Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASTASIĆU SAMO UTAKMICA NEIGRANJA U BUNDES LIGI Featured

MN-2

Posle "otkaza" u UEFA takmičenjima novi šamar VAR tehnologiji usledio je  u Bundesligi.

Srpskom internacionalcu, Valjevcu  Matiji Nastasiću  drugopstepeni  disiciplinski organ Bundes lige je prvobitna kaznu od dve utakmice preinačio u jednu! Odluka je doneta posle  odbrane Šalkeovog advokatskog tima i dokaza da nije bilo namere da se prilikom starta povredi napadač Volsburga na premijeri u novoj sezoni  u Volsburgu.

Epilog očekivan, a po sistemiu "vuk sit ovce na broju" je potvrdio koliko su zaštićene  fudbalske neznalice sa pištaljkom u ruci u Bundesligi.

Valjevac je na  otvaranju sezone u Volsburgu u  61. minuta  posle starta na loptu najpre opomenut javno  iopmenom. a zatim je sudija Patrick Ittrich pozvan od VAR kolega. Uz pomoć  "televizora"  stvarnost je pretvorena u virtuelnu nestvarnost,  i  žuti karton Nastasiću preinačen  je  u crveni.

Na (ne)sreću argementi Šalkea izneti u žalbi su bili  dovoljni samo da se prvobitna odluka o kazni prepolovi.

"Bolje išta nego ništa. Ja igram fudbal, i nikada nisam startovao na protvnika, u ovom slučaju na (Wout Weghorsta, )  u nameri da ga povredim. Izbacio sam loptu van terena, a posle toga smo se sudarili. Nehotice i bez intenziteta sam ga zakačio po nozi. Bili smo u naletu, i ja sam se sagnuo da da bih izbegao povredu.  Na kraju utakmice Wegohorst mi je rekao da ni jednog trenutka nije tražio od sudije da me isključi" , rekao je za naš partal Nastasić i osvrnuo se na žreb za Ligu šampiona, i naravno aktuelni trenutak svog Partizana.

"Grupa D Lokomotiva Moskva, Porto, i  Galatasaraj  je po meri Šalkea. Mislim da možemo u nokaut fazu Lige šampiona. Ćestitam Zvezdi na istorijskom uspehu. Čekali su su ga  27 godina. Velika je radost  za navijače crveno belih što u Srbiju stižu PSŽ, Liverpul i već u septembru Napoli. Dosta  novca za Zvezdu, a neka bude i radosti u još novca od osvojeniih bodova. Moj Partizan je igrao sa Realom, Portom  i Olimpikom iz Marseja ligu Ligi šampiona, i ni jedan meč nije izgubio u Beogradu. Ako to postigne i Zvezda, protiv rivala u svojoj hrupi, zaslužuje respekt, za crveno bele. Današnji Partiizan videli smo gde je sinoć u Istanbulu. Želim im da se što pre vrate i budu najbolji u Srbiji i da igraju ponovo u Evropi, Biće teško, ali ko veruje u sebe, uspeće", poručio je za kraj današnje priče Matija Nastasić, u svakom pogledu ponos svog grada Valjeva,  ljubimac "rudara"  iz Gelzenkirhena,  za tri nedelje viđen u Ligi šampiona, a u dresu Šalkea ponovo već u trećem kolu 15.septembra protiv  Bousije u Menhengladbahu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas