Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

“GAGARIN” TERI ARMSTRONG “UGASIO” SVETLO U AKADEMIJI  DOGUŠ Featured

teri armstrongfoto Aba liga Pritajena nada da Metalac može konačno do brejka i bez silom prilika odsutnih, razog su povrede, Kuka i Grubora se pokazala opravdanom. Metalac je pobedio Pazarce 85:84 (25:23, 20:19, 22:21, 18:21), u derbiju"donjeg doma" obeleženog turbulentnim preokretima. Oba tima su imala, u par navrata po  10-ak  poena prednosti, da bi na kraju ceo meč stao u poslednjih 60 sekundi.

U završnici meča Armstrong i Lešić dominaciju krunišu sa dve trojke, Metalac preuzima vođstvoa  83:82. Pazarci promašaju, ali Keni Dej gubi loptu i faulira Karapandžića, smirenog da vrati prednost domaćinu  84:83. Dvorana Sportske akademije "Doguš", pre dve godine, renovirana i kada je promenjeno i ime, umesto "Izudin Šušević" zove se "Doguš Novi Pazar Sports ACADEMY" je "ključa” .

Metalac beleži novu izgubljenu  loptu, ali Bojd gazi liniju, i poslednji posed je za Metalac. Srđan Flajs u tajm autu traži akciju za pobedu.  Đuran sa zvukom sirene šutita za tri  i pogađa obruč. Promašaj je na "radaru"  Teri Armstronga. Momak iz Flinta u Mičigenu odbitak šalje u koš i donosi  prvi brejk Metalcu u sezoni.

Tražili su Pazarci proveru, ubeđeni da  je Đuran kasnio sa šutem. Uzalud. Iz Beograda “var soba” potvrdila da je sve čisto,  i da bodovi idu u Valjevo.

Metalac se po običaju nudio i Pazarcima, ali je za KLS, očigledno košarakaši vanzemaljac, Teri Armstrong,  "odbio" poslednju ponudu, i doneo zlata vredne bodove.

Oba tima odigrala su meč u talasima, od sjaja do očaja, i obratno.

Pazarci su se raspucali na startu za  20:11. Metalac uzvratio  serijom 14:0. Lešić, Daj, Armstrong i večeras “otrov”  Nemanja  Janković sa dve trojke,   Filip Đuran jednom  donose  38:29 u 15 minutu Metalcu. Pazarci pokazuju karakter  i preuzimaju vođstvo 39:38. Lešić  i Armstrong "podižu lestvicu" na +9( 60:51) u  26. minutu. Ipak domaćin je  11 minuta kasnije   nadomak trijumfa 82:77.

Usledio je  već opisani rasplet  i konačano radost svih aktera, posle slatke pobede u gostima i  naravno "Upravnog odbora", spremnog da časti pobednike posle ručka i večerom.

Teri Armstrong je “leteo” do 37 indeksnih poena(29 koševa,  7 skokova, 5 ukradenih lopti i 2 asistencije). Sava  Lešić je upisao novi  dab-dabl 19 poena i 11 skokova, Savin i indeks Teria je bio 60, a ostalog dela 31.

teri i nemanja

Daj je ubacio  10,  Sinovec 7, Janković   6, Bajić I  Popović po 5,  a Đuran 4/11-1za tri) koša. Kod Novog Pazara Karapandžić je postigao 18 poena, uz 5 asistencija, Gutalj 17 , Bojd  16, a  Harvi  10 poena i 12 skokova.

 Metalac od 20 promašio 8 slobodnih bacanja, ubacio  samo 5 trojki (34:5) ali je naterao domaćina  na čak 23 izgubljene lopte,  u odnosu na svojih 11. Valja istaći i  16  asistencija.

Ipak sve se vrtelo oko "Gagarina". Momak poput cunamija ruši sve pred sobom. I Zato valja u subotu videte poslednje pojačanje Teri Armtronga,  u punom  sjaju. Očigledno je sledi juriš na "gornji dom" u KLS .

Saznajemo, na  vidiku"Upravnog odbora" je  još jedan mlađani visokoletač.

Pridruži li se jatu sokolova,  sa Lešičem  i   Armstrongom  biće muka za sve, od   “Upravnog odbora” pa redom,  jer opet se sve se menja iz temelja.

Metalac preko noći, a tako je od juna, od “davljenika” postaje “noćna mora”  i  “davitelj” svega što dotakne u KLS, za poruku, kads e hoće sve se može!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas