Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PARTIZAN "POMAZIO" SVOJE U VALJEVU Featured

pfc va
U šampionatu Srbije(SLS) u vaterpolu akteuelni prvak  države Partizan je  u SRC Petnica pobedio najveće sportske prijatelje, ali u bazenu bez trunke popusta Valjevo Gorenje sa 19:10 (3:3, 5:0, 5:5, 6:2).
 
Crno-beli su bez premca u svetu u selektiranju i radu sa mladima, na ivici su gašenja. Na voj partizanski način odolevaju "igrama bez granica" svih koji bi da otmu sve i  ugase ih.
 
Valjevci su iznenedili crno bele i prvoj četvtini izborivši 3:3. Usledila je reakcija šampiona i 5:0 da bi trećoj ponovo bilo miroljubivih 5:5. U  poslednjem kvartalu viđen je novi rafal crno belih  od 5:0
. VK Valjevo Gorenje je igralo Gligorijevića, Popovića i Dana, a posle  pet kola ima tri boda. Sledi   gosovanje u Zemunu 3. maja.
 Ko je dobio izborom  Viktora Jelenića  za predsednika VSS, osim  privilegovane u svakom pogledu Zvezde, pokazaća vreme.
Za Valjevo bi najbolje bilo da Jelenić "natera" dve "zaraćene" valjevske strane VK Valis i VK Valjevo da se dogovore šta je najbolje raditi u interesu valjevske dece i vaterpola za koji grad izdvaja značajna materojalna sredstva. Podršku Jeleniću da je VK Valis.
Jelenićeva je želja da domaće prvenstvo Srbije bude broj 1, u svakom pogledu, a ne da Regionalna lige kao u košarci da bude svet za sebe,  i na štetu svis  saveza  i klubova  eks SFRJ.
 

Valjevo Gorenje - Partizan 10:19 (3:3,0:5, 5:5, 2:6)

 Bazen Petnica. Sudije:Raković i Kiš. Isključenja: Valjevo Gorenje 9, Partizan 14. Peterci: Valjevo Gorenje 3 (3)

VALJEVO GORENJE: Brakočević, Panajotović 1, Mitrović, Marković, Radulović 3, Rackov 4, Matović 1, Mitrović, Lukić, Bosić 1, Đorđević, Filipović, Spasojević, Mirković, Trener: Serafimović.

PARTIZAN: Rističević, Kasum 2, F.Janković 2, Lukić 1, Tomić 1, Lazić, M.Janković 3, Dori 1, Manojlović 2, Radanović 1, Radonjić 3, Aksentijević 1, Belopavlović, Vučinić 2. Trener: Ćirić

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas