Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

AKCIJA ”RODI SE NA LEPOM MESTU” I NA DIVČIBARAMA Featured

WhatsApp-Image-2019-02-22-at-12.25.57-864x576Novom akcijom skijaškom trkom na stazi Crni vrh na Divčibarama humanitarci iz Udruženja Rodi se na lepom mestu”, obezbedili su 121.000 dinara, potrebnih sredstava za opremanje Ginekološko-akušersko odeljenja Opšte bolnice Valjevo.

Paralelnl slalom odvozalo je  39 skijašica i 30 skijaša.

pobednici-muske-kategorije-864x576

Saška Zečević, Jovana Mitrović i Iva Srdić su bile najbrže dame, a Saša Tadić, Duško Mišković i Dušan Đurđević najbrži kavaljeri, dok je kod dece šampion je Andrej Lapčević.

Pobednici su nagrađeni vaučerima u Vili Bob Petošević. Divčibare Ski Resort poklonio je ski pas karte za osvojena prva tri mesta u humanitarnoj trci. Medalje i nagrade pobednicima trke uručili su članovi Udruženja “Rodi se na lepom” mestu dr Nenad Dimitrijević i Vladimir Marić.

Hotel Pepa obezbedio je smeštaj za organizatore trke.

Dr Nenad Dimitrijević, načelnik Ginekološko-akušerskog odeljenja Opšte bolnice u Valjevu i jedan od osnivača Udruženja “Rodi se na lepom mestu” rekao je da se članovi Udruženja vode inicijativom da stvore dobre uslove na odeljenju za mame i bebe.

Vladimir-Maric-Nenad-Dimitrijevic-Caslav-Maksimovic-864x576

“Želimo da omogućimo  novim generacijama da imaju zdravstveni sistem koji je siguran, savremen i efikasan. Težimo da medicinsko osoblje sa odeljenja dobije najbolje uslove za rad. Zahvaljujem se Divčibare Ski Resortu i Skijaškom savezu Srbije na inicijativi i organizaciji humanitarne trke, i svim učesnicima trke. Imajte na umu da skijate za bebe, mame i najvažnije odeljenje u bolnici, jer se u njemu svakodnevno rađaju novi životi”, poručio je dr Dimitrijević.

U toku je akcija prikupljanja sredstava za nova tri porođajna stola u valjevskom Ginekološko-akušerskom odeljenju, ukupne vrednosti 69.000 evra.

Direktor Divčibare Ski Resorta Časlav Maksimović istakao je da je bilo prirodno da se ova trka posveti višem cilju i vrednostima koje lično vrednuju i u čije aktivnosti su se rado uključili i lično kao građani grada Valjeva i kao firma koja ima razvijenu svest odruštveno odgovornom poslovanju.

“Kada je Udruženje pokrenulo kampanju i akciju prikupljanja sredstava za opremanje Ginekološko-akušerskog odeljenja valjevske bolnice prepoznali smo šta nam je činiti I sa Skijaškim savezom Srbije organizujemo organiozvali smo prvu trku, a prikluljena sredstva smo poklonili  Udruženju "Rodi se na lepom mestu”, rekao je Časlav Maksimović i dodao da je velika podrška u organizaciji trke dobijena od Skijaškog saveza Srbije.

Svi zainteresovani građani, koji žele da pomognu opremanje i obnovu Odeljenja ginekologije, to mogu učiniti uplatom u skladu sa svojim mogućnostima na dinarski račun Udruženja “Rodi se na lepom mestu”: 265691031000090794 ili devizni račun: RS35265100000021220159.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas