Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U PETROVCU I DIVCIMA BI FUDBALSKE RADOSTI Featured

 

1fudbal u sneguSa snegom što  se zabele u  novembru 2018, i nove potvrde da će Valjevska pivara ekspresno uskoro opet na prodaju popilo se ledeno Valjevsko, da manje   boli podvala što je Vlada države Srbije sprema. U kratkom roku neko je smislio u Vladi  da "časti" Valjevo,  novim nametanjem prodaje brenda u pola cene od ponuđenih letos 7 miliona evra, i  obavezom budućeg kupca da duplo manje investira u  brend. U tom Valjevu sa kojim bi neko očigledno da se i dalje sprda dogodi se danas   fudbal, baš ovaj NAŠ VALJEVSKI.

Devastiran  potezima uništitelja i štetočina što mu godinama piju krv,  danas je  fudbal vaskrsnuo u Petrovcu na Mlavi.

Ugašen, pa kršten od zgubidana i podguznih muva u FK BK  2014 fudbal se danas podigao i u trenu pobede potvrdio da je neuništiv.

Momci su odigrali časno, za sebe i one što moraju da igraju, a ne zaslužuju,  i zbog kojih do danas imaju na kontu samo 12 bodova!

Nebo je pogledalo  ljude, a   gol Ivana Gentića sa bele tačke je došao kao nagrada za ispunjeno obećanje da se iz Petrovca neće  vratiti kući  bez tri boda, i treće pobede ove jeseni.

Momci su pokazali da su karakter i čist obraz za razliku od uništitelja i štetočine. Kada je bilo  najteže  dokazaše da nisu podanici  fudbalskog zgubidana. Potvrdiše da znaju da rade ono što vole, za  razliku od neviđenog parazita u fudbalu,  spremnog da žrtvuje  sve samo da bi i dalje bio tu gde mu nikada nije bilo mesto.

Časnim fudbalerima od danas ponovo "iznad crte" ostaje obaveza da za nedelju dana  dobace do kote 18, i konačno zabeleže i prvu pobedu u sedmom nastupu u svom Gradu Valjevu.

Sve posle toga biće  BUDUĆNOSTI sa decom valjevskom što umeju fudbal da igraju, i Boraninom Mitrom Đurđijinim na golu kadrim da od avgusta do danas uradi više za fudbal valjevski nego li štetočina za 20-ak godina.

Kucnuo je čas da se posle  utakmice sa Šumadijom što sledi fudbal dođe u ruke  ljudi od znanja, odgovornim i stručnim da Valjevkama i Valjevcima, i   juna 2019. u gradu Valjevu šodare samo imenom Prvu ligu, a zatim krenu u pohod na onoj pravoj ma koliko danas bila ogoljena i srozana, u Super liga Srbije.

Zonaš Divci su letos ostali bez časnog i uspešnog predsednika, a danas su po sedmi put pobedili ove jeseni.

1 OFK DIVCI 2018Znači mogu i bez uspešnog predsednika da pobeđuju. Opet imaju tim i trenera "Proku pronalazača" hemije za 7 VELIKIH pobeda. Danas je na "12-om kilometru" pao  Radnički sa Petog puka(1:0), što letos okupi valjevsku decu, a posle Mitrovdana predsednik mu poteže za ostavkom. Oba zonaša će se sa Mačvom iz Bogatića i Željom iz Lajkovca, nemoćnog danas da pobedi "malog Zadrugara lajkovačkog, boriti za  Treću ligu.

Radnički ima budžet, jer između ostalog ima i školu fudbala, a Divčani nisu miljenici vlasti poput fudbalske neznalice i parazita u  valjevskom Centra troška FK BK 2014, ali imaju  braću Jokić, ne samo politički već  fudbalski dovoljno pismenu da prepoznaju trenutak,  priskoče i nadju rešenja kad zatreba.

Naravoučenije iz svega rečenog je, da smo svi taoci vremena što sve "jede", pa će kao i ostale "pojesti" i umišljenje da sve znaju, mogu i da večno traju.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas