Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PODMLAĐENA UPRAVA BK METALAC, LAZIĆ I DALJE PREDSEDNIK Featured

1SKUPSRINA BKMNa današnjem skupštinskom zasedanju BK Metalac delegati njih 21 podržali su da predsednik UO i Skupštine (predviđa Statut i takvu opciju prim.aut) kluba, bude i dalje Slobodan Lazić-Dule cimer, nekadašnji šampion Jugoslavije u boksu, vrstan trener, i predsednik. Lazić je pored Duška Đukanovića(KK Metalac) sportski radnik a najdužim predsedničkom stažom u istoriji valjevskog sporta. Podpredsednik Skupštine i UO je  stari Lazićev saradnik bankar Ivko Stojković, dugo godina prisutan u boksu, takođe penzioner.

Novi saziv Skupštine(21član) i Upravnog odbora(7 članova) ima jedinstven cilj, da okupi sve kojima je boks u srcu i da zajedničkim snagama svi zajedno pokušaju da  vrate star sjaj valjevskom Metalcu.

Neće biti ni malo lako, jer kao i svuda mnogo toga zavisi od ulaganja. Klub je u ovom trenutku u deficititu preko dva miliona dinara, ali su potraživanja  približna, međutim teško naplativa. "Lav" je trenutno najveće materijalno bogatsvo, kao  i sada okrećena  preuređena sala za trening u okviru hale sportova 15:septembar"

Upravni odbor pored predsednika Lazića i pp Ivkovića čine direktor valjevskog Vodovoda Đorđe Milanović, inicijator nekih novih vetrova u valjevskom boksu, zatim biznismeni elektroinženjer Nikola Popović( sin nekada predsednika FK Budućnost Mome Popovića), Željko Plavšić- Una, Vladan Janković( sin Dula -bukače, u vreme najveće ekspanzije kluba je veliki donator), i Nebojša-Neša  Filipović.

U naredna dva meseca u planu je da Upravni odbor formira stručni štab,nastavi sa stavranjem uslova na saniranju dugova, i završi adpataciju sale za trening, a istovremeno sačini plan i program rada. Uslewdilo bi sazivanje nove Skupštine. Aangažovanjem pojačanja, moguće  je da Metalac već od marta počne da se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Bude li sve kako se planira 2018.godine Valjevo će videti i najbolje klubove u regionu, odnosno sa prostora eks SFRJ.

Klub prijatelja boksa bi činio okosnicu budućeg pula finansijera, kako je to bilo u vreme: pokojnog Miće Vujića, zatim dr Merfija Mirkovića, Dula Jankovića, Gorana Davidovića... spremnih da u datom momentu za potrebe Metalac  80-godina prošlog veka obezbede i u današnje vreme enormna sredstva od više stotina hiljada maraka, ali i nađu način da se angažuju vrhunski bokseri sa strane.

Šta drugo do poželeti momcima nestvarne energije osim da budu istrajni u svojoj borbi za novi povratak boksa u Valjevo.

Na kraju valja istaći da je Skupštini prisustvovali brojni bivši bokseri, treneri, sportski radnici, više od  70 ljudi .

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas