Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ĐERMANOVIĆ ZLATAN NA RVAČKOM KUPU SRBIJE! Featured

1rvač  Đermanovic

Na Kupu Srbije za kadete u grčko-rimskom stilu u Kragujevcu, rvači valjevske Mladosti osvojili su tri odličja

1rvačiPant Gavril Đerman Laz Đurđ Nedeljk

Najuspešniji je bio Strahinja Đermanović najbolji u kategoriji do 85kg. Lazar Gavrilović je bio drugi do 100 kg, a Ilija Lazarević treći do 76kg. Bojanu Đurđeviću i Saši Nedeljkoviću nije se posrećilo do osvoje  odličja.

Strahinja Đermanović je na putu do zlata pobedio  Somborce Petranovića i Gluščevića, a  u polufinalu Petrovića iz šabačkog Viteza. U borbi za zlato je je nadvisio starog rivala, Aleksandra Simovića iz Kragujevca. Bila je to slatka osveta za poraz iz prošle sezone. Strahinja je danas najbolji kadet u svojoj kategoriji u Srbiji.

Blizu zlata bio je teškaš Lazar Gavrilović, koga je nakon pobeda nad Jovićem iz Partizana, Devićem iz Novog Sada i Tačijem iz subotičkog Spartaka, finalu zaustavio Čermak iz Fruškogorca.

Ilija Lazarević u paklenoj konkurenciji u kategoriji do 76 kg došao je do bronze. Nakon startne pobede nad Rakićem iz kragujevačkog Radničkog, Lazarevića je zaustavio Šuranji iz Sente, u meču u kome su odlučivale nijanse. Da je reč o izuzetno kvalitetnom borcu, Senćanin je potrvdio ulaskom u finale, čime je pružio priliku Lazareviću da se bori za bronzu. U meču za treće mesto Lazarević je potvrdio iskoristio šansu i efektno  pobedio Simovića iz Kragujevca.

U kategoriji do 69kg, koban za oba valjevska rvača bio je Markulić iz beogradskog Partizana. Nedeljković je pružio sjajan otpor, ali je ipak poražen, dok je Đurđević, nakon startne pobede nad Smiljanićem iz Sombora, prokockao 5:0 i poražen od člana Partizana.

Sjajnim nastupom na kupu, mladi valjevski rvači su ptvrdili talenat, a sada im predostoji da žestokim radom se potvrde ine. Sva trojica osvajača medalja pozvani su u reprezentaciju, dok je e Đurđević bio reprezentativac u pionirskom uzrastu. Evropsko prvenstvo za kadete je u Sarajevu, pa je za očekivati da se neko od valjevskih tinejdžera na evropskoj smotri najboljih mladih rvača.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas