Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NEDISCIPLINA POJEDINACA DONELA UBEDLJIV PORAZ U BIJELJINI Featured

boks rdanik m 4

foto ĐMP

Nastavak prvenstva u Regionalnoj boks ligi (RBL) svi u ekipi Metalac Lazarevca očigledno nisu dočekali spremni. Uzadnice ekipe Ajetović i Stanković su izgubili mečeve, iako su važili za favorite, Lazar Stanojević je  zatajio sa kilažom. Zahvaljujući momcima velikog srca i pravim šampionima Nikoli Bukilici i Aleksi Markoviću izbegnuta  je  nula u ringu. Radnik je na kraju slavio "samo" sa 12:4.

U sportskoj atmosferi, bez pritiska domaćina, i najmanjeg incidenta( suspenzija predsednika Radnika  očigledno je delovala prim. aut.) i najvažnije  odlično suđene arbitara iz Hrvatske, ljubitelji boksa u Bijeljini imali su šta da vide. Srčani momci su izgarali u ringu boreći se grčevito za svaki poen i naklonost sudija. Kao i u Valjevu na startu lige Radnik je pobedio 12:4.

Nikola Bukilica(do 60kg) i srednjaš(do 75kg) Aleksa Marković(prebacio kilažu proletos u Valjevu) su pokazali karakter šampiona i ubedljivo savladali svoje rivale  Zahira Hodžića i Ali Ježa.

Momci iz Bijeljine su ponovo bili bolje fizički pripremljeni, a bila je još prisutnija odlučnost da trijumfuju.  Baš te "nijanse" su bile ključni faktor u mečevima poluteškaša Džemal Bošnjak- Geard  Ajetović, i superteškaša Dašo Simeunović -Milutin Stanković.  Gosti su vodili isključivo brigu o svojoj odbrani skoncentrisani za prijem udaraca na ruke, a napad ih nije zanimao. Ajetović i Stanković su u svakom pogledu bolji bokseri. Samo 20-ak kilograma teži Simeunović od Stankovića je bio istrajan svih devet minuta  i baš ta želja sa pobedom boksera Radnika je presudila. boks radnik met1

FOTO ĐMP

Fetahović je pobedio Petra Živkovića u  otvorenoj borbi bez kalkulacija. Rahimović je "nijanisirao" Dušana Janića, Elvin Šendro Miljana Stevovića, dok je Damir Bejhanović( do 64kg) dobio meč bez borbe.

Regionalna liga je u velikim problemima, jer klubova kubure sa finansijama. Slavija je na korak do istupanja, i već je otkazala jedan meč. Prvi čovek Radnika je zbog pretnji upućenih direktoru lige Jurici Runtiću suspendovan. Usledio je nedolazak  Radnika na meč u Loznicu. Spartak je počeo takmičenje sa Vojvodinom, a sada nastupa samostalon, ali je meč sa ekipom iz Valjeva je prošlog vikenda odložio "zbog zauzetosti" dvorane.

Naredni meč je sa Sesvetama 15.oktobra u Valjevu. Sudbina meča u Subotici: Spartak -Metalac Lazarevac i dalje neizvesna. Subotičanima preti šut karta, jer su zbog zakesnele prijave i odlaganja meča već izgubili za zelenim stolom od Pink pantera 16:0.

Uveliko se najavljuje uključenje podgoričke Budućnosti, i meč rerezentacije Regionalne lige sa Italijom u novembru u "Morači", a zatim revanš u Italiji do kraja 2017.

Kada je boks u pitanju sve je  očekivano.

Posebno ohrabruje je činjenica da se Valjevu budi boks. Poseta je najveća u odnosu na sve druge sportove. Sve više momaka je u sali za trening, a mladi stižu.

Boks u konkurenciji ostalih sportova, pre svega najpovalšćenijih košarke i fudbala u rukama "dvojca" miljenika dela vlasti, sa enormnim narodnim parama, sastavima i rezulatatima koji vređaju ljudsku inteligenciju,iako puka sirotinja već dominiraž

Sa šampionima i svim uzrastima, i popularnošću što raste sigurno preuzima primat. U raspodeli  sredstava za 2018. mora imati tretman kakav mu i pripada, odnosno više novca iz budžeta grada Valjeva za sport od Centara troška, na grbači Valjevki i Valjevaca u 2017. godini sa više od 30 miliona dinara, a sa efektom duplo golo!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas