Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CRNI PETAK U ZNAKU TERORA NA KOSOVU, BATINANJA POLITIČARA, I NARAVNO SPORTA Featured

1borko stefanovic foto fbRano jutros u Severnoj  Kosovskoj Mitrovici dogodio se teroristički upad, naoružana lica i brutalno hapšenje četiri Srbina. Otmica Srba došla je posle varvarske odluke Prištine da poveća takse100 posto  na hranu i lekove iz Srbije. Mirnim protestima Srbi za zatražili od vlasti nepostojeće države da prestane da  teroriše i ugrožava  živote Srba i drugih nealbanaca.

Crni petak je kulminaciju imao u Kruševcu. Oko 17,30 je ispred mesne zajednice u naselju Rasadnik, gde je trebalo da održi tribinu, pretučen je političar opozicije Borko Stefanović.

borko s

Grupa od 4-5 maskiranih osoba je udarala Stefanovića rukama i nogama po telu i glavi, a  pretučen je i Boban Jovanović.

Sramno, jadno kukavički sa fantomkama na glavama batinaši su prebili nedužne ljude. Policija je uhapsila dvojicu napadača i određen im je pritvor od 48 sati.

Sport je ipak tu da koliko toliko ublaži nestvarne i ničim izazvane patnje ljudu što ih izaziviju neljudi.

Košarka je magija i to kakva viđena je u Podgorici. Budućnost je u društvu Mila Đukanovića nadoknadila minus 17 i pobedila u meču za uživanje posle Baskonije  do večeras neporaženi CSKA 93:92, velikog favorita za osvajanje Evrolige.

Nova srpska magija sledi večeras u PionIru u 17 sati.

Autsajder Partizan čeka najskuplji tim na prostorima eks SFRJ preimenovani FMP. Crvenu zvezdu u večitom derbiju ABA lige..

                                                                   PEJOVIĆ UMESTO DOJLA I MIKULIĆA

filip pejovićValjevski Metalac i pored doktorovih sponzora, i silnih para iz gradske kase,  ne plaća SVE igrače i tavori u KLS. Dvojica su već otišla. Hercegovac Mikulić se vratio u Mostar, a Dojl preko bare. Za 10 posto od plate se ne igra košarka. Amerikac je tek pošto je isplaćen napustio Valjevo.

"Petice" i dalje ni na vidiku. ali je na sreću stigao  Filip Pejović, košarkaški znalac, sa energijom da pojača preko potrebnu agresivnost ekipe.

Poput neopravdano zapostavljenog Igora Đukovića posle nastupao na koledžu u Americi, Pejović je igrao u Portugalu, a u Srbiji za Vršac i Konstantin. Momak iz Prijepolja  igra na poziciji dva i tri, a "vođa" bi da igra i na 4. 5. ali neće moći. što je jako bitno ima i meku ruku. Protiv Vojvodine u Novom Sadu ga neće biti u ekipi. Debitovaće narednog utorka u Valjevu u meču sa protiv OKK Beograda, do sada sa šest pobeda i jednim porazom.

                                                  VALJEVSKI SUPERLIGAŠ I DALJE NA ČETIRI POBEDE

1ok va 014 st pay  2 3 y spOdbojka je u petak uveče bila zanimljiva za sportsko Valjevo.

Odbojkaši superligaša VA 014 Bauwsen su gostovali u Staroj Pazovi. Jedinstvo je po drugi put bilo bolje, ovoga puta 3:2. Još jednom se pokazalo da Pazovčani ne leže valjevskoj ekipi. Ohrabruje bolja igra izabranika trenera Stefanovića u svim fazama, posebno su u Staroj Pazovi bili uočljivi pristup i borbenost. Sledi novo gostovanje u Ljigu za devet dana, i zatim i meč sa Partizanom u Valjevu. U ova dva duela pada odluka hoće li superligiaš sa Kolubare u plej of ili plej aut.

U FUDBALU  IPAK "NAJVESELIJE"

Vest koja je obeležila petak u svetu fudbalu je da je Srbija potvrdila kandidaturu za Evro 2028. i Mundijal 2030. godine

Srbija će zajedno sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom podneti kandidaturu za domaćinstvo Evropskog prvenstva 2028. i Svetskog prvenstva 2030. godineTo je potvrđeno na današnjem sastanku ministra omladine i sporta Vanje Udovičića sa kolegama Krasenom Kalevom, Konstantinom Bogdanom Mateijem i zamenikom ministra kulture i sporta Grčke Jorgosom Vasileiadisom.

U fudbalu srpskom zna se gde je kome mesto i unazađivanje ovog sporta  intenzivno traje.

U očekivanju smene selektora "odvažanog" da na SP vodi miljenike vođe, a ne Matiju Nastasića i Luku Milivojevića, videsmo posle nameštaljke u Novom Sadu lakrdiju u Kupu. Najnovije tumačenje Pravila igre broj 10. je demonistrirao sudija Tripković iz Kraljeva. Biserna  inovacija zasnivanja je na situaciji da  igrač Zvezde vrati loptu ka svom golu i stvori šansu napadaču protivničke ekipe (TSC) za pogodak. Samo u tom slučaju  važi pravilo nedozvoljene ofsajd pozicije.

U predigri subotnjeg derbija prvog i drugog u nacionalnom šampionatu na Čairu igraće se fudbal na kraju sumorne 2018, i  u Valjevu.

Na Čairu je moguće nove nadgradnje Pravila igre, ali je nemoguće da Zvezda skrivi penal i postigne autogol kako bi državni projekat broj 2 pobedio, tako da je "dvojka" za oreol nepobedivosti zagrantovana. Za  Partizan zime nema. Namestiće ga kad god požele, samo da Radnički bude drugi.

U Parku Pećina u subotu u 13 sati gostuje Šumadija iz Aranđelovca.

Moguća je prva pobeda u Valjevu lidera u trošenja narodnih para u gradu na Kolubari, za kraj sramne godine. Fudbal u Valjevu šest i po godiina urniše fudbalska neznalica i štetočina Milan Milinović, "sposobnog" da baci više od  100 miliiona i za uzvrat ponudi minhauzenska prazna obećanja.

Po ugledu na Zvezdu biće potrebna pored dobre igre, i pomoć tumača Pravila fudbalske igre. FK BK 2014 neće moći da računa na ljubimca nefudbalskog sektora. "Egipćanin" Kosić je crvenii dres zamenio Crvenim morem i odmorom u Hurgadi. Izgleda da se naljutio i najplaćeniji sa učinkom NULA "Baja" fudbalska prevara do jaja.

Pobedi li se u Parku Pećina biće to prvi trijumf u Valjevu i to tek u u 15.kolu, za ukupno 18 bodova, što možda donese i senzaciju na proleće, Prvu ligu. Smederevo sa 29 bodova ide u Tutin, Sloga iz Požege  bod manje, i čeka imenjaka iz Petrovca na Mlavi. Senzacija je moguća ali zna se bez koga i zašto. Valja sačekati ishod subotnjih utakmica pa hladne glave videti šta i kako dalje.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas