Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MATIĆU MEDALJA SIMS ZA SREĆU I POBEDU NAD NIGERIJOM Featured

 

nemanja matic ssi

Ambasadoru Sportskih igara mladih Srbije,  Nemanji Matiću u Beogradu je    uoči meča sa Nigerijom uručena  zlatna medalja sa posvetom i porukom. Izgleda da je ambasadoru  SIM Srbije i komšiji Valjevcu Matiji Nastasiću baš ova medalja donela sreću i dobru igru i sinoćnoj pobedi protiv Nigerije od 2:0 (dvostruki strelac ALeksandar Mitrović), za vetar u leđa pred SP u Rusiji narednog juna.

Ioako pritisnut obavezma Matić je bio na kratko gost  predstavnika Sportskih igara mladih u Srbiji. Ovom prilikom upoznat je sa novim sadržajima priča što slede, a reprezetntativcu Srbije i asu Mančester junajteda ipredsednica Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović Matiću  je rušila  specijano priznanje.

"Marić   pomaže Sportskim igrama mladih. Svi radimo sa ogromnim entuzijazmom  i voljom u  interesu dece Srbije i eks YU republika. Nemanja je uvek kada ima vremena sa nama, pozitivan,  veseo, nasmejan, čovek sa dušom i nestvarnom energijom. Veliki je promoter ciljeva i ideja koje naše Igre donose. Ponosna sam što je baš  on naš ambasador i što je pre nekoliko godina prihvatio predlog Zravka Marića, regionalnog predsednika Sportskih igara mladih i postao  naš ambassador. Ovaj mladi čovek  ima kvalitet, snagu i moć, velikodušnost, on je jednostavno maestro na terenu i moram da kažem zaista veliki čovek i izvan trena",  poručila je Ivana Jovanović, predsednik SIM Srbije , pojasnivši zašto baš medalja za Nemanju.

"Mealja je znak male pažnje i velikog poštovanja i  zahvalnosti. Poklon od srca svih nas. A ima  "samo"   1.200.000 devojčica i dečaka  do sada učesnikaIagara. Hvala ti Nemanja što si uz nas i što se boriš za osmehe dece u regionu", zaključla je Ivana Jovanović, pošto je predala nagradu u društvu asistenta Marije Mihajlović.

Matić se zahvalio  na medalji.

"Uvek sam bio, a i biću i i dalje   da vas podržavam. Ovo što vi radite je vrlo važno. Za decu je sve besplatno, i nije važno ko je pobednik. Svi učesnici  Igara su  već pobedili. Jako je važna vaša uloga, želja, rad i trud koji ulažete da ih naučite da su prijateljstva vrlo važna stvar  u životu. Poruka sporta je jedinstvena. Način života je sport i to jer jedini put koji ovodi mlade u sigurnu i bolju budućnost. Želim vam da istrajete, a svi mi koji razumemo vašu misiju  tu da pomognemo što više možemo. Deco, spremajte se Igre uskoro počinju novu sezonu i ponovo krstare Srbijom i regionom. Organizacionom odboru SIM u svim zemljama mnogo sreće i uspeha i u 2018. godini" rekao je princ iz tamnavskog sela Vrela, i fudblaski as  sa komšijom iz Valjeva Matijom Nastasićem takođe akter predstojećeg SP u Rusiji.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas