Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASTASIĆEV GOL I RADOST SA PORODICOM NAJAVILI POBEDU MAJORKE, I POVRATAK U REPREZENTACIJU Featured

nasta r 2 1 Večeras u poslednoj utakmici u kalendarskoj godini španske Primere  Valjevac  Matija Nastasić (30), drugu sezonu zaredom član Majorke, je razgalio "Pirate" navijače kluba sa najvećeg španskog ostrva, ali i srca svojih najdražih.

Mata je doneo  izjednačenje(1:1), u 12. minutu, za najavu  pobede u okršaju  sa Osasunom(3:2), u izuzetno važnom meču za oba tima. Posle centaršuta Rodrigeza Matija je efektno  glavom iz srca  šesnaesterca poslao loptuu  donji desni ugao gola kluba iz Pamplone.

Nastasić je radost  prvo podelio na tribinama sa najvećim navijačima. Niko srećniji tog trenutka nije bio od ćerkice Anastasije(5), sina Marka(7), , supruge Jelene, i mame Tanje.

nasta j 1 1

Slavili su Nastasići i na kraju burnog meča završenog pobedom Majorke 3:2, u tekućoj sezoni  trećoj po redu, uz 9 remija, i ukupno 18 osvojenih bodova. Pobeda nad Osasunom je veliki potrek za Majorku pre gostovanje lideru Realu, 3.januara. 

mata majorka gol1

Matija Mastasić je najuspešniji valjevski fudbaler novijeg doba. Odigrao je 35 utakmica za nacionalnu  selekciju, a ukupno 52, računajući i 18 nastupa za mlađe kategorije. Dete Partizana, i veliki partizanovac nije nikada igrao za seniorski tim crno belih.

matija i marko nastasic

U bogatoj karijeri je nastupao za Fiorentinu, u dva navrata.Violi je doneo  basnoslovnu zaradu od  preko 50 miliona posle prodaje Mančester Sitiju. U dresu Sitija i Šalkea Mata je igrao Ligu šampiona.

Uoči 24. rođendana momčina velikog srce iskrene i široke duše, Matija Nastasić, ljudina  u svakom pogledu, je u dogovoru sa ocem Markomi mamom Tanjom, donirao više od 100.000 evra za renoviranje dečjeg odeljenja Opšte bolnice Valjevo, kada je proglašen za počasnog građanina svog grada.

mata bolnica

Povratak u vrhunsku  formu kandiduje Nastasića ponovo za dres Srbije, koju čeka EP u Nemačkoj narednog proleća.

Srećno da bude Matija! 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas