Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA DRUGU KRUNU U NIZU ŠAMPIONIMA SRBIJE 15.SEPTEMBRA DOM BOKSA U VALJEVU Featured

 1bkm zapad

Izostanak zaslužene i očekivane podrške i nagrada od Grada Valjeva  šampionu Srbije BK Metalac nije pokolebao ljude u klubu. Na "svoj način" organizovali su posao decenije i 26.avgusta je započeta kompletna sanacija i renoviranje krova i sale za trening.

1KROV ISTOK KRAJ

1KROV ISTOK KRS

1KRS KROV

Hram boksa, baš tako, biće u funkciji 15.septembra, kada će i zvanično početi  sa radom škola boksa pod rukovodstvom tvorca brojnih šampiona Nenada- Neše Dimitrijevića vrsnog trenera iz Smederevske Palanke.

Tim povodom novinarima se obratio predsednik UO BK Metalac Dragan Vićentić - Vića sa najnovijim informacijama o poslu veka i iz kluba.

1DV

"Čekali smo i nismo dočekali adekvatnu podršku Grada Valjeva. Nije bilo druge organizovali smo se, obezbedili pozajmicu od čoveka  koji je prepoznao našu misiju. Hvala mu do neba, i svim sličnim ljudima dobre volje  iz privrede koji će nam pomažu. Posao se odvija po planu. Već je saniran i zamenjen azbestni krov. Stavljena je nova izolacija, zamenjene dotrajale letve i postavljen je novi metalni krovni pokrivač. Više neće biti "vodopada" u sali za trening", istakao je Vićentić i osvrnuo se na ono što treba uraditi u naredne dve nedelje.

1bkm zapad

"Sledi sanacija vlažnih zidova, zamena prozora i vrata, sređivanja kupatila, ekonomata, svlačionice, radovi na zameni električne instalacije, postavljane led rasvete.

1klozet

 

1ekonomat

1svacka

Vremena je malo, ali kako smo se izborili za titulu istrajaćemo i u ovom  trenutku najvažnijem poslu za prvog šampiona Valjeva u ekipnom  olimpijskom sportu, uz najskromniju podršku Grada Valjeva" zaključio je Vićentić.

BK Metalac je započeo prodaju sezonskih ulaznica. Ljubitelji boksa i sporta moćiće da nabave dragoceni papir  po ceni od 1.000 dinara već od danas u foto studiju Medenica u gradu i u kancelariji BK Metalac u hali sportova 15.septembar od 18 do 20 sati.

1karta

Ne treba posebno isticati da su ambicije Metalca i u sezoni koja startuje polovinom oktobra, šampionske.

A valja istaći,  Niš je dobio 10 miliona od Grada, Loznica ima budžet dovoljan za titulu. Da su osvojili trofej imali bi 5 miliona od Grada. Pretendenata na titulu iz senke ima još.

Na kraju valja istaći zašto je baš Metalac šampion. Sa  pobednicima u i oko ringa Valjevci sa verom u sebe nema nepremostive prepreke na putu do cilja, 2020. godine druge šampionske krune u nizu.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas