Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKE I VALJEVCI SE POKLONILI HEROJU I PONOSU SRBIJE MILENKU PAVLOVIĆU Featured

1Pavlovic MilenkoHeroju srpskog naroda pukovniku Milenku Pavlovću u čast , sinu Milorada i Radmile Pavlović na dan junačke smrti i ovog 4.maja je održan pomen i položeno cveće pored spomenika podignutog u  blizini fabrike Krušik, kvarta Oslobodoci Valjeva, i zgrada u bloku Milivija Bjelice  i Radničke kolonije.

1polit 17 majka

Pored majke Radmile, sinova Srđana i Nemanje supruge Slavice, cveće na   spomen-obeležja heroju Milenku  Pavloviću su položili   predstavnici RV i PVO Vojske Srbije, Valjevske policije, čelnici Kolubarskog upravnog okruga, Valjeva i Osečine, predstavniciHK  Krušik i Kovačkog vcentra Krušika, članovi boračkih udruženja i sveštenici SPC. 

1PILOT TRIO5

Za narod Srbije, Valjevke  i Valjevce koje je u svom Migu 29  branio od eskadrile smrti NATO-a, Milenko Pavlović(40)  je već 18 godina heroj!

1OILOT 17 TOTAL

1OILOT POCUTAPosthumno unapređen  u čin  pukovnika MilenkO Pavlović  je  4. maja 1999. godine u koji minut posle 12 sati iznad Valjeva uleteo u osinjak NATO zlikovaca, i kukavica pristiglih  sa aerodroma u Tuzli (BiH) da bomobarduju vojnu fabriku Krušik. Komandant 204. Lovačko-avijacijskog puka Vojske SRJ (VJ) stacioniranog u Batajnici nije dozvolio mlađim kolegama da polete, preuzeo je odgovornost u junački položio život iznad Valjeva. a voleo ga je istim žarom kao i rodnu Podgorinu i Gornje Crniljevo. Delovi pogođenog MIG-a 29 kojim je pilotirao heroj Milenko pali su u selu Bujačić, kod Valjeva, gde je takođe položeno cveće.1PILOT TOTAL JUG

Na isti  način kako su posthumno odlikovani i  postali  besmrtni heroji Stjepan Steva Filipović  svetski  simbol otpora fašizmu, Valjevac novinar, revolucionar Živorad - Žikica Jovanović -Španac, španski borac i partizanski  komesar, a kao  Steva, odvažan da stane  u odbranu golorukog naroda  slobode od pomahnitalih žandarma i slugu fašista i izdajničke vlasti,  zatim Nade Purić, sestara Ilić, Miše Dudića,  Živana Đurđevića, Zdravka Jovanovića... u novijoj istoriji Milana Tepića... Srbija i srpski narod Valjevke i Valjevci očekaju  da vlast konačno podshumno proglasi herojem  Milenka Pavlovića i slične besmrtne junake koji su živeli i borili se, danas i uvek će biti su   ponos naroda. A niz je dug od  vojnika Stojadina Mirkovića, i revolucionara iz drugog svetskog rata Miše Pantića, Dragojla Dudića. Milivoja Radosavljevića...

1OILOT 17 PLAVCI U REDU

Izdajnici  poput Vuka Draškovića  spremnog da sudi antifašistima i borcima za slobodu, proglašavajućih ih zbog odbrane golorukog naroda od terora izdajničkih sluga, žandara, bratoubicama, a  svoj kukavičluk  i huškanje  golurukog narod na policiju smatra herojstvom, definiitvno moraju biti poslati tamo gde im je i jedno mesto, na smetlište istorije. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas