Menu

zaglavlje

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA  POMIRILI I UJEDINILI  NEPOMIRLJIVE

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA PO…

U danu kada je objavlje...

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRAT…

Svih jedanaest ruskih av...

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ PET IL-76  POMOĆI

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ…

Treći i četvrti dan apr...

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA…

Najnovijom uredbom Vlad...

NOVE NAREDBE I PREPORUKE KRIZNOG ŠTABA U VALJEVU

NOVE NAREDBE I PREPORUKE KRIZNOG ŠT…

Štab za vanredne situacij...

11 ILJUŠINA 76 BRATSKE POMOĆI DANAS I SUTRA U SRBIJI

11 ILJUŠINA 76 BRATSKE POMOĆI DANAS…

Ogromna pomoć srpskom n...

"RUSI DOLAZE"

"RUSI DOLAZE"

  "U Srbiju konačno...

AKCIJA PRIVREDNIKA ZA PRIKUPLJANJE POMOĆI VALJEVSKOM ZDRAVSTVU

AKCIJA PRIVREDNIKA ZA PRIKUPLJANJE …

  Humanitarna akcij...

KORONA VIRUS!

KORONA VIRUS!

Predsednica Vlade Srbije ...

MOLITVENI OPROŠTAJ OD VLADIKE MILUTINA U HRAMU VASKRSENJA HRISTOVOG

MOLITVENI OPROŠTAJ OD VLADIKE MILUT…

Odlazak svedoka žive ve...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

KK CRVENE ZVEZDA TEK DANAS PITA VLAST U MAKEDONIJI: ZAŠTO ČUTI ! Featured

skoplje ubodTek na dan meča Evrolige sa Bajernom u Minhenu oglasio se KK Crvena zvezda Telekom  posle dvostrukog pokušaja ubistva i krvničkog prebijanja petorice Vranjanaca u Skoplju prošlog ponedeljka posle meč sa  MZT-om odigranim u u okviru 9.kola ABA lige. Slađan Stojanović(na fotografiji) žrtva napada albanskih huligana u Skoplju se vratio kući u Vranje, dok je najteže povređeni Nikola Dodić i dalje u Skoplju u bolnici.

Posle, a ne uoči meča MZT –Crvena zvezda Telekom u Skoplju (66:71) prošlog ponedeljka  albanski huligani napali su iz čista mira zvezdine navijače iz Vranja u j kafani Turist u Skoplju, sa epilogom da je jedan uboden nožem u predelu grudnog koša, drugi posečen po licu,a sa još trojicom pristalica crveno belih iz Vranja krvnički prebijeni bezbol palicama.

Tek danas četvrti dan posle krvavog pira i pokušaja dvostrukog ubistva albanskih huligana u Skoplju oglasio se srpski klub.

"KK Crvena zvezda obaveštava domaću javnost, da je u organizovanom napadu, za koji smo saznali tek u utorak u Skoplju teško povređen navijač našeg kluba Nikola Dodić.

KK Crvena zvezda pita makedonske vlasti i policiju, zašto o napadu u kome je učestvovalo više lica, nije informisan niko iz našeg kluba, ali i Republika Srbija, i ko to pokušava da "zataška" pokušaj ubistva koji se dogodio u jednoj skopskoj kafani.

Prema saznanjima do kojih je došao naš klub, u napadu je učestvovalo 15-20 lica koji su napali petoricu navijača našeg kluba iz Vranja, koji ničim nisu izazvali taj napad. Stefan Jovanović, Marko Jovanović, Slađan Stojanović, Miloš Jović i Nikola Dodić, zastali su u jednom lokalu, kako bi naručili hranu pred odlazak na utakmicu. Bez ikakvih jasno ispoljenih obeležja našeg kluba, i ponašanja koje je moglo da se protumači kao provokacija, napadnuti su u bašti lokala "Turist" u Skoplju, od strane više lica albanske nacionalnosti koji su bili naoružani noževima i palicama. 

Nikola Dodić je zadobio ubodnu ranu od noža u leđa, i tom prilikom mu je povređena plućna maramica, takođe i povredu glave zadobijenu od bezbol palice, dok je Slađan Stojanović isečen nožem po licu. Svi ostali su zadobili više udaraca bezbol palicama.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da najteže povređeni Nikola Dodić, nije u životnoj opasnosti, ali da se i dalje nalazi na lečenju u bolnici u Skoplju. 

KK Crvena zvezda Telekom kontaktirao je povređene navijače našeg kluba, i učiniće sve što je u našoj moći, da se ovaj slučaj rasvetli do kraja, i pronađu krivci za nešto što je moglo da se pretvori u još jedan slučaj sa tragičnim posledicama, poput onog u Istanbulu, kada je nastradao Marko Ivković", stoji na kraju saopštenje KK Crvena zvezda Telekom.

Samo jedno pitanje se nameće za beogradski klub, zašto je čekao četvtak da bi se tek oglasio, iako se napad na Srbe u glavnom gradu Makedenije dogodio u ponedeljak uveče posle , a ne pre meča kako misle "oabavešteni u "KK Crvena zvezda Telekom"

Prema rečima napadnutih mladića  napad se dogodio posle susreta u centru Skoplja.

"Ušli smo u u restoran, posle minut dva uletelo je 15-20 osoba sa noževima i palicama i iz čista mira počeli da nas udaraju", potvdio je istinu  Stefan Jovanović,  jedan od napadnutih momaka.

Nekoliko navijača Zvezde je lakše povređeno, i svi su sigurni da  ih napali  Albanci, u prestonici Makedonije  spremni na  "aktivnosti" po gradu kada u Skoplju gostuju navijači srpskih klubova, mada se mora znati i činjenica da su momci iz Vranja "zalutali" u albanski deo Skoplja, odavno podeljenog grada, na šiptare i ostale građane .

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas