Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG KLUPSKOG TROFEJA Featured

 


Ana LazaR RUMNavikla na titule i šampionske pehare Valjevka Ana Lazarević ne staje. Nova biser u kruni šampiona zasijao ovog ovog aprila u Rumuniji. Odbojkašice Voluntarija napravile su MALU senzaciju. Krenula su sa 5. mesta u plej ofu i bez izgubljenig meča stigl su do titule šampiona Rumunije. Posle  14/8, u regulanom delu usledio je plej of i furizona serija. Voluntari je  u četvrtfinalu "počistio" u dva meča Lugoža, i samo jedan izgubljen set. U  polufinalu je bilo dva puta po 3:0 protiv Targovišta, za najavu "metlanja" i šampiona. Naravno, rođena pobednica za nas Valjevka Ana Lazarević(iako je udato Živojinović prim.aut) je dala pun doprinos da Alba Blaž  ne sačuva krunu.

Navikla na titule Ana ne staje.

Šampionka Evrope u plavom dresu sa Srbijom, treća na Svetskom Gran priju i prva  u Evropskoj ligi, još 2011. je potvdila visoku klasu, i najavila bogatu karijeru. Klupski trofeji, po dve titule sa Crvenom zvezdom i Olimpijakosom, u Pireju je slavila i osvajanje dva Kupa Grčke, evo sada je stigla i do nove druge titule u komšiluku.  U Ruminiji je posle duple krune sa ALBA Blaž, osvojila drugi po redu  šampionski prsten,ali sa Voluntarijem.

"Nije bilo ni igre i rezulatata tokom sezone. Smenjivali se treneri, ukupno četiri, ali je očigledno na kraju imalo efekta. U plej ofu smo smo igrale sve utakmice na visokom niovu i sve smo dobile. Posebno sam zadovoljna igrom ekipe u finalu protiv, sada već bivšeg šampiona ekipe Alba Blaž. Posle dve pobede kod kuće pobedile smo za sveukupnih 3:0 i u Transilavaniji pred vatrenom publikom u Blažu.  Sve što nije bilo dobro tokom prvenstva, u plej ofu je iščezlo. Zašto smo prve, samo zato jer smo iako otpisane od svih,  verovale da možemo do titule", u najkraćem nam Ana opisuje put do svog 9 klupskog trofeja, ipak  u srcu i duši tužna, jer svedoci poslednjih uspeha sa Crvenom zvedzom i ovog  u Rumuniji nisi bili prerano i iznanada preminuli roditelji.

Bogdan je Anina sreća, konačno su na zasluženom odmoru u svom najdražem gradu Valjevu.

Iako broji 32 leta sjajni primač i bombarderka  Ana kraljica odbojke, je sigurna da će posle 9-e stići  i 10-i jubilarni klupski trofej.

Kada i s kim, danas je teško reči, ali poruka potencijalnim klubovima, sa Anom se pobeđuje,  i postaje šampion.

Tek toliko da se zna i zapamti ime Ane Lazarević!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas