Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ĐOLE LAZIĆ I KSANTI ŠKODA U ATINI SRUŠILI „PAO“ Featured

1djordjelazicksantiValjevac, fudbalski intrenacionalac Đorđe Lazić (33), od letos u grčkom Supeligašu Škoda Ksanti, ove oktobarske večeri sa svojim drugovima, među kojima je još jedan bivši igrač Partizana, golman Živko Živković.u petom kolu nacionalnog šampionata Grčke je u u sred Atine srušio veliki Panatinaikos 2:1 !2djole l

Golovima Pedra u 34, i Vasilakakisa u 66. minutu Đole i drugovi su iznenadili sad već bivšeg lidera. favorizovane Atinjane, koje za četiri dana očekuje novi iskušenju u Liježu sa Standardom i Ligi Evrope.

Svoj pečat na uspeh Ksanti Škode stavili su sa sedam odbrana, nesavladivi golman  Živković, i fantastični Valjevac, kreator igre pobedničkog tima.

Lazić i Živković su prošlog leta došli u klub iz Grčke, i ovo večeras bila je premijerna pobeda Ksanti Škode pored dva remija u nacionalnom šampionatu.

Lazić je prošao fudbalsku školu u Valjevu, igrao za Budućnost potom šabačku Mačvu, Mladost iz Lućana i Partizan, gde je osvojio šampionsku trofej i Kup. Od Havijera Klementea je usledio poziv za reprezentaciju. Po odlasku iz Partizana Lazić je igrao pet sezona u Metalurgu iz Donjecka(Ukrajina), a sada u porodičnom ambijentu uživa u mediteranskoj klimi i fudbalu u Ksanti Škodi.

3djoleizile

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas