Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U VALJEVU OTVOREN INFO CENTAR ZA NEZAPOSLENE Featured

U Valjevu su gradonačelnik Lazar Gojković i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović potpisali su Sporazum o saradnji za realizaciju usluge Sistema integrisanih informacija,  sporazumu  za stvaranje partnerskog odnosa i pružanja međusektorske podrške kroz osnivanje Info centra u holu Gradske uprave. Cilj je bolje informisanja nezaposlenih Valjevaca o slobodnim radnim mestima, kao i mogućnostima za zapošljavanje i integrisanje na tržište rada.

Valjevo je prvi grad u Srbiji u kojem je osnovan Info centar za zapošljavanje, a direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović je najavio  otvaranje Info centara  i u drugim lokalnim samuopravama.

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović zahvalio se gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću na podršci osnivanja prvog Info centar u Srbiji.

“Zaista je važno da građani kada završavaju neku od usluga u Gradskoj upravi, mogu istovremeno da se informišu o slobodnim radnim mestima, o aktuelnim programima koji mogu da im omoguće brže zapošljavanje, kao i  subvencijama  Nacionalne službe  zapošljavanja ili Grada Valjevo. Sa vašom lokalnom samuopravom imamo dugogodišnju saradnju na realizaciji lokalnih akcionih planova zapošljavanja i to je rezultiralo i jednom povoljnom slikom na tržištu rada. Bez obzira na pandemiju, stopa nezaposlenosti je još uvek ispod 10 %, broj nezaposlenih lica je identičan kao što je to bilo u istom periodu prethodne godine, odnosno pre pandemije. Najava dolaska novih investitora se očekuje i moraćemo zajednički da uložimo napore kako bismo adekvatno selektovali nezaposleno lice prema budućim poslodavcima i investitorima. Zbog toga je važno da ovaj Info centar bude još jedno mesto koje će ponuditi slobodna radna mesta i koje će moći da ponudi informacije građanima grada Valjeva”, kazao je Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, nakon potpisivanja Sporazuma o saradnji za realizaciju nove usluge Sistema integrisanih informacija.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je izrazio zadovoljstvon što je Valjevo prvi grad u Srbiji u kome će početi sa funkcionisanjem Info centar za zapošljavanje. Istakao je da je informacija jedan od najvažnijih resursa, kao i da će građani putem Info centra moći da dobiju aktuelne i tačne informacije o obukama, slobodnim radnim mestima, prekvalifikacijama, ali i svim pitanjima vezanim za status zaposlenih i nezaposlenih lica.

“Na taj način, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i srednjim stručnim školama, kao što su Tehnička i Ekonomska škola, mi se pripremamo za dolazak novih investitora. Svi smo spremni da odgovorimo zahtevima tržišta i mogu vam reći da je to osnovni argument zbog čega investitori slobodno mogu da započnu svoje poslovanje u Valjevu”, naglasio je ovom prilikom gradonačelnik Gojković.

Potpisivanju Sporazuma o saradnji za realizaciju nove usluge Sistema integrisanih informacija su prisustvovali i zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Petar Jarić, član Gradskog veća zadužen za rad i zapošljavanje Marko Jevtić, direktor NSZ – filijale Valjevo Milan Đenadić, direktori valjevske Tehničke i ekonomske škole Branko Goloskoković i Dragan Timotić, kao i predstavnici Gradske uprave Valjeva.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas