Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DAČA IKODINOVIĆ O  IZBORIMA U FSS, SRBIJI, I NARAVNO GANGULI Featured

Danilo Ikodinović ATa

 

Velikan srpskog  vaterpola, oduvek svoj, i bez  predrasuda, nekada član Narodne stranke, Spartak savremenog doba,  Danilo Dača Ikodinović, prokomentarisao je za srpske medije , izbore u FSS, aktuelni  politički trenutak zemlje, a nije zaobišao ni saigrača iz bazena, Šapića.

Pred izbore  u Fudbalskom savezu Srbije, obrt za obrtom.

Kandidata Branislava Nedimovića je zamenio Dragan Džajić, počasni predsednik FK Crvena Zvezda. Posle svih „igara bez granica „već  viđenom pobedniku, okreću leđa, hrabri i odlučni ljudi, spremni da  se suprotstave političkoj kontroli, podaništvu zarad sitnih privilegija. Delegati svih regionalnih saveza, dobro znana glasačka mašina, su "obavešteni" šta im činiti. Kad dođe do glasanja biće za Džaju.

Međutim otvorena  podrška najuspešnijeg Tamnavca u svetu fudbala, Nemanje Matića,  imenjaku Vidiću, i poštovanje velikog Dragana Džajiča, nije prošla bez reakcije.

Negativne su očekivane i viđenje.

Grafiti  na Ubu, huškački, necivilizovani, bezočni, ucenjivački  prizemni i nedostojni bilo kakvog komentara, ali sa nesagledivim posledicama  po FK Jedinstvo, dolaze na naplatu, mnogo brže nego što naručioci mogu da pomisle.  Nemanja Matić nije neko kome se neko sme na ovakav način da se obrati, i pokaže ustvari pravo lice Grada Uba.  

Posle Matića podrška Vidiću za predsednika FSS je stigla od predsednika  profesionalnih sindikata Mirka Poledica, zatim Dragoljuba Vukadinovića, Todora Petkovića, a zube su zatim pokazali i kandidaturu su podržali (ne)očekivano eks golgeter Zvezde, sada delegat Udruženja bivših reprezentativaca Zoran Filipović, i  delegat FS Beograda i nekada trener OFK Beograda Branko Babić-Sosa. Digli su glas protiv poltronske, i beskičmenjačke dominacije politike u fudbalu. Plima raste jer gaženja dostojanstva i zuluma nekompetentih, je svima je svima preko glave, tako da u unapred izgubljenoj utakmici šanse Nemanje Vidića rastu.nemanja v kandidat

foto Sport klub U petak  24. februara  Nemanja Vidić, je kako nalažu propisi,  u društvu Danka Lazovića u prostorijama saveza na Terazijama dostavio kandidaturu za izbore, zakazane za 14. mart, dok će u ponedeljak 27.februara, kada ističe rok za dostavljanje kandidatura, dostaviti i predložen sastav Izvršnog odbora.

"Biramo između Džajića i Vidića, između čoveka od 76 godina, odavno na silaznoj životnoj putanji i silaznoj energiji, i čoveka od 42 godine u punoj snazi i energiji. Džaja je bio zvezda pre 50 godina, u novom milenijumu nosi puter  na glavi. Vidić je poznata i priznata ličnost u svetu, jedini stranac kapiten u istoriji Mančester junajteda, besprekorno čiste prošlosti, neuporediv ni po jednom parametru sa Džajom. Ispade da se bira izmedju ničega i svega".
Šta je uzrok negativne selekcije.

"Već 30 i kusur godina na čelu države su lopovi, probisveti i ljudi isključivo okrenuti ličnim interesima, i beskonačno pohlepni za novcem i moći. Uvek se biraju  samo najgori. Razlog su strah,  koristoljublje, a uzrok je nizak nivo obrazovanja i svesti, o kulturu da ne pričam. Već tri decenije  nas truju lažima “Niko nas ne voli i svi nam žele loše, jer smo mnogo pametni i hrabri”. Mi smo „samo“  neobrazovani, gramzivi, licemerni, i ni malo hrabri. Svakodnevno se udaljavamo od  uređenih i pristojnih društava“, bez dileme je Dača Ikodonović uvek spreman da se osvrne na lik i delo  Aleksandra   Šapića, saigrača iz reprezentacije.

„Umesto ulaznice   za finale  EP u januaru 2016, sam dobio ku**c, to mi je još više pokazalo gde idemo. Nisam u u svom rodom Beogradu, nisam ni u  Srbiji uopšte, ne znam kako je, i na šta liči. Posle izbora  za gradonačelnika prestonice  očekivao sam podvale, prevare i možda čak i siledžijske postupke, i ništa pozitivno u beogradskom svetu sporta. Za njega je sigurno bolji grad, legalizovao je  200 kvadrata kuće u tipskom naselju ugrožavajući tako prve komšije i grubo kršeći zakon.  U bilo kojoj pristojnoj državi bi ga poslali u ludnicu, a ne u zatvor. Siguran sam da neće ništa, ili će veoma malo uraditi za Beograđane, ali će zato uraditi za sebe.  Završio bi u  ludnici da je u Trstu ili gde sve još u Evropi ima nekretnine dozidao bespravno 2 kvadrata, a ne 200 m2. Takođe, bi nestao  ekspresno sa političke scene i bilo koje druge scene,  da se ponaša prema novinarima kao što se ponaša u Srbiji. I on i svi njegovi nadređeni i podređeni takođe“ , zaključuje Dača  Ikodinović, svestan da tri decenije u Srbij traje mrak, jer su na čelu države isti ljudi, koji se samo vrte zukrug,  nipodaštavajući  i ugnjetavajući svoj narod.

Normalne stvari, dešavaju, samo su za normalne stvari potrebni normalni ljudi.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas