Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

JOKIĆ DOMINIRA U NBA, A PARTIZAN BI DA SRUŠI EVROLIGAŠKI BAJERN U MINHENU Featured

JOKIC LAK SAMYDominacija Nikole Jokića traje, a Džokera bi da sledi Partizan, večeras gost Bajerna u Minhenu!

Bal Arena u Denveru, i 19.61 svedok sa plaćenim ulaznicima su rano jutros po našem vremenu videli pobedu Nagetsa 111:108,  bolje rećeno, gledali su kako Ol Star Džoker  gazi četverac Ol Star  Klipersa. 

Jokić je ludo otvorio meč sa 11 poena, 6 skokova i 4 asitencije za nepunih 10 minuta u prvom kvartalu. Do poluvremena u igru je proveo ukupno 16,5 minuta,  i već imao dabl-dabl 16 poena i 10 skokova. Do kraja (odigrao je ukupno 35,45 minuta) ipak neizvesnog meča dogurao je do 32 poena, 16 skokova i 9 asistencija, jedna je nedostajala za novi trip dabl najboljeg na planeti.

Pol Džorž je imao šansu da donese Klipersima produžetak, posle ubaćenih 35 poena, i Jokiću donese sigurno tripl-dabl. Promašio je za izjednačenje,  lopta se zaglavila izmedju table i obruča.

JOKIC LOPTA

Jokić  je ključnim skokom u dosuđenom podbacivanju doneo posed za konačni trijumf Denvera, iako ponovo je bio lišen pomoći povređenog Džamala Mareja. DŽoker je bio direktan akter čak 69 poena, u  9. pobedi  Denver Nagetsa iz 11 mečeva. Šutirao je  23/8 iz igre, 7/2 za tri poena. Ubacio je svih 14 slobodnih bacanja,  a izgubio je četiri lopte,a jednu je "ukrao".

JOKIĆ LA KL

Kod Denvera Ajron Gordon 20, i Redži Džekson 20, su bili najefikaniji. Pored Jokića, Džems Harden ubacio je 21, a Keni Leonard 15 poena za LA Kliperse. Hrvat Zubac je za 26,5 minuta upisao 9 poena,  13 skokova, 3 asistencije i jednu blokadu, a izgubio je vazdušni duel sa Džokerom prilikom podbacivanja u posldnjim sekundma meča.

JOKIC AP

Bogdan Bogdanović odigrao savršeno prvo, ali očajno drugo poluvreme. Ubacio je 17 poena, stigao do 2 skoka i 3 asistencije, ali bez posledica u pobedi Atlante u gostima nad mladom ekipom Detroita 120:111.

Vasa Micić je ubacio 8 poena i dodao 4 asistencije za 19 minuta, Pokuševski poen i asitenciju 4 minuta igre u  pobedi Oklahome nad  Orlandom 123: 87.

Večeras sledi novi praznik košarke  u Evroligi.

 kk bajern kk partizan

Partizan iako gostuje u Minhenu, igraće pred svojim navijačima.

Kapacetet  BMW  Park dvorane je 6.700 mesta, a više  3.000 ulaznica je u rukama partizanovaca, iz Evrope,  Srbije i Republike Srpske.

min 33

min o

Partizan će igrati bez Pantera i Koprivice, a Bajernu su pod znakom pitanja pored povređenog Vladimira Lučića,  svetski šampioni Obst i Isak Bonga.

Bavarci su u krizi, nižu poraze u Evroligi, pobedili su Albu kod kuće i Baskoniju u gostima, i večeras bi da okrenu  vodu na svoju vodenicu. 

Posle dve nule u Aba ligi, Partizan je u do sada odigrao četiri meča sa Bajernom u Evroligi i zabeležio 3 pobede, crno bele žele četvti trijumf večeras, za uvod u peti, u petak protiv Albe u Areni, kako bi ponovo stigli na stazu pobednika u Evroligi.

min 2

min 1

min 11

min cbd

Početak je u 20,30, a pravdu dele Fernando Roša iz Portugala, Tomislav Hordov iz Hrvatske i  Letonac Kristaps Konstantinovs.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas