Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BRDO MEDALJA ZA VALJEVSKE RVAČE U PETROVCU NA MLAVI Featured

Mladost rk 22 4 18U  Petrovcu na Mlavi na prvenstvu Centralne Srbije u grčko-rimskom stilu za starije pionire i juniore, a ubedljivo  juniora valjevske Mladosti su  osvojili  h devet medalja,  pet zlatnih, dve srebrne i dve bronzane, i zaenili su sve rivale.

Prva mesta osvojili su Ilija Lazarević (-77kg), Strahinja Đermanović (-87kg), Mijat Lukić (-67kg), Lazar Gavrilović (-130kg) i Viktor Lukić (-60kg), drugi su bili Uroš Radoičić (-72kg) i Aleksandar Ivković (-97kg), a treća mesta osvojili su Nemanja Milutinović (-63kg) i Ljuba Jovanović (-67kg).

U uzrastu starijih pionira valjevski rvači bili su drugi ekipno, iza domaćih Zmajeva, a osvojene su ukupno četiri medalje.

Prvi je bio Filip Krstivojević u kategoriji do 38 kilograma, Druga mesta osvojili su Mihailo Marković (-62kg) i Nikola Banović (-52kg), dok je Bojan Andrić (-57kg) bio treći. U borbama za medalju poraženi su David Petrović (-55kg), Milan Banović (-67kg) i Dimitrije Radovanović (-57kg), ali su dali doprinos ekipnom uspehu valjevske Mladosti.

Sjajan vikend valjevskih rvača zaokružili su u nedelju najmlađi takmičari uzrasta do 11 godina osvajanjem tri medalje na Kupu Srbije u grčko-rimskom stilu. Prvo mesto osvojio je Uroš Kojić, Ognjen Pešić i Ognjen Stanojević su bili treći, a Relji Lukiću je izmakla medalja pošto je poražen u borbi za bronzu.

Rvače Mladosti narednog vikenda u Obrenovcu očekuje državno prvenstvo za seniore u slobodnom stilu, što će biti prilika za osvajanje novih odličja. Već od 29. aprila Valjevo je domačin priprema kadetske reprezentacije za Evropsko prvenstvo. Biće to sjajna prilika za kvalitetan sparing mladih valjevskih rvača, a u planu je i da se održi meč između kadetske reprezentacije Srbije i Rvačkog kluba Mladost.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas