su ispred sedišta SNS napali  kourednika portala "Mašina"Marka Miletića,  u Zemun Polju!

Prvog petka u junu  portal KRIK je pravosnažno osuđen.

Presuđeno je Kriku na osnovu zaključka da je  prekršena pretpostavka nevinosti tuđioca Predraga Koluvije, jer je u tekstu  osuđenog portala, 2021. označen kao “optuženi narkobos”. U Beogradu, je KRIK pravosnažno osuđen, iako je Koluvija optužen u slučaju “Jovanjica” za proizvodnju više od više od tone ipo  marihuane.

  Iz Krika navode da za sud nije bilo relevantno pojašnjenje da su korišteni izrazi „optuženi i optužba”, odnosno kako nigde nisu naveli da je Koluvija osuđen. Portal je presudom dužan isplatiti mu gotovo 2000 eura na ime odštete i troškova suđenja.

Petak je veče za žurke i terevenike "pobednika" posle junskog izjašnjavanja pola Srbije. Slavi se krađa, i osvajanje vlasti. Pitanje je samo do kada, će vlast potrajati. Miševi pripaziste se!

 Tačka na sve crno da ne može biti crnje stavljena je u sportu, ogledalu svakog društva.

Skandalizam  NAJUPADLJIVIJI u fudbalu gde huligan u pokušaju, HARA. iz lože slavodobitnu likujućin dok traje dodela krune, osvojene na način za muku i povraćanje svakoga ma koliki bio  navijač lažnog šampiona. Gađenje i ogorčenje svih drugih, što prepoznaju dela zatvorskog čuvara i sličnih đavla raste.

Žigosanju sporta ne nazire se kraj.

Sa fubala zlo se "primilo" još jače i intenzivije  u košarci, naizgled kako tako  zaštićenoj od ludila opet najvećeg navijača i krimosa iz predgrađa. 

Klupska košarka brend Srbije pada i tone sve dublje.

Saopšenja skandalozne pretnje, ucene, zastrašivanje, spinoavanje i laži, a kad sve proverene varijante ne "upale" pobeđuje telefonski poziv. O novcu koji s sliva u klub na 16.mestu Evrolige, ne treba trošiti reč.

Slovanje zdravog razuma i bezočno ponižavanje takmičenja, viđeno u  finalu ABA lige, imalo je za posledicu da Evroliga  titulu osvojenu u regionalnim takmičenju , ne slučajno proglasi nevažećom. Mesto bi sad da se kupi konkurisanjem Beograda za treći fajnal for u poslednoj deceniji, ali konkurenti su Atina i Barselona.

A da od goreg ima najgore, je  blato srpske košarke.

Za zaboravne da podsetim, u Krafgjuevcu je prah iz vatrogasnog aparata 2011. doneo Kup već viđenoj u porazu komšinici. Gle čuda Dragan Đilas je bio predsednik KSS,a na drugoj strani zna se ko. Silovanje mozga dakle traje 13 godina!

Poslnji čin je  finale Super lige Srbije. 

U trenutku kada je kada su  već nokautirani  "nedodirljivi i nepobedivi" u paklu Arene, bili na kolenima, nije nestalo struje, sudije su zatajile, ali da li slučajno  desiše se navijači.  Zagrmeše protiv najnedodirljivijeg.

Za uvod iz  kopa" Arene vređana je nedužna žena. Pošto je vređanje,  ne žene već najomraženig lica crnom belom svetu,uzelo maha usledio je mig  sudijama da označe prekid. Grmljavina nije prestajala, gostujuća ekipa je napustila parket Arene.  Spiker je zatim iz "čista mira" najavio da "nastavak dranja"opajdare" sledi  posle pauze od 24 sata..." Ali usldio je povratak posle sat vremena i još 15 minuta čekanja, pobednika već stiglih svojim kućama. Sudije su minus 12 za 75 minuta ničega "prepegale u pobedu gubitnika!? 

To sutra je bilo juče, taman  za proslavu titule, samo  na desnoj obali Save, ali  bez najvećeg od svih što danas  igraju u prekrštenom klubu, i bez dileme očekivanu tiradu sveznajućeg trbohozborca po televizijama u subotu od rane zore.

Nemušta tumačenja  "verbalnog delikta" ulickanog piona gospođi novinaru Radi Nikolić, da nije isto kad vređaš  ženu i čoveka, samo su bila  potvda neviđene lakrdiju i krađe bez presedana u srpskoj košarci. Da li je zloupotrebljena Vesna  da -12 pretvori u +20, ili je pobednika odlučio telefonski poziv procenite sami.

Čekalice "zamoljene" da ne mrdaju SA "MESTA ZLOČINA", dok su neobavešteni ne odu kući, su dočekale "pobedu". Posle  svega nedostojnog bilo kakvog komentara, i valjanja u blatu sopstvenog zla, egoizima, primitivizma, viša matematika je  odlučila šampiona, ali  sva je prilika košarkaški "matiš"neće proći u Nišu.

Dr Dragan Milić neće prepustiti Niš, jasno je ko ovaj sunčani i vreli dan za nama,  i novi što sledi.

A večeras zdiperi slave epski lopovluk svega što se moglo maznuti. Samo ne znaju jedno, slavlje će im presesti, ma koliko mislili da su nedodirljivi.

Samo za potvrdu vere  frontmena  EKV  Milana Mladenovića: "Kad je gotovo za mene znaj, tek tad je počelo" 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas