Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PLIVAČI VALISA TREĆI U KRAGUJEVCU Featured

VALIS KG

Plivači Valisa su   osvojili ekipno treće mesto na međunarodnom mitingu „Pirat Kup u Kraujevcu u konkurenciji  28 klubova iz Srbije i Makedonije sa 370 plivača.

Valjevski klub je predstavljalo 36 plivača svih starosnih kategorija, predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radovićem.

vailis plivači KG 2018

U ekipnom plasmanu, gde su se bodovali plasmani od prvog do šesanestog mesta u svim disciplinama i kategorijama plivački klub Valis je na kraju takmičenja osvojio pehar za treće mesto.  Nakon četiri isplivane discipline, koliko su plivači plivali, zlatna odličja su osvojili Simon Stefanović, Maša Radojević, Mihailo Ilić i Sergej Srećković. Do srebra su doplivali: Vuk Tešanović Vuk, Sergej Srećković Simon Stefanović, Nemanja  i Luka Erić, Anđelija Damnjanović  i Maša  i Radojević.  Bronzana  odličja su osvojili Vuk  Tešanović Vuk, Radojević Anja i Maša Radojević sa dva treća mesta, Natalija Savić, Anđelija  Damnjanović i Teodora Ilić Teodora.

Ženska štafeta u sastavu Ristić, Damnjanović, Tomašević i Todorčević je stigla do srebrne medalje, dok su muškarci su bili treći.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas