Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD Featured

top form radiša simić bgd maraton

Čovek retko posvećen trčanju, već deceniju i duže,  akter je večine atletskih manifestacija u Srbiji, brojnih u Evropi, a stigao je i do Kine, Valjevac Radiša Simić(1967) ne staje, niže pobede.

Kruna Radišinih uspeha u 2024, posle Balkanskog zlata u polumaratonu (21km) od Nikšića do Ostroga, bio je Beogradski maraton. U kategoriji, od 55 do 59 godina,  u paklenoj konkurenciji, Simke je bio bolji od svih  80 takmičara, ubedljivo ih je pobedio.

"Volim da trčim i za sve uspehe "okrivljujem" svog trenera Gorana Đukića, vlasnika Fitnes centra TOP FORM, počinje svoju priču Radiša Simić-Simke.

"TOP FIRM je mesto života, sreće i sreće za sve uzraste, za zdrave i one koji žele da ozdrave. Svako može da radi šta mu najviše prija, od  joge, pilatesa, aerobnih i plesnih vežbi i igara, do moćnog body-forminga, pump-workouta...  U TOP FORMU akumuliram pozitivnu energiju, preko potrebnu za nadgradnju fizičkih i mentalnih sposobnosti. Jednostavno, pored trčanja pred Gradca, Kolubare, u Parku Pećina TOP FORM je mesto gde se oslobodite svakodnevnog  stresa, nervoze, umora. Vlasnik TOP FORMA i sama nekada ateletičar profesor dr Goran Đukić posebna priča.
top form bgd maraton
"Baš tako, Goran je čovek koji svakodnevno upotpunjuje svoja znanja. Meni lično  svake nedelje napravi program rada. Naravno, ima u vidu moje godine, tako da radim po posebnom programu. Svakodnevno pored radnih obaveza u Gorenju, istrčim određenu rutu, i naravno uživam u čarima TOP FORM-a.
Trke su posebna radost.
"Upoznao sam mnogo divnih ljudi. Video sam lepote brojnih evropskih gradova, stigao sam do Kine, osvajao medalje. Jednostavno uživam, i svaki odlazak je neizbrisivi doživljaj "
Pitanje svih pitanja, do kada Radiša?
"Ne razmišljam o tome, ali jednostavno dok me zdravlje bude služilo, i volja i želje da trčim. Citiraću  samo nemačku izreku: Na mlinu koji radi nema paučine", rekao je na kraju za naš portal Radiša Simić, momčina od pedeset i kusur leta, rođen u kraju gde i najslavniji od svih Mioničana, vojvoda Živojin Mišić. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas