Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA TEATAR LAŽI I APSURDA I 20 MILIONA EVRA BI BILO MALO Featured

1DJDJDJ

Treće poniženje u nizu doživeo je teatar apsurda i laži lica što sebi daje za pravo da priča i radi šta mu padne na pamet.

Troši narodnih 20 i kusur miliona dinara, ne polaže račune nikome, i ako radi  i sa budžetom od 20 miliona evra sve bi bilo isto. Duplo golo za sve osim za njega.

Nije dovoljno samo stisnuti papučicu za ga i voziti auto bez prestanka. Čak i srce od čelika traži, poštovanje i malo odmora. Silovanje bez ikakvog smisla i reda u trajanju od skoro godinu dana, nikome ne prija, a havarija, što traje praktično od početka 2018-e je samo novi dokaz apsurda, odnosno (ne)rada kakav postoji samo u jednom gradu, i na jednom mestu, a za sve pare otete od sirotinji.

" Silovanje" u Železniku pa bruka sa Dinamikom, poniženje u Vršcu i nova što slede sa  Vojvodinom u Novom Sadu u subotu i sa Partizanom 1.maja,su potvrda u nizu bez kraja neznanja, bezobrazluka, nadobudnog umišljenog lica, sposobnog da ćerda milione. i priča minhauzenske istine.

19.aprila je je već bilo jasno da je A-2 Regionalna liga samo prazna priča.

Lice što je u krajem septembra 2016, po povratku iz doborovoljnog izgnanastva, od Božića 2014, nasledilo dug od 350.000 evra, i koliko li desetina miliona dinara, javno obećalo je da neće više primati predsedničku platu u KK Otac i moj sin”, a lice što novce potroši i dugove napravi, nestade bez traga i glasa.

Što je na “Platanima” svaki dan na hrani, drugi tvrde 15 ljudi, i isto toliko na platnom spisku od 10 do 2.000 evra, što je uspeh kluba dva putovanja u Kinu, 2017, i novo u planu leta 2018, da bi se preko Kine stvorio novi tim, je besmisao bez presedana u u “teatru apsurdai laži”

U vršačkom "Milenijumu", Metalac je ponižen. Vršac  je pobedio sa 109:79 (28:15, 29:26, 28:20, 24:18) u 3. kolu B grupe SLS.

Kad ekipa primi za 20 minuta 57 koševa, jasno je da samo koji čovek može da kaže da ima snagu za ABA 2 ligu.

Kvalitet postoji ali danas nigde niko ne igra 40 minuta na svakoj utakmici sa dva igrača bez prava na odmor. Za razliku od mvp-ja KLS i večeras 40 minuta na parketu, za 22 od 76 indeksnih poena svog tima, Vršac je inače imao 154, najboljem igraču Metalca već dve sezone i šestominutna pošteda (igrao je 34 minuta) nije pomogla da smogne snagu i pokrene tim makar do časnog poraza.

Metalac narodnim parama, a ne  predsednikovim plaća igrače, za razliku od Vršca, sposbnog da obeća, a za uzvraz dobije večeras pobedu.

Valjevo će na pobedu Metalca u SLS morati da čeka sva je prilika do 10.kola i utakmice sa Vojvodinom 17.maja. Ovakav raštiomovani i preumormi Metalac nije Borac, sposoban da se digne posle neuspeha na fajnal foru za A-1 ABA ligu, i da  demolira Zvezdu u Ćačku. Nema ni Viljema Gosa da ubaci 35 poena i 12 puta asistira ui meču Partizana sa Dinamikom, za sveukupno 52 idenksna boda.

Smeši su samo peto ili šesto mesto u B grupi SLS. Kako svemogući radi i priča, možda bude i sedmi u grupi od 6 ekipa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas