Menu

zaglavlje

ŠPANIJA ŠAMPION SVETA, SRBIJA 12.U MANISI

ŠPANIJA ŠAMPION SVETA, SRBIJA 12.U …

Posle osvojenog drugog ...

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA KURGAŠA(1959-2024)

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA …

Prvog dana jula, valjda...

77  SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI  VALJEVACA, GARANT ZA BOLJI ŽIVOT U " BRAĆI VELIČKOVIĆ"

77 SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI V…

  Razvaljena u maju...

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALONCE: KOSOVO JE SRBIJA!

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALO…

Španski parlament je ve...

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, VALJEVKA MAGI NAJBOLJI BLOKER!

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, V…

Na Balkanskom prvenstvu...

BRONZA ZA ANDREJA BARNU  NA EP U PLIVANJU

BRONZA ZA ANDREJA BARNU NA EP U PL…

Reprezentativac Srbije ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOD U SMEDEREVU ZA NADU I PLUS ŠEST MAČVE Featured

smdreve bfc 1 1Konačno muška i fudbalski toliko čekana igra valjevskog tima donela je  remi u Smederevu 1:1, ali i dva tendeciozna crvena kartona Gentiću i Kosiću, sveukupno  nadu da se ipak može do Prve lige, bez obzira na još uvek dostižnih minus šest u odnosu na Mačvu (pobedilai Šapcu  5:1 Mihajlovac). .

Uslov je da nezamenljivi prestane da samo najavljuje odlazak, već da gospodski, a on to može, povuče i prepusti mesto predsednika boljem od sebe, na sreću takav postoji, pa da 12.juna Valjevo  uskoči u voz za Prvu ligu.

Smederevo je povelo već u 2.minutu posle centaršuta Bastajića i reakcije glavom Đokića.

U 24. minuta. Stefan Ilić je šutirao sa više od 25 metara, Đorđević kartko odbio loptu, a hitri Rašević otpadak smestao u mrežu.

Do kraja obostrano otvorena igra, bez završng udarca.

Tri crvena kartona Borisavljeviću(Smederevo) najpre opravdano isključenom zbog preoštrog szrata za drugi žuti,  Smederevca Nenada Stanić(drugi žuti karton), a zatim bez razloga Ivanu Gentiću,zbog napucane lopte u ruku, i Ivanu Kosiću, zbog oštrog starta  istom "dijagnozom" drugi žuti !

Providino i jadno!

Cirkuziranje Smederevacai pritisak na sudije u pluvremenu, a  kažu meta u tunelu je bio i Zoran Pantelić trener golmana Krušik Budućnosti, su samo  potvrda prljavih igara na Zapadu Srbije, ali i nemoći  nezamenljivog da im se suprotstavi, odnosno novim u nizu dokaza da je posle nepune četiri godine od 13.avgusta 2012. do danas stigao, NIGDE ! 

Pobedom od 5:1 u Šapcu protiv Mihajlovca 1934 Mačva je povećala prednost, tri boda više od Smederevaca, a šest od Budućnost Krušika.

U 24.kolu valjevski tim dočekuje FAP iz Priboja, Mačva ide u goste Šumadiji u Kragujevac,a Smederevo u Lajkovac konačno probuđenom Želji(pobedio Šumadiju u Aranđelovcu 2:1). Ubljani su “uprskali” u svojoj avliji(1:1 sa kraguijevačkom Šumadijom, i ponovo su ispod crte,pred gostovanje u Kučevu.

 Smederevo 1924 - Budućnost Krušik 1:1 (1:1)

Gradski stadion. Gledalaca: 200. Sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica) 6. Strelci:, Đokić u 2, u Rašević 24. minutu. Žuti kartoni: Milosavljević, N. Stanić, Kostić , Miović (Smederevo 1924), Kosić, Gentić, Ilić, Pavlović (Budućnost Krušik). Crveni kartoni: N. Stanić (Smederevo) u 62., Gentić (Budućnost Krušik) u 70., Kosić (Budućnost Krušik) u 85. minutu.

Smederevo: Đorđević 6,5, Milosavljević 7, Cigulajkić 6, Bastajić 7, (Vićentijević -), Stamatović 6 (Tasić 6,5), Đokić 7, Sredojević 6, Ristić 6, (Miović -), Cvetković 6,5, N. Stanić 6, M. Stanić 6,5.

Budućnost Krušik: Vojisavljević 7, Kosić 6, Sević 6,5 (Đuketić -), Milinković 7, Gentić 7, Stevanović 7, Isidorović 6 (Čočović -), Prokić 6,5 (Popović 6,5), Ilić 7,5, Rašević 7,5, Pavlović 6,5.

Igrač utakmice: Stefan Ilić (Budućnost Krušik).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas