Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE GRAD VALJEVO ŽIV U SVAKOM POGLEDU!

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KRAJ SAGE, VALJEVAC TEO JE NOVI ZVEZDIN VOĐA! Featured

milos teo 5 5 2016Godinama  aktuelna priča o dolasku Valjevca,  jednog pd najboljih  evropskih plejmejkera svih vremena Miloša Tedosića(36) u klub, za koji Teoodosići odreda, navijaju, je okončana.

Želja da košarkaški vanzemljac stavi potpis i od jeseni zaigra u dresu  velikana  Malog Kalemegdana je postala stvarnost.

Miloš Teodosić i Crvena zvezda postigli su konačni dogovor oko angažmana, saznaje portal Moj sport  sporta  iz najpouzadnjieg izvora.

Dolazak  i potpis jednogodišnjeg  ugovora nam  potvrdio  Milovan Teofiliović- Beli, prvi trener  valjevskog Merlina pod obručima, čovek u srcu porodice Teodosić  za sva vremena, čiji sin Saša već nekoliko sezoni nosi dres  matičnog kluba braće Miloša i Jovana Teodosića, KK Metalac.

Naravno, ove nedelje sledi viđenje na Divčibarama u “Crnom vrhu” sa Teom i detalji konačno ostvarene saradnje  evroligaša, vicešampiona Jadranske lige, šampiona Srbije i osvajača Kupa Radivoja Koraća, i Miše  Teodosića.

Velika želja čelnika kluba sa Malog Kalemegdana da Teodosić bude  X facotor, i da svojom magijom,  iskustvom,  harizmom  i karakterom pobednika podigne Zvezdu da neslućenih visina se obistinila.

Teo sa pojačanjima što tek slede je garanat da  crveno beli, sa nikad  moćnijim timom napadaju fajnal for Evrolige, a uz put i jurišaju da povrate  titulu  u ABA ligi.

Pored Crvene zvezde za Teove usluge su bili zainteresovani  brojni evropski klubovi, spremni da  ponude mnogo bolje  bolje finansijske uslove.

“Ponos Izraela” je bio spreman da sa Teodosićem gradi tim kadar da posle  višegodišnjeg “posta”  ponovo uđe u borbu  titulu u Evroligi.

"Sport 5" iz Izraela, je potvrdio da je klub iz Tel Aviva  poslao finansijsku ponudu, od 1,5 miliona evra po sezoni.

 Teodosić je navodno zahtevao da Makabi  stvori  moćan tim da se bori za Evro titulu. Čak je stigla i potvrda, da se baš na tome radi. Ipak Teo se odlučio da konačno zaigra u Zvezdi, I tako ispuni amanet   pokojnog oca Miće, velikog zvezdaša, koji je sinove čim su prohodali “otrovao” košarakom i "zarazio"crveni belim eliksirom.

Dok će mama Zorana i Mišina porodica biti najveći  Mišini navijači utakmicama u Areni, Mića Teodosić,  u svemu poseban će  odozgo iz neugasive svetlosti,  sa posebnim žarom, slati samo Teu prepoznatljivu  energiju. Biće kao i uvek akter, sada  najlepšeg dela Mišine košarkaše bajke, konačno  u dresu voljenog kluba.

Nastup u dresu Crvene zvezde biće kruna  blistave klupske karijere  obeležene, do sada, sa 22 reprezentativna i klupska trofeja.

Tri srebra je Teo osvojio sa seniorskom repezentacijom na  Olimimpijskim igrama 2016,  Svetskom(2014) i  Evropskom prvenstvu 2009. godine U mlađim srlekcijama je bio   šampion Evrope od kadeta 2002, preko juniora 2005,  do mlađih seniora 2007.  

U klupskoj karijeri je nanizao 16 titula.  Počelo sa  dva Kupa Radivoja Koraća u dresu FMP-a,(2005 i 2007). Usledio je prelazak u Olimpijakos I još dva Kupa, sada Grčke 2010. i 2011. Godine. Igrao je svoje prvo finale Evrolige u  Parizu. Iako otrovan htranom stigao je do meča za titulu sa  Barselonom maja 2010.  I to posle elimimacije Partizana u Bersiju.

Sa ruskim gigantom CSKA-om osvaja Evroligu 2016  Berlinu, šest titula VTB lige od 2012, do 2017, i dva prvenstva Rusije 2012, i 2013.Posle izleta u NBA I nastupa za LA Kliperse,  Masimo Zaneti, vlasnik  imperiju u poslovanju sa kafom, uključuje Tea u projekat revitalizacije Virtusa iz Bolonje. Oporavak I uloženih 45 miliona evra  vraćaju košarkaškog  giganta  na oijedestal. Teo sa  Virtusom  osvaja šamponat Italije 2012, Super Kup iste  godine I pre godinu dana  Evrokup I stiže do Evrolige.

Zahvalnost za neizbrisiv  trag  je stigla iz Virtusa Teu, konačno u prilici da zavši sa trofejima gde je i počeo u Srbiji, I to u dresu  voljene Crvene zvezde.

Teova bajka bez kraja se nastavlja !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas