Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DEJAN BODIROGA VEČERAS U 20 SATI NA ZAVRŠNOM SKUPU INICIJTAIVE Pro Glas U BEOGRADU Featured

ProGlas Beograd

Četiri sata uoči početka predizborne tišine, u prestonici Srbije, na Trgu Nikole Pašića, biće održan Veliki skup građanske inicijative ProGlas. Slobodnim građanima će se obratiti i jedan od najvećih košarkaša Jugoslavije i Srbije Dejan Bodiroga. Takođe je najavaljeno i  obraćanje  glumca Nikole  Koja.

"Beograde, vrati se sebi", je slogan pod kojim se održava poslednji javni skup incijative ProGlas pred izbore 17.decembra u Srbiji.

Pred građanje će izaći svi, ukupno 14 pokretača ove inicijative. Pored inicijatora, skup će uveličati i jedan od najboljih košarakaša Jugoslavije i Srbije Dejan Bodiroga i glumac Nikola Kojo.

Na skupu će pevati čuveni muzički duet Vlada i Bajka, Vladimir Marković i Dragutin Balaban, YU i srpski rok bend osnovan u Beogradu 1968. godine. Vlada i Bajka će izvesti numeru "Beograd". Najavljen je nastup benda Eyesburn i muzičara Sevdah Baby.

Od 6.novembra do danas je održano je 17 tribina inicijative ProGlas, u isto toliko 17 gradova širom Srbije. Odvažni inicijatori prešli su  5.000 kilometara, razgovorali  sa više desetina hiljada ljudi. Do danas je skoro 200.000 ljudi svojim potpisima podržalo  inicijativu ProGlasa.

Poslednji skup je večeras u Beogradu u 20h na Trgu Nikole Pašića.

Inicijativu ProGlas i  poziv ljudima da u što većem broju izađu na predstojeće izbore, pokrenuli su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

Kratak izveštaj sa inicijalne konferencije za medije,  7. novembra prikazan u emisiji RTS-a "Šta radite, bre?", Od tada nacionalni javni servis o ProGlasu nije posvetio nijedan jedini sekund u svojim emisijama.

Srbija je naša zemlja i zato je ovo zajednička borba u kojoj treba da dokažemo kakvi smo i koliko nas je. Ta borba je zasnovana na lekcijama prošlosti, jasnom uvidu u sadašnjost i, što je ključno, posvećena budućnosti Srbije - osnovni su postulati  inicijative ProGlasa.

Predsednik Srbije i "istaknuti član SNS Aleksandar Vučić danas, poslednjeg dana kampanje pred izbornu tišinu, je gostovao na televiziji K1. Obratiće se građanima i  javnosti sa četiri mesta. U podne je bio na koktelu sa mladima, u  organizaciji Srpska napredna stranka u beogradskom Sava Centru

Vučić je danas obišao gradilište Severne obilaznice oko Kragujevca, da zatim je  govorio i na predizbornom skupu Srpske napredne stranke. Za večeras u 21 sat najavljeno je gostovanje na televiziji Pink, a samo pre dva dana je na tv Pink gostovao u zabavnoj emisiji Ami G Show. Sinoć je bio gost na tv Prva, jutros na K1, a pre tri dana u Ćirilici na Hepiju.

Portal Istinomer objavio je juče da se predsednik Srbije 41 put direktno obraćao tokom 43 dana kampanje, odnosno od 1. novembra, kada je počela izborna kampanja.

Sa danas nova četiri obraćanja, "dobacio" je do 45 za 44 dana.  

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) objavio je juče monitoring kampanje prema kojem je predsednik SR Srbije ukupno tokom kampanje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i N1 zauzeo najviše prostora u odnosu na sve ostale političke aktere - na Pinku 37 odsto, B92 30, Radio-televiziji Srbije 7,7, N1 7,6 i Hepiju 6,7 odsto. 

Jedini učesnik u aktuelnoj predizbornoj kampanji bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iako ne učestvuje u ovim izborima, izjavio je nedavno glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vreme Filip Švarm, ukazavši da je kampanja bila funkcionerska.

"Vučić je u predizbornoj kampanji maksimalno koristi svoj kult ličnosti da bi Srpska napredna stranka ostvarila što bolje rezultate", ističe Švarm i upozorava da je su drugi akteri izbora, "nevidljivi" u  prorežimskim medijima.

Na poslednji javni skup inicijativa ProGlas pred izbore 17.decembra u Srbiji, pod sloganom "Beograde, vrati se sebi" najavljuje da će se slobdnim građanima  se obratiti većina od ukupno 14 pokretača ove inicijative.

Svakako najveću pažnju će izaziva dolazak i obraćanje  odavno na udaru određenog prorežimskog dela medija, uvek iznad svake vlasti, proslavljeni  košarkaški as,  od septembra 2022.  predsednik košarkaške Evrolige.

„Srbija je naša zemlja i zato je ovo zajednička borba u kojoj treba da dokažemo kakvi smo i koliko nas je. Ta borba je zasnovana na lekcijama prošlosti, jasnom uvidu u sadašnjost i, što je ključno, posvećena budućnosti Srbije“, stoji u inicijativi ProGlas.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas