Menu

zaglavlje

OTIŠAO JE  VALJEVAC MAKI, POSLEDNJI MOHIKANAC I NEPOTKUPLJIVI REVOLUCIONAR 20. VEKA

OTIŠAO JE VALJEVAC MAKI, POSLEDNJI…

Biti svoj, hrabar, nepo...

MEDALJAŠICA MAŠA HARA EKS JUGOSLAVIJOM

MEDALJAŠICA MAŠA HARA EKS JUGOSLAVI…

Najbolja valjevska spor...

ZA JUBILEJ 3 DECENIJE SVETOSAVSKE  TRKE, SVI POBEDILI, DVE ENE, UROŠ, TEODORA…

ZA JUBILEJ 3 DECENIJE SVETOSAVSKE …

Svetosavska trka, zaživel...

83. PLIVALO, A ČASNI KRST PO TREĆI PUT  PONEO ACA KOVAČEVIĆ

83. PLIVALO, A ČASNI KRST PO TREĆI …

Kod Berkove brane na G...

KOŠARKA  SIJA, DOK  DISKLEJMER  “ODGOVORNO” GURA U BANKROT I SLONČE U LONČE

KOŠARKA SIJA, DOK DISKLEJMER “OD…

Svedoci smo svakodnevni...

RADOST SU PARTIZAN, ZVEZDA, NOLE, A NAMA VALJEVCIMA METALAC I VALIS

RADOST SU PARTIZAN, ZVEZDA, NOLE, A…

Zakoračismo smo, orno, či...

U BOŽIĆNOJ NOĆI GORELI  BADNJACI

U BOŽIĆNOJ NOĆI GORELI BADNJACI

Paljenjem badnjaka u pr...

TROFEJ “LUKA STANČIĆ”  IDE U NOVI SAD

TROFEJ “LUKA STANČIĆ” IDE U NOVI S…

Pobednik 2. po redu košar...

VIŠE SREĆE 2023. GODINE!

VIŠE SREĆE 2023. GODINE!

  "BUDITE POTREBN...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NOVO PRIZNANJE ZA VALJEVSKI BOSIS, MARIJI PANTELIĆ NAGRADA ZA PREDUZETNIŠTVO Featured

BOSIS Marija Panteli

Dobitnica Ernst & Young nagrade za preduzetnika godine u kategoriji Društveno odgovorni Preduzetnik godine u Srbiji je Valjevka Maroka Pantelić direktorka održivosti valjevske kompanije Bosis

EY nagrađuje pojedince prepoznate da su  izvanrednim rastom prihoda i obima poslovanja doprineli postizanju ciljeva održivosti kroz održive proizvode i rešenja, visoke ekološke standarde u proizvodnji, izuzetnu ekološku ili socijalnu posvećenost, i odgovornim korišćenjem resursa.

Program Preduzetnik godine, poznate revizorsko-konsultantska kompanije Ernst & Young, prepoznaje i nagrađuje preduzetničke uspehe i fantastična dostignuća. Učešćem u tom programu najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da unaprede mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim, tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu.

marija pantelic bosis o

Marija Pantelić je održivim  i odgovornim  poslovanjm u Bosisu, doprinela da je kompanija, dugi niz  godina lider na tržištu štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona u regionu, postigne  značajne rezultate u oblasti održivosti i odgovornog poslovanja.

Pored posla u kompaniji,  osnivač njen otac Bogoljub-Boban Pantelić, Marija intenzivno radi na promovisanju i širenju svesti o održivom i odgovornom poslovanju i važi za ambasadora  malih i srednjih preduzeća.

“Hvala vam na ovom prestižnom priznanju. Hvala našem osnivaču, a mom ocu, koji je pre 40 godina započeo ovu priču,  i učio nas pravim vrednostima. Hvala svim članovima Bosis Family-ja i našoj deci, našim najmlađim Bosisićima, koji u svemu učestvuju i iskreno se raduju. Sve što smo do sada radili, sve što radimo i sve što ćemo raditi činimo zbog njih. Ovo priznanje neka ne bude samo priznanje za nas, neka to bude i priznanje svim malim i srednjim preduzećima koja nisu sada sa nama, a posluju sa svrhom. Hajde da svi živimo i poslujemo odgovorno i održivo, jer samo zajedničkim snagama možemo da učinimo ovaj svet boljim za buduće generacije!”, poručilja je Marija na  dodeli nagrade.

Porodična kompanija Bosis, posluje od 1982. Godine, Koncept društvene odgovornosti prepoznala je još pre 30 godina i svesna značaja uvrstila ga je u svoju organizacionu kulturu. Pored EY nagrade, Bosis je i dvostruki nosilac Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Đorđe Vajfert”, Virtus nagrade za filantropiju, Nacionalne nagrade za volontiranje i Nagrade grada Valjeva za 2019. godinu.

“Posebno sm srećan što je nagradu stigla u godini  jubileja 4 decenije postojanja, što je samo po sebi dokaz naše održivosti i odgovornosti. Uvek sam se trudio da radim pošteno, da ispunjavam dogovore, da poštujem ljude, partnere i da pomažem zajednicu. Marija se sada ovim ozbiljno bavi i podigla je sve na mnogo viši i strateški nivo”, kaže s razlogom preponosni sa suprugom Ružom na svoju kćer  Boban Pantelić, vlasnik i osnivač Bosisa, i sam  finalista EY Preduzetnik godine 2016. godine.

Trio Bosis ruza bovan marija

Bosisova priča je počela 1982. godine u zanatskoj radionici za sitoštampu Marijinih roditelja Bobana i Ruže, pored porodične kuće roditelja Milinka i Stanice Pantelić.

Od tada do danas Bosis je izrastao u regionalnog lidera u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona,  i misijom da dobro upakuje sve brendove dok odgovorno i održivo posluje.

BOSIS 1

Bisis trenutno zapošljava 150 radnika  i proizvodi inovativnu ambalažu za preko 180 klijenata u skoro svim granama industrije, i medju 15 kompanija u Srbiji koje izveštavaju po GRI metodologiji.

Nalazi se u 1% kompanija u svim kategorijama na svetskom nivou, koje ispunjavaju visoke zahteve društvene odgovornosti. Poseduje EcoVadis Gold Supplier priznanje, a koncept društvene odgovornosti prepoznali su i uvrstili u svoju BOSIS Family organizacionu kulturu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas