Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IVANU VESELIĆU IZMAKLA BRONZA LEVICOM NA SVETSKOM PRVENSTVU U SPORTSKOM OBARANJU RUKE Featured

 tuta sp 21 12 1

Na Svetskom prvenstvu u sportskom obaranju ruke u rumunskoj prestonici Bukureštu u  konkurenciji 54. zemlje iz celog sveta najbolji srpski “obarač” Valjevac  Ivan Veselić je   osvojio 4. mesto u kategoriji seniori, leva  ruka do 110 kg.

Ivan Veselić je imao sjajnu šansu da osvoji prvu medalju za Srbiju u seniorskoj konkurencijii. Juče mu se ipak nije dalo. U polufinalu ga je savladao Turčin Murat EFE Komek posle izjednačeje i neizvesne borbe. Šampion je Rus  Ivan Matušenko, a vicešampion Litvanac Sandris Šedis. U kvalifikacijama Veselić je na putu do polufinala pobedio je šampione Kazakhstana, Rumunije, Ukrajine, Uzbekistana i Francuske.

Danas je na programu sportsko obaranje desnom rukom I Veselić je najvaljuje da je spreman da donese Srbiji prvu medalju bez obzira na paoklenu konkrenciju.

Osećam da mogu više jače I bolje. Gorim od želje da ispunim  očekivanja  Srbije, svojih kolega i koleginice iz reprezetacije, i naravno svoje porodice u Valjevu.Sve vas pozdravaljam i volim, idemooo”, poručio je sinoć za naš portal Ivan Veselić, pred novi dan D u Bukureštu.

tuta veselic reprezentacija 21 12

Na  Svetskom prvenstvu u sportskom obaranju ruke Srbiju predstavlja 10. reprezentativaca. Najstariji takmičar Radiša Milojković iz Petrovca na Mlavi bio kao  i Tuta Veselić  4.  u kategoriji grand masteri leva ruka. U kategoriji juniorki do 18 godina  Jovana Arnautović iz Šapca je osvojila 5. mesto. Junior Siniša Jurković iz Novog Sada je bio 6-i. Master do 89kg  Aleksandar Dakić iz Novog Sada je osvojio 11. mesto.

Slobodan Novaković iz Čelareva osvojio je 12. mesto u kategoriji seniori do 85 kg. Nemanja Marković iz Šapca osvojio je 10. mesto u kategoriji seniori +110 kg, Goran Žepina iz Kaća je bio  15-i u kategoriji seniori leva ruka do 110 kg, kao  i Petar Manojlović iz Čelareva u kategoriji seniori leva ruka do 80 kg.

 U kategoriji seniori našu zemlju predstavlja danas i apsolutni šampion Srbije  Nina Pantović iz Vrnjačke Banje u kategoriji žene desna ruka do 80 kg.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas