Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZLATO I BRONZA ZA RVAČE MLADOSTI Featured

 RK MLADOST OBRENOVAC SLNa prvenstvu Srbije u slobodnom stilu u Obrenovcu rvači valjevske Mladosti osvojili dve medalje.

Vuk Lekić je bio ubedljivo prvi u kategoriji do 92 kilograma, pa je tako nakon titule u mlađim seniorima osvojio i seniorsko zlato. Lekić je prošle godine bio juniorski prvak države u grčko-rimskom stilu.

Ilija Lazarević je u svojoj prvoj godini u juniorskom uzrastu uspeo da osvoji seniorsku bronzu u kategoriji do 79 kilograma.

Još dvojica valjevskih rvača bili su u igri za medalju, ali su Darko Pantelić (-86kg) i Aleksandar Ivković (-125kg) poraženi u borbama za bronzu, te su se morali zadovoljiti petim mestom. Kategorije u kojima su nastupili valjevski rvači ispunile su uslov za nacionalnu kategorizaciju rezultata, te uspeh zbog velike konkurencije dobija još više na značaju. U ukupnom plasmanu Mladost je bila ekipno peta u konkurenciji 24 ekipe.

Da Valjevo postaje rvački centar potvrda je i od danas u Omni centru boravak kadetske reprezentacija Srbije u grčko-rimskom stilu. Biće to deo priprema za Evropsko prvenstvo u Makedoniji. Valjevo nema često priliku da ugosti i na delu vidi naše reprezentativne selekcije, na na radost ljubitelja sporta u subotu 5. maja od 19h na Studentu je meč  između kadetske reprezentacije Srbije i Rvačkog kluba Mladost.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas