Menu

zaglavlje

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TRIO VALJEVKI ZA TUTULU ŠAMPIONA GRČKE I FRANCUSKE! Featured

1tlj

Nisu u Srbiji ali zato u Grčkoj u Francuskoj žare i pale. Ana Lazarević, Tanja Grbić i još jedna valjevska odbojkaška primadona Ljilja Ranković su zvezde šampionata Grčke i Francuske. Ana danas osvaja svoju drugu duplu krunu sa ekipom iz Pireja a Tanja i Ljilja sa Kanaom u Miluzu i Le Kaneom u gradu filmske umetnosti traže vizu za finale plej ofa fransuskog šampionata.

Ana Lazarević je sa ekipom iz Pireja posle duple krune 2016. godine u nisku trofeja uvrstila još jedan Kup Grčke,  finale i za treptaj oka bez  trofeja u Čelendž Kupu.

Zvezda Olimpijakosa, Valjevka za ponos ne sumnja u novu titulu šampiona Grčke.1ana č kup olimp bursa 1

„Vodimo 2:0 protiv Panaksiakosa. Večeras u 18 sati po srpskom vremenu je treći meč u dvorani „Melina Merkuri“. Znamo šta nas čeka i posle sinoćne radosti košarkaša našeg kluba u Istanbulu i pobede za 2:1 protiv Efesa, na putu do novog fajnal fora, mi smo na redu da obradujemo navijače iz Pireja. Bili su uz nas sve vreme u protekloj sezoni. Vratićemo im večeras kako i žele, tutulom. Sprema se veliko slavlje“ kaže za naš portal Ana Lazarević, ove sezone u reprezenativnoj formi, spremna da večeras podigne šamipionski pehar u Pireju.

Subotnju odbojkaški dan biće obeležen u Miluzu i Kanu. Prvi  meč odluke polufinala plej ofa Francuske počinje u 13 sati.

Kreator igre Kana Valjevka Tanja Grbić sa ekipom juče doputovala u 800 kilometara udaljeni Miluz, u istočnoj Francuskoj na tromeđi sa Švajcarskom i Nemačkom.1TANJAAAA

„Miluz je na kraju regularnog dela sezone bio prvi a, mi pete. Danas pada odluka o finalisti. Gubili smo u Kanu 0:2 na kraju smo pobedile 3:2, kao i one u prvom meču. U Miluzu igra Užičanka Bojana Marković, sjajan primač, a kao i Ljilja Ranković  neopravdano uskraćena za poziv  u reprezentaciju. Pored Bojane tu je Portorikanka, olimpijka  Dejli  Santana Morales izvanredan napadač. Kan je prošle godine osvojio „samo“ Kup Francuske, a San Rafael gde sam igrala je postao šampion. Danas nas čeka žestoka bitka. Mi smo spremne da sprečimo brzu igru Miluza. Uzdamo se u kapitena Sanju Bursać, našu Beogradjanku i novo pojačanje, Kubanku Rosi Kalderon najjačeg napadača. Napašćemo ih servisom i učiniti sve da sprečimo njihovu brzu igru. Dobar servis i odbrana, su preduslov da ponovimo igru  od od prošle srede kad smo pobedile u Kanu. Očekujem srpsko finale sa Ljiljom Ranković, odnosno Le Kaneom”optimista je arhitektkta igre Kana Tanja Grbić.

Le Kane drugi na kraju regulaornog dela sezone je klub  treće Valjevke Ljilje Ranković. U Kanu ga večeras očekuje meč odluke za finale sa braniocem titule San Rafaelom.4LJLJA RANKOVIĆ

“ Naš večerašnji protivnik se uzda u najubojitijeg napadača Belgijanku Liz  Vondevogen. Imaju odličnog  libera Francuskinju Amandine Gairdino. Ali i mi imamo svoje oružje, korektora Brazilku Ivnu Franko, a tu je i švedsko srpska kombinacija primača poentera. Aleksandra Lazić je  naše gore list iako je rođena u Švedskoj i igra sa švedskim pasošem, a tu je i moja malenkost. Obe imamo značajnu ulogu u igri, u oba smera. U j premijernoj sezoni u Francuskoj sam igrala 4 puta protiv San Rafeala, i skor je 2:2. Možemo do finala. Bile smo druge pred plej of aktuelni branilac titule šesti. U četvtfinalu smo eliminisale osvajača Kupa Francuske Venel, a bio je sedmi na kraju regularnog dela Naš teren, hladna glava, maksimalna koncentracija, podrška sa tribina su recept za finale. Verujem i valjevsko finale Kan – Le Kane”, optimista je Ljilja Ranković.

Naše Valjevke pratićemo ve'od 13 i 30 i  iz Miluza Tanju Grbi''. U  18 časova je zakazana promocija šampiona u  Atini i očekujemo pehar u rukama Ana Lazarević. Sat sat kasnije drugo francusko polufinale u Kanu odlučujući duel aktuelnog šampiona i Le Kanea sa našom Ljiljom Ranković.

Srećno im bilo !

Napred do pobeda i titule šampiona Grčke i Francuske !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas