Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC BEZ AUTORITETA U KLS PONIŽEN I VEČERAS Featured

1kkm zemunPre nekoliko večeri doživotno izbačen iz košarke Miša Lakić vlasnik Beovuka, drsko je izašao na parket valjevske hale sportova 15.septembar pred utakmicu sa Metalcem. "Specijalista" za mlaćenje sudija se pozdravio sa deliocima pravde  umesto da bude izbačen iz dvorane. Bio je to uvod u još jednu u nizu providinih režija “duvača", zaštićenih belih medveda iz KLS-a. Nova epizoda već viđenog usledila je večeras. Zemunska Mladost je pobedila Metalac 78:73 a ishod su režirale sudije iz Kraljeva Nešković i Stefanović, i Nišlija Ilić

Za razliku od košarkaša Beovuka sa idejom koga i na koji način zaustaviti, večeras iscrpljena petorka Metalca očigledno potrošena paklenim tempom mečeva i treninga  proteklih dana i meseci, ali i  bez Betmena Marka Jošila sada uzdanice sarajevske Bosne naišla na nijansu igrački slabijeg rivala od Beovuka,  ali ga nije pobedila. Pogurana  sudijskim odlukama Mladost je pobedila.

Metalac danas nema autoritet kluba stican decenijama i s njim se sprda ko stigne i gde stigne!

Dve tehničke greške Zemuncima bile su maska za kriterijum  sa tolenacijim do granice bola. Previše providino i besmileno dodeljivanjme prekršaja igračima Metalca na isteku napada gostiju, i tolerisanje svega Zemuncima vređa ljudsku inteligenciju.

Prezasićenost i iscrpljnost petorke Metalca, osuđene da igra ceo meč, su otežavajuće okolnosti lako uočljive i večeras u igri valjevskog tima. Zemunci su bolje izgledali na terenu, brže su se kretali, sa vetrom u leđa sudija sjajno su pogađali, ali i mogli da "peglaju" rivale do mile volje bez ikakvih posledlca. Od 18.  do 27 minuta su "skočili" sa 37:36  plus 19 ( 63:44) !

Metalac se nije predavao i inovacija igra sa dve četvorke Hukićem i Ostojićem, umesto Dujkovićem ili Jankovićem zbunila je sve pa čak i goste, gurnute u kontra ritam. Valjevci ulaze u 40.minut sa minusom od  tri poena( 73:76) posle trojke Hukića.

Sreća i sudije su na kraju presudile.  Metalac čak tri puta ne pogađa koš Mladosti u samoj završnici meča, a član valjevskog tima iz ABA lige Kočović sa linije slobodnih bacanja donosi pobedu Zemuncima.

Da li je bilo faulova na kapitenu Đukanoviću, Hukiću, Ostojiću ili najdrastičnijih Kužete na Vasiću da se proveriti.

Nišlija Ilić je otišao korak dalje.Kaznio je  Vasića faulom u napadu iako je pred njegovim očima Kužeta povlačio a zatim rukama zadao nekoliko udaraca Valjevcu. Bio je vrhunac Ilićevog bezobrazluka posle klasičnig faula Kužete na kapitenu Đukanoviću, a pretvorenog umesto u 4 ličnu grešku u aut za Metalac.

Maričić, Nešković, Stefanović, te Vojinović, sa epizodostima Sedlarom, Peceljom i sličnima poput večeras Ilića su izazivali su sudbinu da ih kroz šake provuče neki potencijalni valjevski Miša Lakić.

Metalac se izvukao, nije ugašen 2016, opstao je sada u KLS. a na ovakav način organizvan, bez autorieta u KSS ima tretman stare kante koja nikome ne treba, koju svako može da šutira !

Do 12. aprila se igraju još 4 utakmice momcima svaka čast za sve što su radili od 8.oktobra d danas, ali Centar troška na ovakav način organizovan, ponovo, ističem gubi, svaki smisao.

I zato već u april valja sesti i videti šta i kako dalje.

10 miliiona narodnih para je veliki novac,a 15 i više godina unazad troši se sa efektom da Metalac nema ni jednu ozbiljniju mlađu selekciju, što je osnovni preduslov za funkcionisanje kluba, sposobnog da 1973 iskljuljivo sa svojim decom izbori mesto Prvoj ligi SFRJ; odnosno najjačem klupskom takmičenju  u to vreme u Evropi.

Vreme je za konačno polaganje računa u KK Metalac neodgovornih pa  privatizaciju kluba su neminovnost.

Bez bez ijednog crnogorca i crnca, a čak dva Valjevca se opstalo u KLS.

Sa 10 miliona narodnih para bez plaćenog predsednika, sa sistemom u radu  Metalac može da zakuca ponovo na vrata ABA lige.

Što se to pre shvati i prihvati kao realnost to će se i desiti. U suprotnom već viđeno definitivno je  samo gubljenje vremena i besmisleno trošenje narodnih para!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas