Menu

zaglavlje

I DAČIĆ PREPOZNAO U ĐORĐU MILANOVIĆU POBEDNIKA I GRADONAČELNIKA VALJEVA

I DAČIĆ PREPOZNAO U ĐORĐU MILANOVIĆ…

Valjevski socijalisti iak...

BERTOMEUOV GLOBALIZAM BEZ GRANICA

BERTOMEUOV GLOBALIZAM BEZ GRANICA

Nema završetka Evrolige i...

IZ BAJKE "DRUGA PRILIKA" IZOPŠTENI GVOZDENOVIĆ DOŽIVEO GOSPODSTVO

IZ BAJKE "DRUGA PRILIKA" …

  Posebnu privile...

STANOVI U VALJEVU ZA 20 PROGNANIH PORODICA

STANOVI U VALJEVU ZA 20 PROGNANIH P…

Na svečanosti u valjevs...

JUGOSLAVIJA  ŠAMPION SVETA PRE POLA VEKA

JUGOSLAVIJA ŠAMPION SVETA PRE POLA…

I pre pola veka bila je s...

ANTIFAŠIZAM STJEPANA FILIPOVIĆA, SIMBOLA OTPORA I SLOBODARSKIH VREDNOSTI ŽIVI

ANTIFAŠIZAM STJEPANA FILIPOVIĆA, SI…

Ispred grandioznog spomen...

BRANISLAV NEDIMOVIĆ: POTREBNA PODRŠKU VALJEVA VUČIĆU I GOJKOVIĆU

BRANISLAV NEDIMOVIĆ: POTREBNA PODRŠ…

foto sns U društvu Lazara...

LOKALNI FRONT VALJEVA RUŠI "ZIDOVE TAJNI"

LOKALNI FRONT VALJEVA RUŠI "ZI…

foto loklani front  ...

KANDIDAT PREDSEDNIKA SRBIJE LAZAR GOJKOVIĆ POZVAO SVE U BORBU ZA NAŠE  VALJEVO

KANDIDAT PREDSEDNIKA SRBIJE LAZAR G…

Kandidat za gradonače...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ŠTA KO RADI, SVE SEBI ! Featured

kk fk cz pfc

Pokušavajući na sve načine da eliminiše ključnog konkurenta u Srbiji, do pre dve godine dominantni Partizan Nebojša Čović uz otvorenu podršku državnog vrha za malo je uspeo, ali po onoj narodnoj : Šta ko radi sve sebi” đavo dolazi po svoje, po običaju kad se najmanje nadaš. CRNO BELI SVET opstaje, iako se sistem vrednosti se i dalje urušava !

Bušenje i rušenje svega u Srbiji iz porodice JSD Partizan, je otvoreno, bekrupoluzno, diktatorsko, i bez presedana u sportskoj istoriji Balkana. KK Partizan je spasao od gašenja Crnogorac, u srcu i duši veći Srbin, od miliona deklarisanih velikosrba po raznoraznim osnovama, partizanovac, koji se retko rađa,Nikola Peković.

Ostao je KK Partizan bez jedne titule državnog prvaka, dva Kupa Srbije i dva trofeja ABA lige, ali i već drugu sezonu zaredom ne igra Evroligu.

Boli politikantska smena Duška Vujoševića, ali se “debeli” ne predaje. Još uvek je živ, prepoznaje i ukazuje na zlo, identifukuje ga imenim i prezimenom. Vujošević je bio  jeste, i  biće i dalje predsednik JSD Partizan, a vratiće se i na “mesto zločina “ u KK Partizan.

PFC je unakažen po odlasku naslednika skraćenog ttt (tajkuna, taksiste, tupoglavog). dolaskom još većih derikoža i neznalica, a kakvih li tek slinavih poslušnika i lažova, spremnih da obećaju “avione i kamione” videlo se za samo 10-ak meseci. Po direktivi odozgo  razvalili su tim i klub poveli  ka provaliji !

Novi u PFC su toliko smešni da ne mogu da nađu ni pare i  plate čak ni dug za grejanje na fudbalskom stadionu, a bezobrazno  su mrtvi ladni, umesto da pobegnu glavom bez obzira, i dalje arčei  tlače klub, spremni da samo obećavaju sve i  svašta, i naravno ništa ne ispune.

Sinoć su protiv Atletika bili svi na broju. Publika je oplela po igračima, mahom zalutalim, ali sa željnim da se bore. Preskočile su te nesrećnike, glavišine, valjda zadovoljne i pored teškog poraza, jer još jedan zadatak su ispunili.

Novi trener je izjavom posle poraza razočarao i malog Pericu,a šta ga ćeka u nedelju u Lučanima ne zna ! Bure baruta !

Vođin klub posle julske nedelje u Evropi, šestice sa romantičarima  i dva vezana remija od gubitnika sezone postade, kažu bolji obavešteni šampion u septembru. Ako ovih iz Humske ne odu to će  biti  u junu 2015!

Ali onaj drugi košarkaški crvenoi beli klub posrće!

Zagreb, Beograd, Madrid...u ponedeljak su u Valjevu !

Rekao je "veliki" Nebojša da će tako biti na početku sezone i bio u pravu !

Opleo je prvo po FK Crvene zvezda, a Terzić i Tončev po njemu i dugu od 52 miliona evra, zaboravljući da je svemoćni preko noći počistio dug KK Crvene zvzeda Telekom od 15-16 ak miliona era, i da će to isto učiniti sa 4,5,6, puta većim zaduženjem FK C.zvezda , ako bude izbora i preuzme pored KK i FK. Izbore zakazaše pa otkazaše, a razloga je previše, a osnovni je da nema potrebe i kandidata za predsednika .

Letos se guše u dugi, ali stigli igrači, doleteo  trener i to avinom Vlade Srbije.

Smešan start, obeležen još uvek pod istragom “šestice” protiv OFK-a, i dva vezana remija, je izbrisan sa 11 pobeda u nizu, i neverovatnih “plus 14 “ u odnosu na šampiona države, sa tendencijom da u nedelju budu i plus 18, taman blizu plana od “plus 20 ”dirigenta" iz Ljutice Bogdana.

Ali potop kreće, od Meksika ovog 23. dana oktobra uragan Patriša,  a državni Balakansi projekat je na sve više na udaru taj(k)funa.

Sve čelnike KK C.zvezda Telekom ubi danas ubi tuga zbog odluke FIBA da jedan od “najvećih italijanskih klubova"Orlandino" ima obavezu da plati za mvp Evrolige –omladinske 30.000 evra !

Mladi reprezentativac Srbije Vojislav Stojanović je letos je gle čuda napustio KK CZT i preselio se u Italiju, a nezadovoljvstvo čelnika KK CZT imalo je za posledicu tužbu FIBA i zahtev za obeštećenjem.

klinac kk cz

Svetska kuća košarka je odlučila da kompenzacija za četvorogodišnje ulaganje u MVP-ja juniorske EVrolige iznosi 29.000 evra, što u Zvezdi s pravom smatraju "otimačinom",a po već opobanom receptu  kada gube nemaju dilemu, odmah presaviju tabak, pišu sapštenje.

Najnovije glasi:

"KK Crvena zvezda Telekom je u detaljnoj dokumentaciji koju je prosledio u sedište FIBA, do najmanje stavke obrazložio svoje realne troškove tokom razvoja Vojislava Stojanovića, koja su iznosila 70.523 evra za četiri sezone.

Umesto bilo kakvog korektnog dogovora i kompromisa, držeći se propisa, ne sporeći odluku igrača Vojislava Stojanovića, da ne potpiše profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda Telekom, tokom leta dobijali smo sramne ponude iz Italije, poput one o obeštećenju u visini od 10 hiljada evra, od kluba "Orlandina", koja je, da bezobrazluk bude veći, tražio LOC (letter of clearance) od Košarkaškog saveza Srbije, iako sa našim klubom nije postigao nikakav validan dogovor.

Celokupna prepiska koja je trajala više meseci, zapravo je bila samo uvod u otimačinu koja je legalizovana 22.oktobra ove godine. FIBA je presudila da obeštećenje za razvoj igrača koji je u klubu proveo 4 sezone i konstantno napredovao kao igrač, vredi 29 hiljada evra?

Ovakvu odluku smatramo kao još jedno poniženje srpske košarke, i legalizaciju otimačine u kojoj će bogatiji biti još bogatiji, oni koji rade i stvaraju, bez šanse da budu ravnopravni, vec samo proizvodna traka za imućnije.

Da situacija bude još gora i apsurdnija, odvođenje dece iz Srbije, je orkestrirano od strane menadžera, a u konkretnom slučaju Zorana Savića, koga ne treba zvati legendom naše košarke, nego "mešetarom” koji treba da se stidi. On i njegov bratu, su direktno odveli Vojislava Stojanovića u anonimni italijanski klub "Orlandina”, time što su mu garantovali u ugovoru, da će navodno biti u prvoj petorci i da će imati garantovanih 25 minuta igre na svakoj utakmici?

Ovo su nesvakidašnji elementi u bilo kom ugovoru košarkaša, i predstavljaju pravu prevaru. Nama kao klubu, ali i celokupnoj srpskoj košarci, ovakvom odlukom saopšteno je ovoga puta direktno, da je naša uloga u budućnosti, da budemo razvojni centar mladih igrača za bogatije lige i sredine.

Iz tog razloga, KK Crvena zvezda Telekom će ovoga puta, takođe direktno, saopštiti koga uz Zorana Savića i njegovog brata, smatra odgovornim za ovu sramotu. Došao je u FIBA direktno iz Srbije, nekada je bio igrač i kapiten Crvene zvezde. Zoran Radović, jedan od direktor FIBA , već dosta dugo pokušava koristeći visoku poziciju u FIBA da nametne svoju volju u ovom regionu, umesto da na bilo koji način brani interese srpske košarke. Lista njegovih pokušaja i gafova je podugačka.

Zoran Radović je kao "siva eminencija i uobičajeni savetnik iz senke” pokušao da vodi KK Crvena zvezda preko svoje "produžene ruke” Milana Opačića. Rezultat smo videli mi koji smo u klubu od 2011.godine ( kada je doveden i Vojislav Stojanović), kada smo zatekli četvoricu igrača pod ugovorom, i milionske dugove. Vreme je da srpska javnost sazna da je u periodu vladavine tih ljudi, naš klub zadužen za dodatnih 8,5 miliona evra, i gurnut u sunovrat, koji smo napornim radom uspeli da zaustavimo.

KK Crvena zvezda Telekom je Vojislavu Stojanoviću ponudio četvorogodišnji, za naše prilike izuzetno dobar ugovor, i to Zoran Radović dobro zna, jer ga je o tome, obavestio Zoran Savić, što znači da su zajedno uticali na ovakvu sramnu odluku FIBA.

KK Crvena zvezda Telekom je zarad interesa srpske košarke i dobrih odnosa sa svim važnim faktorima u evropskoj košarci, ćutao u mnogim slučajevima, u kojima je mogao ili trpeo štetu, ali više neće!

Posebno nećemo ćutati na otimanje igrača, poput slučaja Vojislava Stojanovića, nekadašnjeg MVP-ja juniorske Evrolige i reprezentativca naše zemlje, čiji razvoj po merilima FIBA i dva Zorana, vredi 29 hiljada evra. Zato pozivamo visoke funkcionere FIBA, koji su u udobne fotelje u Ženevi seli koristeći KSS, da se oglase i objasne nam, kakav oni to problem imaju sa Crvenom zvezdom, šta možda žele da budu u Crvenoj zvezdi, i kako oni to štite interese srpske košarke? Možda im mandate u FIBA ističe, pa žele da se na vreme udome u srpskoj i regionalnoj košarci

Takođe očekujemo, da nas naš nacionalni savez - KSS, kome je FIBA ne tako davno pretila raznim sankcijama, zaštiti od krađe i odvođenja mladih, talentovanih igrača. Izgleda da se pojedini funckioneri FIBA sa naših prostora, više bave menadžerisanjem oko igrača, nego svojim poslom.

Molimo čelnike FIBA, Predsednika i Generalnog sekretara, kao i Predsednika KSS-a, da nas zaštite od pojedinih bahatih, visokih funkcionera FIBA. U protivnom, KK Crvena zvezda Telekom neće odustati od borbe za svoja legitimna klupska prava, i u tom smislu prava zaštite nacionalne košarke, koju mnogi iz Evrope ponižavaju. Takođe ćemo pojedince koji su učesnici u svemu ovome, tužiti nadležnim evropskim sudovima", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Vest da su danas reprezentivci Srbije Jović i Kalinić pre raspada Radničkog stigli u KK Crvena zvezda Telekom bez dinara obeštećenja, a u tom Kragujevcu se afirmisaše.

Kako rekoh ona narodna kaže : “Šta ko radi sve sebi”, a u ovom slučaju može da bude, a ne mora da   važi i ona o “plaćanju na mostu i ćupriji”,

Biće ipak  da je akteulna i ona treća: Ničija do zore, ma kakav dfržavni projekat bio !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas