Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KSS: "SONJA I TEO SVE ZASENILI U OLIMPIJSKOJ GODINI" Featured

1PetrovicTeodosic

Košarkaški savez Srbije obeležio je 2016. kao najuspešniju u istoriji srpske košarke proglašenjem Miloša Todosića i Sonje Petrović za najbolje u svetu srpske košarke u 2016.godini.U hotelu „Kraun plaza“ dodeljen su prestižni trofeji

Valjevac Mloš Teodosić kapiten i Srbije, i najbolji košarkaš Evrope  je u 2016, maestralno vodio Srbiju do  srebra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a  u Berlinu sa CSKA-om 15.postao i klupski  prvak Evrope( Evrolige).

Umesto majke Zorane  oca Miće  ili brata Jovana Teodosića , trofej je primilo lice iz  reprezentacije Srbije !?

Laureat Sonja Petrović  najbolja u dresu Srbije na IO u Riju, gde je osvojena bronza se zahvalila na prestižnoj nagradi.

"Svima je poznato da je košarka kolektivni sport i zato se ovde osećam kao prva među jednakima. Hvala saigračicama, celom timu i stručnom štabu, rukovodiocima,  stručnjacima i medijima, koji su podigli žensku košarku na ovaj nivo uspeha i kvaliteta"

Prisutne je pozdravio predsednik KSS Predrag Danilović, koji je i uručio nagrade.

"Iza nas je uspešna godina u kojoj su naši košarkaši i košarkašice beležili vrhunske rezultate. Seniori su osvojili srebrnu, a seniorke bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, dok je 3h3 reprezentacija postala šampion sveta… Bili smo i odlični organizatori Kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, za šta zasluge pripadaju mom prethodniku Draganu Đilasu i njegovim saradnicima. Nadam se da će 2017. godina takođe biti uspešna, čekaju nas dva velika takmičenja, EP za košarkaše u Istanbulu i EP za košarkašice u Pragu. U kontaktu smo sa Vladom Srbije oko kandidature za organizaciju Evropskog prvenstva za žene 2019, kao za domaćinstvo Svetskog prvenstva 2023. za muškarce. Čestitam Sonji i Milošu na nagradama… Hvala i poslovnim partnerima koji su pomogli da svi programi budu sprovedeni u delo i bez kojih ne bismo imali tako dobre rezultate" rekao je predsednik KSS Predrag Danilović.

U izboru sportskih redakcija svih dnevnih novina, televizija i radio stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, kao i predstavnikai specijalizovanih košarkaških emisija i portala, Teodosić je dobio maksimalnih 31 glas, a Petrović 18, ispred prošlogodišnjeg laureata Ane Dabović (13 glasova)..

Reprezentacija Srbije u basketu „tri na tri“ koju čine Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Ždero i Marko Savić dobila je specijalnu nagradu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas