Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

REGIONALNA BOKS LIGA FAJTERSKI DO BRENDA BALKANA Featured

1logo regionalne lige boks

Posle premijera Regionalne bokserske lige u Banja Luci, Štipu i Valjevu odakle su gosti odneli bodove slede nastavak tek zaživelog i izuzetno  mudro osmišljenog takmičenja.

Vrelo će biti u Zagrebu bez obzira što je domaćin Sesvete apsolutni favorit u nadmetanju sa valjevsko lazarevačkim Metalcem.

1rgsesvete 2

U Banja Luci su viđeni asovi poput Marjana Beneša i Antona Josipovića, a u subotu u Zagrebu se očekuje brojna imena hrvatskog boksa

Ulaznice za premijeru u Sesvetama su planule već prvog dana pošto su se našle u prodaji. Očekuje se spektakl, i pobeda apsolutnog favorita lige  Sesvetaša.

Agilna grupa sportskih radnika okupljena u BK Metalac/Lazarevac intenzivno radi na jačanju ekipe. Geard Ajetović je već viđen kao pojačanje, a u završnoj fazi su pregovori i sa  prvakom Evrope, ime se drži još uvek u tajnosti.

1bk  metalac radnik

Pred  drugo kolo iskoristili smo priliku da postavimo nekoliko pitanja prvom čovek Regionalne lige Jurici Runtiću.

1 strana boks jurica runitć

KAKVE SU REAKCIJE KLUBOVA UČESNIKA REGIONALNE bokserski LIGE POSLE PRVOG KOLA?

"Nakon prvog kola svi klubovi su jako zadovoljni I sretni jer sve što smo radili proteklih meseci je krenulo jako dobro".

KAKO JE PROTEKLA ORGANIZACIJA MEČEVA PRVOG KOLA I DA LI JE BILO PROPUSTA I PRIMEDBI KLUBOVA?

"Organizaciono je sve bilo super, domaćini su se potrudili da sve bude na visokom nivou i nikome nije ništa falilo pre, za vreme i posle meča.

POSETA JE KLjUČ USPEHA REGIONALNOG TAKMIČENjA. DA LI TE VI I ORGANIZATORI ZADOVOLjNI REAKCIJOM PUBLIKE U BANJA LUCI, ŠTIPU I  VALjEVU?

"Šta reći za to, već samo reči hvale. Publika je prepoznala naš trud I zalaganje I došla u velikom broju podržati mečeve. Tribine su puno bile. Hvala im. Oni su takoder veliki dobitak ove lige I ovim putem ih pozivam da budu uz svoje klubove I da podrže svoje klubove u svim mečevima".

KOJE BI BILE NAJVAŽNIJE SUGESTIJE IZ SEDIŠTA LIGE DA SE ORGANIZACIJA, BROJ GLEDALACA I KVALITET MEČEVA PODIŽE NA VIŠI NIVO IZ KOLA U KOLO?

"Gledajte, dobri bokseri I korektno suđenje je vrlo važno, ali isto tako da ulažemo u edukaciju trenera, da spojimo nauku sa sportom. Takođe je vrlo važan klupski marketing ali najvažnije od svega je da gledaoci prepoznaju da smo svi mi jedni veliki fajteri i da želimo biti najbolja liga, i da se vidi naša požrtvovanost I zalaganje".

MEDIJSKA PROMOCIJA LIGE JE IZUZETNO ZNAČAJAN FAKTOR POPULARAZICAJE REGIONALNOG TAKMIČENjA. KOLIKO JE ZA SADA URAĐENO I ŠTA PREDSEDNIK UO LIGE SA SVOJIM SARADNICIMA ČINI DA JE pojaca INTERESOVANjE MEDIJA U REGIONU.

"Sa medijima imamo vrlo dobru saradnju. Arena Sport nas prati. Tu je RTS, Atv, Hrt, NovaTv ... I mnoge druge televizije kako nacionalne tako I lokalne. Zastupljeni smo u štampanim medijima, internet portalima. Radimo jako puno i radimo to na duge staze I ono što želim je da nas prati da ligu vode kulturni I pristojni ljudi".
Drugo kolo Regionalne lige donosi nam direktan prenos meča na Sportskoj TV I Sos Kanal tv između Sesveta i Lazarevac / Metalca. To će biti spektakl kojeg će uživo gledati sve zemlje regije".

MENADŽMENT LIGE IMA PUNO POSLA, A KLjUČNI ZADATAK JE DA SE PRONAĐE GENERALNI SPONZOR TAKMIČENjA, I NA TAJ NAČIN JOŠ VIŠE POMOGNE KLUBOVIMA.

"Morate znati da smo na početku, nismo se izbrendirali, ali kako smo krenuli brend ćemo vrlo brzo postati, a onda će doći i sponzori".

METALAC STIŽE U SESVETE POJAČAN LjUDIMA IZ GRADSKE VLASTI VALJEVA, POSLE POZIVA IZ ZAGREBA  NAJVIŠIH ZVANIČNIKA ZAGREBA I VALjEVA. OVO JE NOVI ITEKAKO BITAN MOMENAT. OSIM SPORTSKOG NADMETANjA SESVETA I METALCA, OVAJ SUSRET DOBIJA POSEBNE DIMENZIJU. ZAHVALjUJUĆI SPORTU STVARAJU SE USLOVI ZA PRODUBLjIVANjE DOBROSUSEDSKIH ODNOSA I USPOSTAVLjANjA SARADNjE NA EKONOMSKOM, KULTURNOM I SPORTSKOM I SVAKOM DRUGOM NIVOU.

"Slažem se u potpunosti sa Vama, ali I potvrđuje ono što svi znamo, sport je uvek spajao ljude na najljepši način".

U VALjEVU JE OD PETKA DO NEDELjE JUNIORSKI KOŠARKAŠKI TURNIR BITAN JER SU UČESNICI PORED KLUBOVA IZ SRBIJE, EKIPE IZ EKS JUGOSLAVIJE: SPLIT, OLIMPIJA, IGOKEA, Sparsi, OLIMPIJA. OVO STOGA JER SA POSLE viđenog NA PROŠLONEDELjENOM ŠAMPIONATUa SRBIJE U BOKSU. NAMEĆE ODGOVORITE DA SE PORED 8 BORBI SENIORA U PROGRAM POJAČAREVIJANIM  BORBAMA NAJBOLjIH JUNIORA.

"Polako ... idemo korak po korak, a Vaša ideja je vrlo konstruktivna. Svaka čast".

I ZA KRAJ PITANjE VEZANO ZA TAKMIČENjE. DA LI SE EKIPE MOGU POJAČAVATI I U KOM  BROJU?

"Mogu, ali jedan bokser može biti u sezoni samo za jedan klub registrovan, plus što klub može imati 3 stranca", podsetio je još jednom predsednik UP Regionalne bokserske lige Jurica Runtić

U subotu od 19 sati u OŠ "Jelkovec" u Sesvetama domaćin želi drugu pobedu, posle trijumfa u Banja Luci i poraza Lazarevac/Metalca  u Valjevu od Radnika, istim rezultatom.

1sesvetelazarevac

Gosti stižu sa  pobednicima na startu prvenstva. Dušan Janjić (56 kg) i Lazar Stanojević (64 kg) ostvarili su jedine pobede u Valjevu a na megdan će  Ivanu Prskalu i  Stipi  Gulanu. Novo ime je  teškaš Petar Prokić šampin Srbije za 2017. i Hrvatsku ekipu u superteškoj kategoriji ponovo će predstavljati MMA borac Ivan Erslan. U odnosu na prvo kolo u postavi je  Stipe Gulan, umesto Erika Pijetraja učesnika  Europskog prvenstva za boksere do 22 godine.
Sesvete - Lazarevac (subota, 25. mart, 19 ha) Parovi:

56 kg: Ivan Prskalo - Dušan Janjić
60 kg: Stipan Prtenjača - Danijel Memedovski
64 kg: Stipe Gulan - Lazar Stanojević
69 kg: Marko Željko -  Nikola Živanović
75 kg: Dino Martinović - Aleksa Marković
81 kg: Damir Plantić - Stefan Čolović
91 kg: Luka Pratljačić - Petar Prokić
+91 kg: Ivan Erslan - Milutin Stanković

Pored meča u Sesvetama  u 2. kolu se  sastaju:  Loznica -Slavija(18sati), Radnik/Bijeljina) - Pink Panter(Štip). Slobodna je  Vojvodina  Spartak.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas