Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

HRAM BOKSA ZA NOVU KRUNU I OVERU GRADONAČELNIČKE KANDIDATURE ĐORĐA MILANOVIĆA Featured

1BKM X SALA

Skromno kako to rade šampioni, bez ića i pića, prasića i jagnića, pink pevaljki  i rijaliti starleta i krimosa, na sreću  i predstavnika još samo 4 dana  vlasti od 2016. do danas, aktuelni šampion Bokserske lige Srbije valjevski Metalac obeležio je povratak u svoju rekonstruisanu i obnovljenu salu- hram boksa. Bila je to prilika za najavu novu titulu posle izbora Đorđa Milanovića za gradonačelnika Valjeva u nedelju 21.juna.

Prošlog leta započeta  sanacija  dotrajale  krovne konstrukcije i novi krovni pokrivač na ruini od sale za boks, bili su prva čestitika uprave, za primer vlasti kako se poštuju preuzete obaveze.

Par dana uoči leta 2020. što nam beži ko đavo od krsta, doživesmo novo čudo neviđeno. Bokserska sala "ponovo radi" BKM SALA 1

Odlazećem  srećom samo gestapovcu u pokušaju, današnji dan je od svih proteklih baš teških dana, bio posebno težak.

Poznat kao dareželjiv pri raspodeli narodnih para, posebno mejsntrim televiziji i klevetničkom fejk njuz fantomskom jahaču apoklapse  u etru, iz petnih žila je bio istrajan da  nastavi tradiciju prehodnika. Fudbalskoj štetočini je dodeljivao najviše, i pored efekta, tokom svih ovih, čak osam godina, duplo golo!

A BK Metalac se morao zadovoljisti  mrvicama. Dobija 7 do deset puta manje  od fudbalskog monstruma.

Dva  miliona narodnih para BK Metalac, što vređa inteliginciju svakog normalnog čoveka, su bili samo jo veći izazov da se konradu dokaže ko je šampion i lider grada Valjeva!

1BKM SALA V CIM LJUBA

Metalac je postao prvak države, posle fudbala i košarke u najpopularnijem sportu, u boksu.

Danas je svima jasno zašto gradonačelnik nije želeo da pruži ruku i čestita šampionima titulu.

Kao čovek pre svega  valjda bi morao da se  izvini, za svoje propuste i greške. Ali to mu očigledno  nije manir. U  nameru da spreči, što se sprečiti nije moglo, nije uspeo!

Valjevo je od 2019, grad sportskih šampiona u u boksu.

Sva čast šahistima takođe šampionima. Samo da se zna šah ima svoju olimpijadu, a sport svoje Olimpijske igre.

Sa uvredljivo mizernom pomoći grada Metalac ne samo da je postao šampion, nego će i odbraniti titulu, iako su "prijatelji" kao i pre godinu dana radi  da sad šampionski pehar, posle Loznice, ovoga puta dodele "krstašima". SD Radnički iz Beograda slavi vek postojanja.

Ima i grad Valjevu klub sa vekovnom tradicijiom.

Na žalost umesto Stare dame iz Parka Pećina ugašene 14, jula 2014.voljom fudbalske štetočine ustoličene  12.jula 2012. danas u Valjevu imamo totalni apsurd.

Mutanat imena FK BK 2014 je dobio najviše a postigao ništa, i bezlični parazit što ga vodi se nada da će i posle 21,juna nastaviti da sisa i ćerda  za ovu godinu planiranih, bolje obavešteni tvrde ne 14 nego 25 miliona dinara. Za neupućene Inđija igra Super ligu sa 16 miliona !

O nesretnom  valjevskom fudbalu na terenu brinu komunalci iz Kragujevca, glavni bez licence  i za  za treću ligu. Ali tu je  sugrađanin ga sa famoznim parčetom papira pokrije.

Po iskrenom priznanju dr Gvozdenovića, o valjevskom fudbalu odlučuje naravno valjevskim novcem drugi čovek u državi, kum predsednikov.

Hvala mu što nam je vratio košarku 2019, neka to učini i sa fudbalom, a kad prestane da brine i o  Valjevu, Valjevke i Valjevci će mu biti neiznerno zahvalni.

Zbog svega izrečenog i toliko propuštenih šansi, autogolova, i "samoubistva iz zasede" jasno je da obećani šnel štrase, hibirdni auti, vazdušne luka, gerontološki centar, bolnica...  su mantra u trajanju od 4 do 10 godina. Priča ne pije vodu, jer vreme šišanja  ovaca je prošlo.

Danas  videsmo drugu, pozitivnu realnost vremena u kome ako hoćeš možeš i da doživiš.

BKM SALA 2

Malo više hrabrosti, najviše mudrosti doneli su nešto novo, a toliko normalno i potrebno.

Sala za boks i druge borilačke sportove sa svim spravama i montiranim ringom, svlačionicima, kupatilimaa, ekonomatom, ne sija kao stublenička rasveta na izlasku sa auto-puta Miloš Veliki, ali ima nešto posebno.

Ima dušu, toplinu i nestvarno je čista i zrači harizmatično-pobednički.

Svi što su došli na otvaranje osetili su posebno zadovoljstvo i prijatnost valjda i zbog ozarenih lica, nekada ponosa  boksa, od stare garde do najmlađih danas aktera javnog treninga i sparinga.

BKM S CIMER LJUBA

Duga je lista imena asova valjevskog ringa.

Mladji pamte Tomaševića, Danića,Tadića, Pavlovića, Zimca, Petarića, ali ne bledi sećanje na  Zvonko Stefanović, Jazu,  Marića i Žiku  Jelisijevića, braću Gračanin, Šuković, Jokić, Tomića, Bencuna,Sakića, Pašu, Romana, Petaru, Jelića... neprevaziđenog trenera Micoja Vasića.

1BKM SALA PETARA I

Predsednik Dragan Vićentić  je na svoj način doprineo da titula stigne u Valjevo. Ponosan je što je saradnik momka koga Valjevo  u nedelju  bira za svog novog gradnočalnika, Đorđa Milanovića.

BKM SALA VICA

"O tome kako radimo i šta smo radili govore rezultati. Ne obećavamo neostvarivo. Tražimo i uspevamo da pronađemo najbolja rešenja. Kada je bilo najteže nismo se predavali. Uz minimalnu podršku SNS vlasti,  neko će reći da je iznos uvredljiv,  podarili smo  Valjevu šampiona. Danas smo u svom hramu boksa. Vraćamo sportu viteštvo i i ponos. Ponovo uspostavljamo poremećeni sistem vrednosti. Verovali smo u ono što radimo i uspeli smo. Sutra, daće Bog i građani Valjeva će svojim glasom  podržati ovaj naš uspeh i rezultat. Đorđe Milanović nas je okupio u Metalcu. Uvek je vukao najbolje poteze. Znanjem energijom, elanom  i neodustajanjem kada je bilo najteže, je pokazao da ko veruje i pobedu, i pobeđuje. Zato pozivam sve Valjevke i Valjevce da u nedelju  prepoznaju  vrednosti, i ne povedu se za obećanjima. Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo". rekao je Ivo Andrić, potsetio je na reči velkog poete Vićentić

"Đorđe Milanović ne odustaje. Posle osvojene titule,  evo nas   danas imamo svoj dom. Sutra će Mialnović isto tako uspešan domaćin biti i u našem Valjevu. Milanovića za gradonačenika, da izađemo iz blata konačno", nema dilemu predsednik BK Metalac Dragan Vićentić.

Treneri u klubu Milovanović, Danić Tadić traže strpljenje, a garantuju da će sada u idealnim uslovima stvoriti, za 2-3  godine šampiona države.

BKM SALA LJ

Od ishoda izbora i nove vlasti mnogo toga će zavisiti i naravno sudbina sporta i BK Metalac.

Sa Milanovićem sport će dobiti konačno ono što nema već 20 i više godina. Hala sportova i zatvoren bazen su prioritet.

BKM S DJOLE

Poštovanje, vrednovanje i šansu da se mladi masovno bave sportom, bez članarina je model na kome će insistirati Milanović.

 Fudbalu se moraju skinuti okovi, košarka već ima svog vođu i najboljeg trenera u Srbiji. Slično je sa vaterpolom i Valisom i BK Metalac. Niko neće biti zakinut da izabere stručne, odgovorne i istrajne mlade ljude.

Jedino što  će bukvalno politkantskim diletantima biti zabranjeno da bilo šta rade u sportu. Imaće  mogućnost da sa plaćenom ulaznicom gledaju sve po ličnom izboru.

Dileme dakle nema. U nedelju su izbori,  i šansa da bezlični nestanu, a da grad konačno preuzmu sposobni vredni i pošteni mladi ljudi. Četiri godine najgore vlasti pokazale su svu ogoljenost i nesposbnost onih što bi preko tuđih leđa i dalje da vladaju.

BK Metalac, Đorđe Milanović i slični su danas avangarda novog Valjeva. Zaslužuju naše poverenje i šansu da Valjevo ponovo bude šampion Srbije, nedvosmilena je poruka svih prisutnih na  svečanosti otvaranja valjevskoh hrama boksa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas