Menu

zaglavlje

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA KURGAŠA(1959-2024)

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA …

Prvog dana jula, valjda...

77  SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI  VALJEVACA, GARANT ZA BOLJI ŽIVOT U " BRAĆI VELIČKOVIĆ"

77 SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI V…

  Razvaljena u maju...

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALONCE: KOSOVO JE SRBIJA!

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALO…

Španski parlament je ve...

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, VALJEVKA MAGI NAJBOLJI BLOKER!

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, V…

Na Balkanskom prvenstvu...

BRONZA ZA ANDREJA BARNU  NA EP U PLIVANJU

BRONZA ZA ANDREJA BARNU NA EP U PL…

Reprezentativac Srbije ...

DIVJUNAK ISTINE VUK CVIJIĆ, PRKOSNI  KRIK "OSUĐEN, A KRAĐA NE STAJE

DIVJUNAK ISTINE VUK CVIJIĆ, PRKOSNI…

Za iskazani visoki pr...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MOĆNI KRUŠIK I M.P. OTVARAJU VALJEVU VRATA PRVE LIGE !? Featured

 mladja i avRealna nada da će Valjevo ovog  leta  posle višegodišnjeg tavorenja u fudbalskoj Srbiji dobiti šansu da gleda Drugu ligu, imena Prva liga, raste iz dana u dan pred sutrašnje zasedanje Odbora za hitna pitanja u FSS. Realna nada je zasnovana samo na jednom DETALJU, poslovnim uspesima HK Krušik !

Rejting HK Krušik, i rast prihoda su za prvih šest meseci 2016.godine su  poštovanje!.

Za 61 odsto  povećana je proizvodnja, a za 42 odsto  realizacija u odnosu isti period u 2015. godine. Uspesi su rezultat mudrog delovanja autorietativnog i uspešnog menadžera, generalnog direktora  Mladena Petkovića, njegovog tima, ali i   i vrednih više od 1.800 neimara i valjevskoj fabrici, sposobnih da zarade u 2015. godini  201 milion dinara, a u tekućoj prihoduju čak 4 milijarde dinara !

Posle sutrašnje odluke Odbora za hitna pitanja FSS i verujemo pozitivnog rešenja za FK Budućnost Krušik, biće posla preko glave.

Prvi naredni korak je  sazivanje  vanredne Skupštine FK Krušik Budućnost, a zatim po ugledu na fabriku, formiranje  moćnog tima da podigne valjevski fudbal na mesto koje mu objektivno i pripada.

Fudbalski savez regiona Zapadne  Srbije se već oglasio: U slučaju da odustane Sloga iz Petrovca na Mlavi, usvojen je predlog da igra Sloboda iz Užica. Na sreću bez posebnog značaj.

Svi u vlasti u FSRZS, moćnoj da legitimne izbore proglasi nevažaćim i kafansku farsu iz Kragujevca legalizuje umesto da su počišćeni iz fudbalskog sporta, i dalje žare i pale!?

Od 16 članova Izvršnog odbora FSZR Srbije samo su Aleksandar Jovanović Džajić i neunišitvi Časlav Lukić digli dva prsta i dali glas  da u Prvoj ligi administrativnim putem igra  valjevska FK Budućnost Krušik, drugi na kraje sezone 2015/2016 u Srpskoj ligi Zapad.

Čačansko-kraljevaćko-kragujevačko-užički lobi, u odnosu na nikad gore suparnike iz  valjevskog sveta fudbala, prioritet je dao prvom klubu ispod crte u Prvoj ligi, užičkoj Slobodi.

Faktičko stanje na terenu je neumoljivo.  Užičani su “goli i bosi”,a dužni su “ko Zvezda”.

Ali sa komforom na stadionu izgrađenom narodnim parama, postavljenim reflektorima, svetskim rezultatima na terenu, u odnosu valjevske fudbalske luzere su Real Madrid, samim tim i u  ogromnoj prednosti.

Valjevo danas nema nij jednu stolicu na dva stadiona u Parku Pećina i Krušiku.

"Jahači apokalipse"  obeleženi su i anatemom da su posle 94 godine ugasilii Staru damu iz Parka Pećina FK Budućnost, u julu 2014.godine. Cilj su imali da se  oslobode  godinama gomilanih  dugova, i konačno da se dokopaju ranga Srpske lige Zapad., jer za njih je zonski rang takmičenja bio vrhunac uspeha.

Lobi: Čačak-Kragujevac-Kraljevo- Užice  i dalje ne prestaje sa  prljavim poslovima.

Najsvežiji primer demonstracije sile se desio nedavno. Posle sramnih izbora u sudijskoj organizaciji. Nametnuli su svoje ljude umesto legitimno i po slovu zakona izabranih.

Preko noći pristigli preletači, sada uskraćeni za svoje parče kolača, su im okrenuli leđa i najavljuju rat. O listama sudija i delegeta za Treću i četvrte lige odličivao je tročlani sekretarijat, umesto  bez kvoruma, Izvršni odbor.

Valjevo ima fudbalske ljude, i sportske radnike, ali za njih nema  mesta u FK Budućnost Krušik.

Garnitura okupljena u klub ma koliko  smešna i nesposobna  "mala maca" je u odnosu na sve druge sredine u Zapadnoj Srbiji zatrovane korupcjijom i kriminalom.

Otuda i optimizam pred sutrašnje zasedanje Odbora za hitna pitanja FSS.

Slaviša Kokeza je svesno prolongirao odluku ko će umesto Sloge iz Petrovca na Mlavi, ukoliko odustane,  u Prvu ligu.

Samo su dva kandidata : Budućnost Krušik i Sloboda .

Bez obzira šta ko mislio o Slaviši Kokezi bude li hteo od 20.maja prvi čovek srpskog fudbala,  Valjevo će sutra dobitii šansu da fudbalski vaskrsne, ili  će da i dalje biti fudbalski grad  mraka, beznađa i gubitništva.

Valjevo, Valjevke i Valjevci su  zaslužili Prvu ligu.

Ali  odmah da se zna, Milan Milinović i Borisav Radojičić dva predsednika  FK Buudćnost Krušik, neće imati izbora, moraće da nestanu za sva vremena iz fudbalskog sporta!.

Još jednom valja istaći,  samo ko može sve okrenuti u korist Valjeva.

Samo uspesi FK Krušik,  Mladena Petkovića, njegovog tima, i radnika fabrike,  mogu opredeliti Odbor za hitna pitanja FSS da Valjevu podari i Prvu  ligu.

Razloga za nadu i optimizam sasvim dovoljno i bez korišćenja raketnih sistema "Alas", "Bumbar" i neprevaziđene "Maljutke"!

A, bilo kako bilo, fudbal će se igrati i dalje.

Juče je Budućnost Krušik  posle premijerne pobede od 2:1 na Ubu protiv Jedinstva, strelci Marko Radović(stigao iz Priboja) i Rašević, četvorokom isprašio Stepojevac Vagu(4:1) golovima: Stefana Ilića, Popovića, Isidoroviča i Jovanovića.

U sredu u Valjevo stiže možda i rival u narednoj sezoni Kolubara iz Lazarevca.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas