Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI SPORT UBIJA"TROGLAVA AŽDAJA", ALI TU JE "SVETI ĐORĐE" Featured

1 bkm nisValjevo je postala najprepoznatljivija sredina u svetu sporta, na žalost po apsurdima, jer je poklanjalo stotine miliona "troglavoj aždaji" štetoćini parazitu i centru troška. U tom obismišljenom sistemu vrednosti narednog proleća će dobiti šampiona države u boksu BK Metalac, prvog u istoriji grada u ekipnom sportu od svog postanka. Šampion košta Grad Valjevo samo 2 miliona dinara, ali očigledno nije sve u novcu. već u organizaciji i sistemu. Bokserska liga Srbije traje, a iako   smo duboko u februaru, novac za prvi kvartal 2019. se još čeka.

Stotine miliona u novom milenijumu je progutalo  Udruženje građana okupljeno u KK Metalac.

Efekat uludo bačenog novca je da preplaćeni trio: otac i sin, i gen sek. KK Metalac danas nema od grada ni jedan jedini dinar."Mrzitelji" KK Metalac, od gradonačelnika pa redom su "uskratili" novih 10 i kusur miliona narodnih para. Razlog za nepoverovati,  nenamesko trošenja novca u 2018. Donacija neće biti ne samo ove, već i naredne 2020. godine. Sa državom i Zakonom se nije igrati, i zbog tuđe bahatosti niko normalan neće sebe dovoditi u situaciju da krivično bude gonjen.

Dugovi i sudska potraživanja neće rešiti nova planirana kineska turneja, po završetku KLS u aprilu.

KK Metalac samo da se zna nije ničija privatna prćija, i valja ga vratiti Gradu Valjevu.

 Najveća od svih glava troglave nemani je fudbalska, jer je narasla i veća je čak i od one košarkaške.

FK BK 2014 nastao od dva ugašena kluba FK Budućnost i FK Krušik, od 12.jula 2012. je  faktički predat Milanu Milinoviću. Štetočina i parazit vešto opravdava knjigovodstveno desetine miliona, a najveći uspeh na sportskom polju je da danas dvojica "komunalaca" iz Kragujevca, "jašu" dva puta dnevno više od 30 fudbalera, od 15 do 30 i kusur godina. Svake godina Prva liga u najavi je zamenjena u 2019. borbom da se opstane. Mlađe selekcije su ugorožene jer deca od 15 do 17 godina su priključena prvom timu. U drilu su sa fudbalski zrelim i prezrelim fudbalerima i ne mogu za kadete i omladince da  odigraju ni jednu utakmicu. Umišljeni "kralj" valjevskog fudbala, "Berluskoni" u pokušaju", "stečajni upravnik" realno neznalica i parazit,  se skriva iza funkcije podpredsednika. Cifra od 14 miliona namenjena fudbalu je "zakucana" i bog je ne može promeniti. Međutim, kažu bolje obavešteni, i Milančetu od Virovaca se bliži kraj. Potvrda je i "samoubistvo iz zasede" već otpisanog mu komšije.

Apsurd su tri šahovska kluba, sa tezgarošima dok traju lige.

Grad Valjevo ima dva  ženska odbojkaška kluba, ali preopoznatljiva po radu i uspesima sa decom.

U  odnosu na najveće  fudbalsku i košarkašku glavu, oči bode treća glava troglavog čudovišta.

VK Valjevo, sa 11 i više  miliona prošle godine, odnosno pet puta više novca faktički od prvog Vaterpolo kluba grada Valisa, usmerenog na rad i afirmaciji dece. VK Valjevo troši novac na igranje u besmislenoj Regionalnoj A-2 ligi, formiranoj  isključivo u interesu razvoja vaterpola u republikama eks SFRJ. To što je Valjevo pobedilo "Galeba "u Makarskoj a pre dva dana jednom i uvek zbratimljeni  Zadar  Valjevo dobio u Petnici, je samo statistički podatak. Ligu igra ko hoće, i ko ima novca.

"Kako je dobro vidjeti te opet" pamtimo staru dobru pesmu Novih fosila, i sećamo se na vreme stare dobre Jugoslavije.

Nema je više, ali ima ljudu što je najvažnije i na moru, i  pored Kolubare.

U našoj vaterpolo priči Valjevo moguć je samo jedan scenario, sa JEDNIM  vaterpolo klubom. Zdrav i funkciionalan kakav je VK Valis, prepoznatljiv po svojoj deci, i uspesima mlađih selekcija. U njemu nema kao u drugom "konkurentskom"  Japanca, Iranca, Australijanca, i ostalih Beograđana. U tom jedino mogućem klubu sa  svim rogovima u vreći, rogatima se mora stati na put  i krenuti dalje zajednički, bolno i teško, samo i interesu vaterpola i valjevske dece. Valjevo ne mora po svaku cenu da igra ni elitni rang tamičenja u trajanju od mesec dana. Valjevu treba Igor Milanović naravno i pored njega samo 10 mladih ljudi spremnih da uče i upiju ne reč već pogled  i pokret najboljeg u svetu vaterpola na planeti. Dakle, jedan a ne dva kluba!  

Najlepše i najbolje rešenje za mladost  i Grad Valjevo biće po jedan klub u svakom sportu,   bez dokazanih  štetočina, parazita, neznalica, i zna se iz kog razloga toliko godina prisutnih.

Pored tradicije i "brenda"  najprioriteniji uslovi su  stručan i odgovoran  rad sa mlađim selekcijama, naravno  i efekti rada i rezultati na svim nivoima od pionira do seniorskog tima. I da se ne zaboravi sportska infrastruktura.

Sve nabrojane glave aždaje od najmanje do najveće  će netragom nestati.

Deca će kao nekada uživati u školskim igrama preduslovom za Letnji festival sa radnim naslovom "Svi smo deca sporta, ljubavi i ljudskosti".

Festival sporta će animirati, okupiti i angažovati decu Grada Valjeva.

Doći će im  vršnjaci iz Evrope i sveta, da igraju fudbal, košarku, vaterpolo, rukomet, odbojku, da se nadmeću u streljaštvu, da boksuju, da plivaju... Tri meseca sporta doneće druženje, radost, i najvažnije novac. Valjevo će baš tim novcem moći da finanisra sport, i pre Arene da izgradi  za početak Dom sporta(projekat je na stolu, prim aut.)  za sve već pomenute sportove.

Prvi milion evra nas ćeka. Valja se sagnuti i uzeti ga!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas