Menu

zaglavlje

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE VALJEVO IPAK  ŽIV GRAD

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP! Featured

jokic foto profimedia

foto Profimedia Očekivano, NIKOLA JOKIĆ je po treći je put proglašen najkorisnijim igračem NBA lige.

Vest je jutros objavila NBA liga. Za 29-godišnjeg srpskog centra to je treća ovakva nagrada, najvrednija od svih individualnih. Prvu je osvojio u sezoni 2020/21, narednu sledeće godine, da bi Joel Embiid prošle sezone iako po svim parametrima lošiji "proglašen za najboljeg.

Danas Jokić slavi novi treći po redu MVP trofej. 

Od ukupno 99 glasova, čak 79 je ja otišlo na stranu Srbina, kao najboljeg.

Za ukupno 18 glasača je bio drugi, a samo dvojica su ga videla na trećem mestu. Sveukupno Nikola je ostvario skor od 926 bodova, za uverljivu pobedu. Nikola Jokić je sa Denverom u drugom krugu doigravanja Zapadne konferencije, sezonu zatvorio sa   26.4 koša, 12.4 skoka i 9.0 asistencija po utakmici. Tih  926 bodova presudili su u glasanju. Doneli su trijumf Jokiću ispred zvezde Oklahome, Kanađanina krila-beka Šaj Gildžes Aleksandera (Shaia Gilgeousa-Alexandera) i Slovenca, pleja-beka Luke Dončića iz Dalas Meveriksa.

Momak iz Sombora, centar  Denver Nagesta nagradu MVP osnovnog dela NBA lige je pored proglašenja za najboljeg 2021. i 2022. godini, u prošlogodišnjem trijumfu  Denvera i osvajana  šampionskg prstena, bio  MVP finala.

Denver ja nakon proglašenja Jokića najboljim, na svojim društvenim mrežama objavio emotivan video sa porodicom Jokić. Tekst je čitala Nikolina supruga Natalija. Na kraju njihova kćer šalje poljubac i kaže: "Volim te tata".

jokić 3 put

Screenshot: Twitter/Denver Nuggets "Za druge neverovatan talent. Za nas nesebičan porodični čovek. Oni koji ga ne poznaju vide ga kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog, ali mi smo ga uvek smatrali neverovatnim", govori  Jokićeva supruga Natalija u videu naslovljenog: Kako je neverovatno postalo moguće.

Možda nekome  bude čudo, ponosni Srbin je bio 41. na draftu, ostvario nešto što su ostvarili samo retki, ali sve je moguće ako ispravno odigrate sa kartama koje imate. Iza ožiljaka i osmeha leži rad, leži vera da ćeš biti veliki. A mi ćemo uvek verovati u našeg sada trostrukog MVP-a", istakla je Natalija Jokić.

Nikolini  Denver Nagesti si su regularnu sezonu završili na skoru od 57 pobeda i 25 poraza, i identični su sa Oklahomom. Nagetse u odbrani naslova  čeka izuzetno težak zadatak. U polufinalu Zapada su na 0:2 protiv Minesote, trenutno na dve pobede u Denveru. Nikola je tu da pomera granice, videćemo do kada i koliko. Naredni meč u Minapolisu 11.maja  u 3,30 po srednjoevropskom vremenu,  a  igra se na 4 pobede.

Nisu, naravno svi srećni što Srbin hara NBA. Šakil  O Nil (Shaquille O'Neal) je na primer  razočaran Jokićevom pobedom, i pomalo kontradiktoran.

"Znaš da te volim, najbolji si igrač u ligi. Želim ti čestitati. Ali želim da ovo prvo čuješ od mene: mislim da je SGA (Shai Gilgeous-Alexander) trebao biti MVP. Ovo nije nepoštovanje prema tebi", rekao jeŠejkil u direktom obraćanju  Jokiću i dodao.

Ne volim ljudima kvariti veselje, ali nisam zadovoljan ovako donetom odlukom. Kanđanin je zaslužio nagradu."

Jokić je odgovorio u svom stilu : "Hvala, Šejk. Mi ovde ne osuđujemo ljude, tako da znaš da je to u redu. To je tvoje mišljenje. Šalim se", nasmejao se Nikola i poručio : " " Ne, ozbiljno. Mislim da puno igrača zaslužuje priznanje. Znaš, to su verovatno sitnice, i male stvari. Ali idemo dalje. Iz,  nas je težak period. Izgubili smo dvee utakmice uzastopno kod kuće. Već sutra idemo u Minnesotu. Pokušaćemo da vratimo seriju u Denver"

Kako god da bude u MInaipolisu svojim igrama Nikola Jokić je apslutno uaslužio trofej namenjen najboljeg od svih u NBA ligi.

A, sa ovim danas četvrti, otet prošle godine vam nismo oprostili.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas